Újabb páros búcsúzott a Nyerő Párostól

ˆhirdetés

Újabb páros esett ki a Nyerő Párosból

 

 

Kocsis Dénes és Mészáros Petra búcsúzott a Nyerő Párostól. Petra beszélt a kiesés után arról, hogy nagyon jól esett nekik, hogy két pár is szavazott rájuk, viszont nagyjából nem lepte meg őket, kik akarták a távozásukat.

 

Dénes szerint, végig kérdéses volt számukra Balázsék véleménye, nem tudták kire fognak szavazni. Dénesnek főleg Fehér Balázsék indoklásával van problémája, de mint mondta, meg fog vele birkózni.

A kapcsolatuk erősebb lett és tudják, bármikor számíthatnak egymásra, árulta el Dénes, vagyis úgy tűnik sok jót hozott a számukra a Nyerő Páros.

A szavazásnál Dénes - Petra és Tomi - Mesi párosra kellett szavazniuk a többieknek.

A szavazásnál, Adél és Bence szavazott először, Bence el is sírta magát, mert nagyon jóba került Dénesékkel, de a másik oldalon viszont a legjobb barátja, Fluor Tomi és Mesi ült, így természetesen Tomiékra szavazott, ők maradjanak.

Ákos és Évi adta le másodiknak a szavazatait. Évi szerint egyre nehezebb ott állni és szavazni két olyan párosról, akit nagyon megkedveltek. Ákos végül elárulta Dénesékre szavaznak, mivel ők voltak az a páros, akik a játék kezdetétől fogva nyitottak feléjük.

Nelly és Lajos szavazott harmadikként. Nelly nem tudott dönteni, ő a lányokról beszélt és végül kijelentette "a szív nem tud dönteni". Lajos vitte a férfi vonalat, elismerte, Dinivel előéletük van, mivel Nellynek a munkatársa. Tomival viszont semmilyen előéletük nem volt, annak ellenére, hogy ismerték egymást. Nagyon szimpatikus a számára, hogy Tomi azért van a villában és azért küzd, mert imádja a párját és mindent ennek rendel alá. Végül azért is döntöttek Diniék mellett, mert az előző szavazás során ők kiálltak mellettük.

Emese és Ádám szavazott negyedikként. Ádám kezdte a beszédet, kiemelte, abszolút az érzelmekre hallgatnak, mivel az egyik páros hozzájuk közelebb áll, bár lehet, hogy a játék szempontjából ez hiba, de most még nem a taktikát nézik, így azt szeretnék, ha Tomi és Mesi maradna.

Ekkor 2-2 volt a szavazás állása, Balázs és Eszti következett az ötödik szavazóként.

Eszti kezdte a beszédet, ők a szívükre hallgatnak és ezért nekik nem kellett dönteni, egymásra néztek és tökéletesen tudták, mit szeretnének. Balázs folytatta, aki arról beszélt, sok olyan helyzete volt már az életében, amikor döntenie kellett, ki kellett vágódnia kapcsolatokból, le kellett húznia vasrolókat és nem volt apelláta, mert veszélyes volt rá nézve a kapcsolódás. A két páros közül, az egyiknél, ő totálisan lehúzta a vasfüggönyt és totálisan nem akar velük semmilyen kontaktot. Majd Eszti vette át a szót és kiemelte, úgy érzi, nem tudnak azzal a párossal kapcsolódni energetikailag. Majd újra Balázs folytatta, kiemelte, hogy Tomival ugyan kollégák, még sosem beszélt vele egy szót sem, ami sokat változott a napokban és nagyon megszerették őket. Napról napra egyre inkább szeretik őket és valószínűleg ez folytatódni is fog, ezért rájuk szavaztak, őket akarták benntartani a játékban.

Ami azt jelenti, hogy Dénes és Petra 3-2-vel maradt alul és távozniuk kellett a villából.

 

Így zajlott a szavazás