Elif - A szeretet útján 3. évad, 113-116. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 113-116. rész tartalma

 

 

2019.10.28., Hétfő 16:00 - 3. évad, 113. rész

Zeynep úgy dönt, hogy a birtokon marad, de csakis Aliye kedvéért és amíg fel nem épül. Gonca semmire nem emlékszik és Arzu cselédjeként dolgozik, a saját házában. Muratba beleköt két férfi és elveszik a pénzt, amit az uzsorásnak visz, csakhogy nem tudja, hogy Ayla áll a történtek mögött. Yusuf, Melek és Elif kiszabadítják Hakkit az apja karmaiból. Erkut elrabolja Veyselt és Ümitet.

2019.10.29., Kedd 16:00 - 3. évad, 114. rész

Hakki jól érzi magát az Emiroglu házban, ahol szeretet veszi körül. Gonca továbbra is cselédként dolgozik a saját házában. Arzu kihallgatja a beszélgetését Asumannal és csúnyán leszidja, hogy pletykás és kotnyeles. Pelin megjelenik az Emiroglu házban, hogy meglátogassa Aliye asszonyt. A felbukkanása féltékennyé teszi Zeynepet. Yusuf elmondja Meleknek, hogy a Gyámügy hamarosan eljön Hakkiért. Erkut azzal a feltétellel kész szabadon engedni Veyselt, ha megölni Ümitet. Amikor Melek a gyerekekkel Yusufnál reggelizik, váratlanul beállít a Gyámügyi Hivatal két embere.

2019.10.30., Szerda 16:00 - 3. évad, 115. rész

Yusuf boltjához két szociális munkás érkezik, akik arról tájékoztatják őt és Meleket, hogy amennyiben Hakki apját elítélik a gyermeknek nem lesz egyetlen rokona sem, aki gondoskodhatna róla, így a törvény értelmében árvaházba kell vigyék. Sajnos Yusuf is tehetetlen az ügyben. Eközben Erkut arra kényszeríti Veyselt, hogy ölje meg Ümitet. A férfi kénytelen kellett le is lövi Arzu egykori cinkosát, vagyis lőné, de a pisztolyban nincs golyó, mivel ez csak egy teszt volt Veysel lojalitására. Erkut állást ajánl neki, de Veysel nem fogadja el. Nem tudja még, hogy Muratot kirabolták és a teljes 75 ezer lírát elvették tőle, így Veysel már duplán, összesen 150 ezer lírával tartozik. Talán nem lesz más választása végül, mint elfogadni Erkut ajánlatát?

2019.10.31., Csütörtök 16:00 - 3. évad, 116. rész

Zeynep és Selim bár újra egy fedél alatt laknak még mindig fagyos viszonyban vannak, külön is alszanak. Melek próbálja meggyőzni Zeynepet, hogy férje szereti őt, azonban a lány nem így látja. Elifet megválasztják, hogy Hakkival játszák a főszerepet az iskolai Hófehérkében, így míg új barátja a herceg, Elif hercegnő lesz. Azonban a kislány öröme nem tart sokáig, az iskolából hazatérve kihallgatja Melek és Yusuf beszélgetését, amiből megtudja, hogy Hakki nemsokára árvaházba kerül. Amikor kérdőre vonja anyját, hogy mi igaz ebből Melek megígéri, hogy minden áron vigyázni fog Hakkira, azonban ez is éppen csak jobb kedvűvé varázsolja a kislányt. Veysel megtudja, mi történt a pénzzel, és váratlan fordulattal Muratot vádolja meg, hogy Ő vette el és költötte magára az összeget, aki ezen érthető módon felháborodik.