Lesz egy extra Sztárban Sztár leszek szombaton

ˆhirdetés

Versenytársat kap az X-Faktor szombatra, lesz egy extra Sztárban sztár leszek, ami külön címet kapott, valamint a hétvégén lesz Ázsia Expressz extra is

 

 

Péntek este kiderült, hogy Gréta és Dávid nyerte az Ázsia Expressz második évadát, de lesz még egy különkiadás vasárnap 20:45-től, ahol kiderül, hogy vajon sikerült-e rendezni a műsor során felmerült konfliktusokat a versenyzők között. Hiszen több hét után először, ismét találkoznak egymással a kaland reality szereplői.

 

A nagy sikerre való tekintettel a Sztárban Sztár leszek! második középdöntője előtt, szombaton 18:55-től Sztárban Sztár nem leszek! címmel kerül képernyőre a válogatók válogatott figuráit bemutató különkiadás. Ebben az epizódban olyan soha nem látott szereplőket is megismerhetnek a nézők, akikkel már biztos nem találkozhatnak az élő show-k alkalmával. A vasárnapi középdöntőben pedig Bereczki Zoli és Horváth Tomi csapatának tagjaira is fény derül, egy rendkívül szoros és lebilincselő megmérettetésben, hatalmas tehetségekkel és felfokozott helyzetekkel.

 

Szombat 18:55 - Sztárban Sztár nem leszek!

Vasárnap 18:45 – Sztárban Sztár leszek!

Vasárnap 20:45 - Ázsia Expressz Különkiadás