Túl a negyedik szavazáson! Nyerő Páros

ˆhirdetés

A negyedik páros is búcsúzott a villától, újabb szimpátiaszavazáson vagyunk túl. Nyerő Páros

 

A veszélyzónába Emese - Ádám és Mesi - Tomi kettős került, így a többiek rájuk szavazhattak, vagyis adhatták a pontot annak a párosnak, akit továbbra is szeretnének a villában tartani.

 

Az első páros Bence és Adél volt. Bence kiemelte, egyáltalán nem volt könnyű döntés, hiába gondolná azt mindenki, mert Tomival ugyan tizenvalahány éve barátok, viszont a villalét alapján Ádámékra szavazna. De úgy gondolta, ezt a barátságot nem lehet elfelejteni, tizennéhány napot nem lehet összehasonlítani tizennéhány év barátsággal. Reméli, egy olyan barátság kezdete ez, amilyen neki Tomival van, de így is Tomi és Mesire szavaztak.

Ákos és Évi párosa volt a következő szavazó. Ákosék Emeséékre szavaztak. Mind a két párost megszerették, de egyszer már segítették szavazattal Tomiékat, most Ádáméknak is adnak egy esélyt.

A döntés a Nelly - Lajos párosra maradt. És a döntés nem volt meglepő, hiszen továbbra sem tudta Lajos megbocsájtani Ádámék (Ádám és Bence) taktikai húzását a rúdtáncos esetnél, így egyértelműen Tomi és Mesi párosát szeretnék továbbra is a villában látni.

Vagyis Tomi és Mesi párosa maradt a villában, míg Emesének és Ádámnak kellett távoznia.