Lajos kiakadt a taktikázáson, nem áll szóba Bencéékkel! Nyerő Páros

ˆhirdetés

Újabb zavar a villában, Lajos megharagudott Ádámra és Bencére a szavazás miatt.

 

 

A párosok női tagjának rúdtáncos feladatuk volt, míg a fiúknak kellett erről szavazniuk, pontozniuk. A feladatot az nyerte, aki a legkevesebb pontot, vagyis a legjobb helyezéseket gyűjtötte be.

 

Bence kezdte a szavazást, aki az indoklásban kiemelte, taktikai szempontokat nézett, vagyis aki a legtöbb pénzt tette a feladatra, azt rakta a negyedik helyre, így hátulról a sorrend Bencénél: Lajos, Ákos, Tomi, Ádám (Nelly, Évi, Mesi, Emese, vagyis Emese produkciója került az első helyre, de kimondottan csak taktikai alapon...

Ákos volt a második, aki elmondta a pontjait. Kiemelte, ő a produkciók alapján döntött, neki Emese produkciója tetszett a legkevésbé, harmadik helyre Mesit tette, a legfőképpen az tetszett neki, hogy kilépett a komfortzónájából, második helyre Adélt helyezte, szerinte tényleg odatette magát, és első helyen Nelly zárt, mert volt benne humor és tetszett a produkció.

Tomi jött harmadiknak. Azzal kezdte, hogy nem gondolkodott taktikában, hanem azt nézte, kinek volt a legnehezebb és mégis megoldotta, vagy akinek nem volt nehéz, de legalább kreatív volt a produkció során. Ezen szempontok alapján a negyedik helyre Emesét rakta, mert többet várt tőle, a harmadik helyre Nellyt rakta, akinek a produkciójában ugyan volt kreativitás, de összességében nem tetszett az előadás. A második helyre Adél került, szerinte cuki volt, és abban is biztos, hogy ez a feladat nagyon nincs a komfortzónájában. Első helyre Évi került, szerinte neki volt a legnehezebb a feladat, de mégis öniróniával megoldotta azt.

Ádám volt a negyedik szavazó. Kiemelte, taktika alapján döntött, nem érzelmileg és nem is az alapján, hogy milyenek voltak a produkciók. Így került Nelly a negyedik helyre, Évi a harmadikra, a másodikra Mesi és első helyre Adél.

Lajos jött utolsóként. Négy pontot adott Évinek, hármat Emesének, kettő pontot Mesinek és a legjobbnak Adélt ítélte. Lajos csacskaságnak tartotta a komfortzóna témát, szerinte itt egy produkciót kellet értékelni. Elismerte, ők tették a legnagyobb tétet, így szerinte neki kellett volna leginkább taktikáznia, de szeretne a következő napokban is a többiek szemébe nézni, így nem taktikázott, nem komfortzóna szerint, hanem a produkciót nézve, a tartalom és a forma egységét figyelte és hozta meg a sorrendjét.

A pontozás alapján Nelly és Emese 12-12 ponttal, holtversenyben zárt az utolsó, negyedik helyen. Harmadik helyen zárt Évi 11 ponttal. Mesiék lettek a másodikak 9 ponttal. Adél lett az első 6 ponttal.

Vagyis a feltett pénzt az Adél-Bence párosnak írták jóvá, a többiek pedig bukták a feltett összeget.

A verseny után Bence és Ádám nagyon nem értette, miért nem áll velük szóba Lajos, aki teljesen kiakadt a két fiú szavazatain. Bence kiemelte, nem érti, hogy Lajos miért nem tudja most is külön venni a villabeli barátságot és a feladatok taktikai részét.