Bűvölet 2. évad, 1-5. rész tartalma

ˆhirdetés

Bűvölet 2. évad, 1-5. rész tartalma

 

 

2019.11.11., Hétfő 19:00 - 2. évad, 1. rész

Barbara terhessége mindkét férfit mély önvizsgálatra készteti. Roberto és Thomas egyaránt szeretnék megtartani az asszonyt. Massimo, hogy Gabriellának pénzt szerezzen, elhatározza, hogy lopni fog, de már az első akció után a rendőrségen köt ki. Barbara állapota a kórházban ismét válságosra fordul.

2019.11.12., Kedd 19:00 - 2. évad, 2. rész

A kórházból hazaérkező Barbara szeretné újra átgondolni az életét. Roberto, hogy meggyőzze a szerelméről, végre mindent elmond neki Monikáról abban a reményben, hogy őszinteségével megmentheti a házasságukat. De Thomas sem adja fel. Sikerül elérnie, hogy Barbara meghallgassa. Massimo kiszabadul az előzetesből, mert az idős hölgy, akit megtámadott, visszavonja a feljelentést. Azt tervezi, hogy felkeres egy terápiás közösséget, és megpróbál megszabadulni a drogtól.

2019.11.13., Szerda 19:00 - 2. évad, 3. rész

Barbara és Roberto nyaralni mennek, de az együtt töltött idő sem hozza helyre a kapcsolatot. Az is gondot okoz, hogy Robertót továbbra is üldözi Sonia Laris, aki egy kétes üzleti ügybe is belerángatja férfit. Cristina nyomoztat Sonia után, és sok kompromittáló adatot megtud róla, mégsem tehet semmit, mert kiderül, Roberto mindent elmondott Soniának Ivano halálának körülményeiről. A magándetektív arra is rájön, hogy Sonia ismeri Luciana Gallit, ezt az információt azonban inkább Thomasszal osztja meg.

2019.11.14., Csütörtök 19:00 - 2. évad, 4. rész

Giovannának sikerült rendebehoznia a klinika körüli ügyeket, és a kiváló, brazil származású professzor, dr. Olivares neve is sok pácienst csábít. Az az asszony is visszatér, aki korábban perrel fenyegette őket. A feldühödött Sonia barátaival megvereti Cristinát, aki kórházba kerül, de Roberto bosszúja miatt hamarosan Sonia is plasztikai műtétre szorul. A műtétet Thomas állja, aki azt kéri cserébe, Sonia azonnal jelezze, ha megtalálja Lucianát.

2019.11.15., Péntek 19:00 - 2. évad, 5. rész

A kis Matteóhoz orvost kell hívni a panzióba, ahol Luciana meghúzta magát. Az elkeseredett nőnek kapóra jön Sonia érdeklődése, azt reméli, pénzt szerezhet tőle. A megbeszélt randevún azonban Giovannával találja magát szemben. A klinikára egy autóbalesetet szenvedett lányt hoz be egy férfi, Giovanna régi barátja, de azt szeretné elérni, hogy a neve és az adatai ne szerepeljenek a nyilvántartásban.