Megtörve 70-74. rész tartalma

ˆhirdetés

Megtörve 70-74. rész tartalma

 

 

2019.09.16., Hétfő 14:50 - 70. rész

Veli kis híján végez Canzisszal, amikor kétszer is eltalálja. Az ígéretét azonban nem tudja végrehajtani, mert megzavarják, és így az utolsó pillanatban Canzis emberei ki tudják menekíteni a helyszínről. Kadir nagy döntésre szánja el magát, szeretne Zeyneppel családot alapítani, és megkeresi a régi gyűrűt, amit még Zeynepnek vett. Veli úgy dönt, hogy végleg elhagyja a várost, és abban bízik, hogy békével búcsúzhat el Zeyneptől és Aylintól.

2019.09.17., Kedd 14:50 - 71. rész

Kadir és Kerem úgy érzik, végre elérkezett az idő, hogy egy kicsit lazíthassanak, ezért elviszik Zeynepet és Chemrét az egyik legfelkapottabb szórakozóhelyre. Veli megdöbben, amikor egy ismeretlen fiú a kezébe nyom egy töltényt, amire ráírták Zeynep nevét. Rájön, hogy Canzis meg akarja ölni a nőt, és mindent elkövet, hogy értesítse Kadirt. Canzis azonban gyorsabbnak bizonyul.

2019.09.18., Szerda 14:50 - 72. rész

Kadirnak elborul az elméje, és bosszúhadjáratba kezd, amikor Canzis végez Zeyneppel. Behívatja mindazokat kihallgatásra, akik egykor az apja ügyfelei voltak. Veli fogadalmat tesz, hogy akár az élete árán is segíti Kadirt, és megbízza az embereit, hogy takarítsanak el mindig Kadir után. Cemre beváltja az ígéretét, amit Zeynepnek tett, és magához veszi Aylint. Canzis emberei azonban elrabolják a kislányt.

2019.09.19., Csütörtök 14:50 - 73. rész

Cemre is megsérül, amikor az autójából elrabolják Aylint. Canzis alkut ajánl Kadirnak. Ha elintézi Velit, akkor szabadon engedi a kislányt. Aylin jól viseli a fogságot, olyannyira, hogy elmondja Canzisnak, mennyire szereti Velit, aki megbánta mindazt, amit tett. Kadir felhívja a rendőrkapitányt, és arra kéri, hogy most jött el az idő, és tegye meg, amit korábban megígért neki. Kerem is részt vesz a mentőakcióban.

2019.09.20., Péntek 14:50 - 74. rész (befejező epizód)

Veli és Kerem közös erővel kiszabadítják Aylint, aki annyira megelégeli a családja ellen elkövetett merényleteket, hogy többet nem szólal meg. Kadir nem bír uralkodni magán, és megteszi azt, amire az apja mindvégig megpróbálta rávenni. Canzis abban a hiszemben van, hogy elérte a célját, ám meglepetés éri, amikor a halottnak hitt Veli váratlanul megjelenik.