Éjjel-nappal Budapest 1623-1627. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1623-1627. rész tartalma

 

 

2019.10.14., Hétfő 19:00 és 23:30 - 1623. rész

Ákos egy percet nem aludt, attól fél, hogy következő drogteszt pozitív eredménnyel fog zárulni. Ám Norbi próbálja nyugtatni, hogy utána olvasott az interneten, ennyi idő után már nem lehet kimutatni. Ákos reménykedni kezd, de később az edzője elmondja neki, hogy a teszt pozitív lett. Lantos kidobja Ákost a csapatból, akivel példát kell statuálnia.

Alesszia reggel kapkodva rohan dolgozni, mivel elaludt. Rengetegszer elnézést kér Stefitől, és azon van, hogy az összes rábízott feladatot maximálisan teljesítse. A nagy hajtás közben pár perc szünetet tart és elalszik, amin Stefi rajtakapja. A letolás azonban elmarad, mert Stefi fodrásza lemondta az időpontot, viszont muszáj lenne tökéletesen kinéznie, mert randija lesz a férjével.

Joe és barátai hajnal óta úton vannak a Grossglockner felé, de meg kell állniuk, mert gondok adódtak a kocsi utánfutójával. Megáll mellettük egy motoros lány, Betti, aki segít Joe-nak szerszámot szerezni. Miután megérkeztek a szállodába, Dávid azzal húzza az apját, vallja be, mennyire bejött neki a csaj, de Joe hárít, ő ide csak motorozni jött. Tamara és Szofi gyalog elindulnak túrázni, és mormotákat simogatni, miközben Szofi kiönti a lelkét Tamarának, hogy képtelen túllépni Tamáson. Bár mormotákkal nem találkoznak, de összefutnak Bécy-vel, aki egy titkos fogyókúrán van itt az Alpokban. Eközben Joe és Dávid motoroznak, meghitt apa-fia élményekkel gazdagodnak, miközben Joe is megnyílik Dávidnak, és elmondja, hogy nem tudja lezárni a Barbi sztorit. A hegyen Joe újra összefut Bettivel, a motoros lánnyal, és Dávid unszolására Joe leszólítja a lányt.

2019.10.15., Kedd 19:00 és 23:30 - 1624. rész

Ákost reggel Laci megalázza, és az orra alá dörgöli, hogy kirúgták a csapatból. Ákos azonban nem hajlandó belenyugodni abba, hogy a profi futballozással kapcsolatos álmai ismét szertefoszlanak. Bár az edzője ismét elküldi, Ákos mindenáron be akarja bizonyítani, hogy valóban komolyan gondolja a dolgot, és önszántából, a csapatától függetlenül folytatja az edzést. Az edző végül megjutalmazza a kitartásáért.

Dávid a reggelinél érdeklődik, hogy Joe miért ennyire kisimult, de az apja titokzatoskodik Szofi és Tamara előtt, akik indulnának újabb mormota keresésre. Miután Joe-ék elmennek motorozni, Bécy tűnik fel, aki unatkozik és vállalkozik rá, hogy felkíséri a csajokat a mormoták lelőhelyére. Közben bevezetést tart nekik a nordic walkingba és még a mormotákat is megtalálják. A szállodában az egész társaság fenyőpálinkázik, amikor Joe lesokkolódik, hogy Betti, a motoros lány ismeri Bécyt.

Tedi egy éves születésnapját ünneplik, de Karesz nagyon szomorú, hogy Mesi nélkül kell ünnepelniük. Orsi ezért megígéri Karesznek, hogy mindenben segít, hogy együtt ünnepelhessenek. A virágüzletben viszont több a munka, mint Orsi gondolta, ráadásul még az egyik kolléganője is beteget jelent. Ezért Orsi kötelességének érzi, hogy végigdolgozza a napot – így azt hiszi, hogy teljesen lemarad Tedi születésnapjáról. Orsi este ér haza a hajóra fáradtan, de Karesz elintézte, hogy Tedi náluk aludjon ma éjjel, így Orsi még este megpuszilhatja a szülinapost.

2019.10.16., Szerda 19:00 és 23:30 - 1625. rész

Bence eleve rossz passzban, és hangulatban kel fel, miután egész hétvégén nem haladt egy vendége vázlatával, aki pár órán belül megérkezik hozzá tetováltatni. A bajait ráadásul tetézi, hogy mikor a szalonba menekül, hogy nyugodtan tudjon dolgozni, Vanda rányomul. Akármennyire igyekszik, a vendége elégedetlen, és csak Emil, és Levi ötletei mentik meg a teljes blama elől. Vanda hálás a srácoknak, Bencét viszont lehordja, aki emiatt lerészegedik, és egy mini tombolás után vászonra viszi a benne rejlő érzéseket.

Miután éjjel megérkeztek Ausztriából, apa és fia elégedetten szemlélik, hogy a távollétükben Oszi és Fanni, Evelin koordinációjával mennyire szuperül előkészítette a mai véradást a Sportfitneszben. Dávid lelkesedése azonban nagyon gyorsan alábbhagy, mikor ráébred arra, hogy neki is vért kell adnia, mivel fél a tűtől. Kétségbeesetten próbál kibújni a véradás elől, miközben Joe egyfolytában hecceli őt, míg végül mindkettőjüknek leesik a tantusz, hogy miért viselkednek így. MINDKETTEN félnek a tűtől. Nevetve jönnek rá arra, hogy még több dologban hasonlítanak, mint gondolták és egymást biztatják.

Alesszián egyre nagyobb a teher, ahogy megosztva dolgozik a sportfitneszben és Stefinél. Amikor Stefinek hirtelen szüksége lesz Alesszia segítségére, Alesszia már meg is feledkezik a Joe-nak tett ígéretéről, és cserbenhagyja őt. Alesszia a Stefivel töltött este során megtapasztalja Stefi sebezhetőségét is és még jobban elköteleződik a tervező mellett. Alesszia este hiába próbál bocsánatot kérni Joe-tól.

2019.10.17., Csütörtök 19:00 és 23:30 - 1626. rész

Dávidot teljesen feldúlja a gondolat, amit tegnap Evelin mondott neki este, hogy talán mégsem Joe a vér szerinti apja. Helyzetét tovább rontja egy orvosi információ, miszerint a két vércsoport kölcsönösen kizárja egymást. Egy spontán ötlettől vezérelve ezért ellopja Joe véradó igazolványát, hátha tévedés történt. Végső elkeseredésében Evelinhez fordul tanácsért, aki abban bízik, hogy lennie kell más magyarázatnak is.

Tamás egyre feszültebb, mert az új start up vállalkozása nem igazán akar beindulni, pedig Valternak és neki már nagy szüksége lenne arra, hogy megbízásokat kapjanak. Mikor még Arnold is kérdéseket tesz fel a vállalkozás sikerével kapcsolatban, Flóra pedig egekig magasztalja a párját, a végsőkig fokozódik a nyomás Tamáson. Olyannyira, hogy még Flórával is összeveszik, mert a lányon vezeti le csalódottságát. Szerencsére a cég bemutatkozása egy bárban jól indul, és Tamásék már-már biztosak a sikerben.

Karola egyre inkább ráébred, milyen kemény munkát jelent az éneklés. Hogy sikeres legyen, profizmust várnak tőle, a hangjának mindig tisztának kell lennie, a felvételeknek pedig olajozottan kell zajlania. Miközben egy technikai hiba miatt újra fel kell vennie az anyagot, André továbbra is azon agyal, hogy bosszantásképpen ír egy dalt, illetve készít hozzá egy videót is – így akarja bebizonyítani Karolának, hogy nem akkora dolog megírni egy slágert.

2019.10.18., Péntek 19:00 és 23:30 - 1627. rész

Dávid izgatottan várja az anyjával, Zsanettel való találkozást, amit eltitkol a lakótársai elől. Zsanettől várja a választ arra a kérdésre, hogy valóban Joe-e az apja. De mikor nekiszegezi a kérdést, az anyja esküdözik, hogy csak Joe jöhet szóba. Dávid hazugnak nevezi az anyját, és az orra alá nyomja a véradó igazolványokat. Ezekkel a vércsoportokkal kizárt, hogy apa és fia legyenek! Zsanett zavarba jön, nem tudja mit is mondhatna erre, de véleménye szerint mindennek ellenére csak Joe lehet az apja.

Tamás és Valter az első megbízásuk okán egy bulit szerveznek estére egy sztár dj-vel. Tamás nagyon fel van dobva, egészen addig, amíg Valter be nem vallja neki, hogy a dj lemondta, és nem kötött vele szerződést, tehát nem tudnak mit tenni. Tamás próbálja megmenteni a partit, Borinak könyörög, hogy lépjenek fel, de Bori visszautasítja, de végül mégis megmentik az estét.

Bence Ákoséknál lóg, akik egy fontos vizsgára készülnek. Mivel az albérletben Kata és Ákos is tanulnak, Bence el akarja ütni valamivel az időt, eldönti, hogy elmegy Orsihoz. Út közben „kölcsönvesz” egy biciklit, de tetten éri egy lány, aki azt állítja, hogy az övé. De aztán kiderül, hogy csak szívatta. Este mindenképpen bulizni akar menni, amire a barátait is rábeszéli. Ott váratlanul összefut a lánnyal, aki mint kiderül miatta jött ide.