Éjjel-nappal Budapest 1628-1632. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1628-1632. rész tartalma

 

 

2019.10.21., Hétfő 19:00 és 23:30 - 1628. rész

Dávid teljesen kikészül, mert végérvényesen kiderül számára, hogy Joe mégsem az apja. Amikor végül az anyja sem tartja már kizártnak ezt a tényt, a fiú egyre inkább elzárkózik Evelintől, és eltűnik az albiból anélkül, hogy előtte beszélt volna Joe-val. Evelin úgy próbálja meg Joe kérdezősködését leszerelni, hogy azt hazudja neki, Dávid azért viselkedik így, mert összevesztek. Dávid ezalatt teljesen magába zuhanva kóborol az utcákon, a fájdalmát alkoholba próbálja fojtani. Az aggódó Evelin próbálja telefonon elérni, de a fiú elzárkózik a beszélgetéstől.

Reggel Orsinak kiütések jelennek meg a kezén a virágallergiája miatt, de nem akar meghátrálni a munkája elől. Eközben Karesz örömmel jelenti be, hogy ma behívták próbamunkára egy ablaktisztító céghez. Ám a munka mindkettőjük számára óriási kínt jelent. Míg Orsi allergiája egyre súlyosabban jelentkezik, és a lány már kezd kételkedni abban, hogy egyáltalán képes lesz-e ellátni a munkát a virágboltban, Karesz a fogát összeszorítva bizonyít új munkahelyén, noha, mint kiderül, az ablakpucolás egyáltalán nem gyerekjáték. Orsi egyre jobban retteg attól, hogy az allergia miatt el fogja veszíteni a munkahelyét, amikor a főnöke váratlanul kezébe nyomja a hosszú távú szerződést.

Teó délelőtt feldobja Karolának, hogy töltsék együtt a szabad délutánját, de Karola kijelenti, ma sem ér rá, mert Maximmal van dolga. Teó ezt feszülten, de elfogadja, közben kap egy hívást attól a fotóstól, aki már korábban fotózta őt, hogy lenne-e kedve részt venni a mai napon egy újabb fotózáson. Mivel Teó ráér így brahiból belemegy. A fotózáson viszont összefut Barbival, és felpörögnek az események. Mindeközben Karola és Maxim lelkizni kezdenek italozás közben Maxim magánéletéről, majd Karola és Maxim az ital hatására közelebb kerülnek egymáshoz.

2019.10.22., Kedd 19:00 és 23:30 - 1629. rész

Dávid a tegnap történtek után a Bécy házban húzza meg magát, hogy itt nyugodt körülmények között átgondolja a helyzetet. Ezalatt a többiek a lakásban izgulnak érte, Evelinen pedig egyre nagyobb a nyomás, hogy megmondja az igazat. Evelin aggódva elindul megkeresni Dávidot, hogy az értésére adja muszáj megmondania Joe-nak végre az igazat. Mikor később a hiábavaló keresésé után Evelin bemegy az T. É. R.–be, már ott tart, hogy hívja a rendőrséget. Mikor Roland visszatartja őt,

Bence napok óta bulizik, és a munkahelyére se ment be. Az éjjel megint összeakadt Rozinával. A barátai féltik, hogy ennek nem lesz jó vége. De Bence ennek ellenére még egyszer ágyba bújik Rozinával. Ekkor viszont elszakad az óvszer, ami egy kicsit kizökkenti, Rozina azonban elbagatellizálja a helyzetet és Bence is próbálja elnyomni magában, hogy baj is lehet ebből a kis szex balesetből. Csak akkor eszmél fel, amikor elmeséli Ákosnak, hogy mi történt. Amikor hazamennek Ákossal, Kata felvilágosítja, beszélnie kell Rozinával.

Orsi az allergiája ellenére is kitart, és igent mond a hosszútávú munkára. Mikor nem sokkal később allergiás sokkot kap, mégsem veszi fel a főnöke, és ő is kénytelen belátni, hogy nem neki való a virágkötő szakma. Karesz is pórul járt tegnap, de legalább a fizetségét sikerül Milánnal behajtania. De továbbra is Mesi miatt szenved, és hogy nincs semmi plusz munkája. Este Orsi nem képes kirobbantani Kareszt a letargiából.

2019.10.23., Szerda 19:00 és 23:30 - 1630. rész

Dávid továbbra sem tud Joe szemébe nézni most, hogy tudja, hogy nem a fia és továbbra is Bécy házában bujkál. Evelin és Roland addig győzködik, míg Dávid rájön, hogy végre meg kell mondania az igazat Joe-nak. Joe ledöbben és először nem hajlandó elhinni ezt a hírt, míg Dávid anyja, Zsanett nem igazolja a történetet.

Reggel Nelly letámadja Bécyt azzal, hogy vállalják fel a kapcsolatukat, és mivel Bori úgy is játssza a managert, adja neki a táncosok vezetői posztját. Bécy ezen annyira berág, hogy nemcsak a lányt rúgja ki, de Borival egy komplett táncos castingot szervezetet, hogy lecseréljen mindenkit. Bori kiakad, és a táncosok helyett prostikat hív. Bécy kiakad, de meghátrálni már nem tud. A casting botrányba fullad, amikor megérkezik Georg, aki kiosztja Bécyt.

Reggel Karola ismét provokálva érzi magát, amikor André azzal vág fel, hogy milyen sokan kattintottak a videójára. Miközben megpróbálja elrejteni a frusztrációját, Teó átlát rajta, és később kérdőre vonja Andrét, és megfenyegeti, hogy hagyja abba Karola provokálását. André visszakozik, és megígéri, hogy békén fogja hagyni Karolát.

2019.10.24., Csütörtök 19:00 és 23:30 - 1631. rész

Tamás igencsak csalódott, hogy régi kapcsolatait nem sikerül mozgósítania, és így nem tud új klienseket szerezni a start-up cégének. Valter viszont mégis összehoz egy potenciális üzletet. Tamás megörül, ám köpni-nyelni nem tud, amikor kiderül, hogy Valter a partnerekkel történő első találkozást a Ligetbe szervezte le, mondván, hogy így referenciaként megmutathatják, milyen sikeres klubban dolgozott korábban Tamás. Tamás nem igazán szeretne összefutni Bécyvel, de kénytelen beleegyezni a dologba. Rossz érzéssel tér vissza felmondása óta először a klubba, de a találkozó a potenciális üzletfelekkel igazán jól sikerül, ám az utolsó pillanatban Bécy keresztülhúzza a számítását.

Bence nagyon dühös, mert Rozina nem akarja bevenni az esemény utáni tablettát. Kata beszerzi a tablettát, és az az ötlete támad, hogy a lány tudta nélkül fogja bevetetni valahogy Rozinával a gyógyszert. Megbeszéli a lánnyal, hogy este menjen el vele bulizni, mert azt tervezi, hogy belekeveri a tablettát Rozina italába.

Karola rettenetesen örül, hogy találkozhat a zenei klipje rendezőjével. Amikor még André is sok sikert kíván hozzá, Karola úgy gondolja, hogy a fiúra mégis csak hatott az, hogy előző nap beolvasott neki. A stúdióban aztán Karola nagyon megdöbben, amikor André váratlanul megjelenik, és a lány producerénél megpróbálja elérni, hogy az a színpadra juttassa. Maxim azonban lepattintja Andrét, ami megkönnyebbüléssel tölti el Karolát. Karola este eldicsekszik André előtt a rendezővel folytatott sikeres beszélgetéséről, a fiú telefonhívást kap Zsuzsannától, aki leszervezett neki egy találkozót Maximmal. Karola döbbenten és értetlenül fogadja a hírt.

2019.10.25., Péntek 19:00 és 23:30 - 1632. rész

Roland reggel hiába kezdeményez szeretkezést, a siető Bori visszautasítja. Roland Andrénak puffog azon, hogy az utóbbi időben mennyire elhanyagolja a felesége, és hogy mennyire unatkozik, mire André felveti, hogy Roland kísérje el a mai vidéki lánybúcsús fellépésére. A faluban André összeismerkedik egy pincérnővel, aki szintén hivatalos a lánybúcsúra, és meghívja a fiúkat egy kis alapozásra később. Az iszogatáson Roland is megismerkedik egy lánnyal, aki egyből rámozdul, és Rolandnak kezd megtetszeni a szitu. A lánybúcsúra már igencsak kapatosan érkeznek, és a buli hevében a lány megcsókolja Rolandot, aki enged a kísértésnek. De mikor megtudja a lány nevét elmenekül.

Tamás napja azzal kezdődik, hogy a tegnapi ügyfelek végleg visszamondják a megbízást. De nagy meglepetésére Valter váratlanul két új ügyféllel állít be. Megtudja, hogy az ügyfelek a Valter által hamisított értékelések miatt keresnek segítséget, de azért végigcsinálja a megbeszélést. De az új ügyfelek szkeptikusak Tamás és Valter hitelességét illetően. Valternak erre az az ötlete támad, hogy forgassanak egy imidzsépítő filmet a start-upról. De a felvétel nem sikerül, Tamás és Valter is unják. Frusztráltan és elkedvetlenedve beállítanak a TÉR-be, majd az az ötletük támad,hogy a TÉR bárt kellene egy imidzsépítő bulihoz használniuk.

Szofit kezdi kicsit idegesíteni, hogy az új randi applikáció uralja Tamara életét. Ő még mindig elég szkeptikus az appal szemben, és nem akarja, hogy őt is magával ragadja. Aztán a fodrászatban egy menyasszony eszébe juttatja a saját esküvőjét, amitől elbizonytalanodik. Tamara látja rajta, hogy ráférne egy kis kikapcsolódás, és meghívja egy italra a TÉR-be. Ott viszont épp Tamással futnak össze, ami kiborítja Szofit. Tamara rámutat, hogy Tamás már egyértelműen továbblépett, és hogy Szofi is megérdemli ezt.