Elif - A szeretet útján 3. évad, 99-103. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 99-103. rész tartalma

 

 

2019.10.07., Hétfő 16:00 - 3. évad, 99. rész

Yusuf az utolsó pillanatban gátolja meg, hogy Selim megölje Ümitet és Arzut, mint kiderül Meleknek hála, aki felkereste, hogy segítsen neki. Selim tajtékzik. Arzu dühös, hogy nem sikerült megkaparintania birtokot, de kezdi sejteni, hogy az állítólagos eladó mögött Selim áll. Inci és Elif feltörik a perselyeiket, hogy abból a pénzből váltsák meg Hakkit, hogy az apja engedje iskolába. Zeynep kétségbe van esve, amiért Selim elutasítóan és ridegen bánt vele és azt hiszi, hogy Selim már nem szereti.

2019.10.08., Kedd 16:00 - 3. évad, 100. rész

Selim eljátsza, hogy továbbra sem sejt semmit Ümit trükkjeiről, de közben csapdát állítanak neki Yusuffal. Elhitetik a férfival, hogy az Emiroglu birtok eladó, Ümit pedig azt hiszi, hogy egy vevővel fog találkozni, ezért Arzuval együtt a kikötőbe mennek, ahol azonban Yusuf, Selim és Melek várja őket. Bár ezt a csatát Yusuf segítségével megnyerik, Meleknek továbbra is kételyei vannak a férfival kapcsolatban. Korán reggel elmegy hozzá, hogy többet tudjon meg róla. Eközben Elif egyre jobban aggódik Hakki miatt, ezért Taylannal indul a segítségére.

2019.10.09., Szerda 16:00 - 3. évad, 101. rész

Erkut nem mozdul el Gonca mellől, hogy ha a lány felébred Ő tudhassa meg elsőre, hogy ki okozta a balesetet, illetve, hogy kinél van a tűzvizsgálói jelentés. Szerencse is, hogy nem mozdul el Gonca mellől, mivel Arzu, ijedten, amiért lebukott az Emirogluk előtt, arra kényszeríti Ümitet, hogy végezzen Goncával, azonban a férfi – Arzu nagy meglepetésére – nem hajlandó erre, így Ő maga kell elvégezze a piszkos munkát is. Eközben Zeynep a birtokra siet, hogy végre kibéküljön Selimmel, de a békülés elmarad, mikor Pelinnel látja meg férjét.

2019.10.10., Csütörtök 16:00 - 3. évad, 102. rész

Cevahir azt hiszi, hogy Hakki vette el a pénzt, de végül kiderül, hogy egy félreértés miatt Feraye tette. Selim és Pelin megbeszélést tartanak a birtokon, és amikor végeznek Pelin Zeynep után érdeklődik. Selim elmondja, hogy szakítottak. Arzu úgy dönt, hogy hazamegy az apja házába. Otthon áthívja az ügyvédjét, és összegzi vele az apja vagyonát. Megtudja, hogy ha Gonca meghalna, akkor mindent ő örökölne, ezért úgy dönt, megszabadul Goncától. Ümit becsomagol, és el akar menekülni.

2019.10.11., Péntek 16:00 - 3. évad, 103. rész

Arzu megtudja az orvostól, hogy Gonca magához tér, de mielőtt az orvos elmondhatná, hogy elvesztette az emlékezetét, Arzu elrohan. Hakki és Elif majdnem lebuknak, amikor Selim a pincében keres egy hősugárzót. Végül megússzák. Elif később levisz egy hősugárzót Hakkinak is, hogy ne fázzon. Melek elmondja Selimnek és Aliyének, hogy mit tudott meg Yusufról. Másnap Veysel és Murat arról beszélgetnek, hogy miből fogják kifizetni a tartozást, de nem találnak megoldást.