Sorsok útvesztője 378-382. rész tartalma

ˆhirdetés

Sorsok útvesztője 378-382. rész tartalma

 

 

2019.10.28., Hétfő 18.45 - 378. rész

Arda elbúcsúzik a többiektől, és úgy dönt, hogy az apjával együtt visszaköltözik a villába. Szultan is Efsun ellen fordul, és úgy tűnik mindeni csak elítéli. Ates mindenét hitellel terheli meg, hogy ki tudja fizetni Behcetet. Hulyat átszállítják a börtönbe, ahol a nő rögtön kivívja a cellatársai ellenszenvét.

2019.10.29., Kedd 18.45 - 379. rész

A család visszaköltözik a villába, és hazamegy Arda és Asim is. Így Bahar is tudomást szerez arról, hogy különváltak. Efsun testvére hívására a házba megy, hogy elmondja mi történt. Előtte azonban megjelenik Orkun, akinek a kocsijába be is száll. Zeynep mindennek szemtanúja, és nem késlekedik, hogy ezt el is mondja Ardának és Szultannak. Mivel mindenki meg van arról győződve, hogy a nő összeszűri a levet Orkunnak, hátat fordítanak neki, így Efsunnak nincs hova mennie.

2019.10.30., Szerda 18.45 - 380. rész

Hulya kiszabadul a börtönből, így értesül a fia és Efsun különválásáról. A nő természetesen nagyon boldog, de Arda feltételekhez szabja a családba és a cégbe való visszatérését. A férfi egy feltételt állít: Hulyanak hozzá kell mennie Asimhoz. Szultan utcára rakja Efsunt, a nőnek pedig nincs hova mennie. Így Orkunhoz fordul, aki felajánlja neki, hogy lakjon nála... és a nővérénél. Efsun pedig rádöbben, hogy a világ egyik legnagyobb simlisének a kezébe rakta az életét. Zeynep, Arda és Volkan bulizni mennek, a lány pedig rájön, hogy Efsun eltűnésével újra nyitott az út Ardához.

2019.10.31., Csütörtök 18.45 - 381. rész

Efsun az újságokból szembesül azzal, hogy a férje visszatér a régi életéhez. A lányt nagyon megviseli, hogy Arda - látszólag - ilyen könnyen túllépett rajta. Amikor pedig egy divatbemutatón összefutnak, - ahol Zeynep és a férfi egymásba gabalyodnak-, kiborul. Az Atahan cég sajtótájékoztatót tart, ahol bejelentik, hogy újra felépítik a vállalatot. A helyszínen megjelenik Kenan is, Arda bejelenti, hogy az anyja és Asim újra összeházasodnak. Orkun segít Efsunnak újrakezdeni az életét.

2019.11.01., Péntek 18.45 - 382. rész

Volkan úgy érzi, hogy Arda és Efsun elárulták. Bahar szerint jó ötlet lenne, ha minden felületen népszerűsítenék az Atahan céget. Ehhez viszont modell kell, Ardának pedig van is ötlete, hogy ki lehetne az. Orkun és a nővére az aranytojást tojó tyúkot látják meg Efsunban. A nő viszont eközben meglátogatja Zeynepet, és egy kicsit megrángatja. Zeynep úgy állítja be, mintha Efsun alaposan elverte volna. Szultan ezt nem hagyhatja annyiban és elindul, hogy megkeresse Efsunt.