Kiesett a harmadik páros is! Nyerő Páros

ˆhirdetés

Túl a harmadik szavazáson, ami tulajdonképpen nem hozott meglepetést. Nyerő Páros

 

 

A veszélyzónában Balázs és Eszter, valamint Tomi és Mesi került, közülük került ki a kieső, ami végül is nem hozott meglepetést, hiszen az előző szavazáson vihart kavart Balázséknak kellett távozniuk.

 

Elsőként Bence és Adél szavazott. Adél mondta ki Balázsék nevét és mind a ketten kiemelték, értékelték a páros nyersességét és azt, hogy ennyire elmondták a véleményüket mindenről. Viszont Bence számára egyértelmű volt, hogy nem fogja kiszavazni a Barátját, Tomit a műsorból, akinek ráadásul akkor volt a szülinapja és nem szeretné, hogy nélkülük ünnepeljen. Így Tomiék kapták a pontot.

Emese és Ádám volt a második szavazó. Emese kezdte azzal, hogy a korábbi szavazásoknál mindig nehéz volt dönteni, de jelen helyzetben nem volt így a részükről. Nagyon távolinak érzik Balázsék világát, így Tomi és Mesi kapták a pontot.

Nelly és Lajos volt a harmadik. Lajosék imádják Mesiéket, így nem volt kérdés a számukra, hogy kit akarjanak bent tartani a játékban. Lajos Esztert és Balázst nagyon-nagyon értékes embernek tartja, Balázst nagyon különc figurának véli. Úgy gondolja, hogy az életnek van egy nagyon szűk szegmense, ahol ez a tulajdonság nagyon értékes tud lenni és reméli kamatoztatni tudja. Reméli a "ketyegő bombát" pedig Eszter hatástalanítani tudja, aki élete végéig életbiztosítást jelenthet a számára. Tomiék kapták természetesen az újabb szavazatot.

Ákos és Évi jött negyediknek. Ők voltak azok, akik a szavazásnál újra felhozták, a múlt heti szavazás során elhangzottakat, majd később Balázsék megdöbbentő magyarázatát, hogy Diniék kikezdtek velük. Ezen Ákosék teljesen ledöbbentek, nagyon súlyos vádaknak tartják, főleg úgy, hogy olyankor mondták ezt, amikor a kieső Diniék már nem tudtak védekezni, reagálni a vádakra. Ákosék szerint ez az egész egy nagyfokú féltékenységről szólt csak, ezért nem tudtak Balázsékra szavazni, még akkor sem, ha a villába érkezéskor még úgy tűnt, hogy jó viszony alakulhat ki közöttük. Tomira és Mesire szavaztak, vagyis őket akarták játékban tartani.