Bűvölet 1. évad, 16-20. rész tartalma

ˆhirdetés

Bűvölet 1. évad, 16-20. rész tartalma

 

 

2019.11.04., Hétfő 19:00 - 1. évad, 16. rész

Ivano a sok stressz hatására ismét rosszul érzi magát. Egyelőre azonban nem talál más megoldást, elhatározza, fizetni fog Gabriella hallgatásáért. Egyre jobban aggódik a fiáért is, pedig nem tudja, hogy Massimo Gabriella kedvéért már kipróbálta a heroint. Barbara felelősségre vonja az anyját, amiért nem mondta el neki, kicsoda valójában Thomas Berger. Egy gyenge pillanatában azt is elárulja, hogy gyermeket vár a férfitól.

2019.11.05., Kedd 19:00 - 1. évad, 17. rész

Barbara úgy dönt, megtartja Thomas gyermekét. Giovanna közli Thomasszal, hogy minden erejével harcolni fog Nardiék megmentéséért. Ivano egyre jobban aggódik Massimo miatt, mert Gabriella azzal zsarolja, hogy ha nem fizet, tönkreteszi a fiát. Barbara meglátogatja Thomast, de a férfi közeledés helyett megmutatja neki Ivano Nardi vallomását, amelyben elismeri, hogy sikkasztott a Klinikán. Cristina ördögi tervet eszel ki Gabriella elnémítására. Ivano Nardi benyújtja a lemondását a Life Klinikán. Thomas felkeresi Barbara barátait, Miriamot és Paolót, hogy végre megtudja, vajon valóban Paolo-e Monika gyermekének az apja...

2019.11.06., Szerda 19:00 - 1. évad, 18. rész

Cristina vacsorára hívja Nardiékat és Giovannát, de az amúgy is feszült együttlétet Giuseppe Ansaldi hitelezőjének váratlan betoppanása végleg feldúlja. Miriam és Paolo boldog házassága Roberto hazugsága miatt megromlik. Giovanna Thomas ügyvédjének segítségét kéri, hogy megmentse Giuseppe Ansaldit az őt zsaroló uzsorástól. A hálás Giuseppe bevallja az asszonynak, hogy Ivano Nardit ő keverte bele a sikkasztási ügybe, ami miatt a professzor kénytelen volt lemondani.

2019.11.07., Csütörtök 19:00 - 1. évad, 19. rész

Az Ivano után a Life igazgatói posztjára került Thomas Berger továbbra is a kilinika lezüllesztésére játszik. Barbara úgy érzi, hogy a férfi őt is gyűlöli. Amikor egy váratlan komplikációkkal megterhelt műtét ügyében Thomas bizalmatlanul viselkedik vele, bejelenti, hogy távozik a klinikáról. Roberto minden erejét latba veti, hogy visszaszerezze a feleségét.

2019.11.08., Péntek 19:00 - 1. évad, 20. rész

Gabriella és Massimo nem tudnak fizetni a dealerüknek. Gabriella választás elé állítja a fiút. A lelkileg teljesen összekavarodott Massimo már csak Barbara segítségében bízik, de hiába várja őt a megbeszélt randevún. Barbarát erős vérzéssel beviszik a klinikára. Az asszonyért aggódó Thomas és Roberto már nem tudnak úrrá lenni az indulataikon: úgy érzik, azonnal rendezniük kell a számlát.