Éjjel-nappal Budapest 1643-1647. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1643-1647. rész tartalma

 

 

2019.11.11., Hétfő 19:00 és 22:25 - 1643. rész

Flórának már pár napja késik a menzesze, és ezért azt hiszi, hogy terhes. Elmondja az apjának, de arra már nem kerül sor, hogy Tamással is beszéljen róla. Egy Tivadarral folytatott beszélgetés során tisztázódik benne, hogy ezzel a terhességgel Tamás nagy álma is valóra válna. Közben azonban Tamás a vállalkozása sikertelensége miatt ismét aggódni kezd a megélhetésük miatt. Amikor Flóra végül közli Tamással, hogy esetleg állapotos lehet, a férfi egyrészt rettenetesen boldog, másrészt ismét nyomasztóan rátör az egzisztenciája miatti aggodalom.

Reggel Karola és Teó egy kirakat előtt sétálnak el, ahol Karola meglát egy menő bőrkabátot, de aztán megtudja, hogy egy vagyonba kerül, és otthagyja. Később Teó visszamegy az üzletbe, hogy megvegye Karolának a kabátot, de egy nagyképű pasas már megvásárolta. Teó, hogy megszerezze Karolának a kabátot, felajánlja a srácnak, hogy kártyázzanak. Teó és ellenfele megegyeznek. Ezután Roland és Teó összekapnak, mert Teó bezárja délután a bárt, hogy nyugodtan tudjon pókerezni. Karola megtudja Rolandtól, hogy lehet Teó újabb adósságokba verte magát és alvilági alakokkal pókerezik. Közben elnyeri a kabátot, de a pasas bedühödik, és nekimegy Teónak, pont akkor, mikor Karola és Roland is megjelennek a TÉR-ben, hogy leállítsák a póker partit.

Dzseni reggel kiakad Katán, aki még mindig azt hajtogatja, hogy Dzseninek bejön Gábor. Dzseni végül ismét a TÉR-ben köt ki Gábornál, egyrészt, hogy megmutassa neki az eddig elkészült iskolai prezentációját, másrészt Dzseni maga is kíváncsi arra, tényleg vonzódik-e Gáborhoz. Amikor szóba kerül a pasi téma, és kiderül, hogy Dzseninek nem sok tapasztalata van, Gábor meglepően lazán reagál. Gábor azt javasolja, hogy Dzseni menjen el vele egy bárba, hogy bepasizzon végre. Dzseni belemegy a dologba, és a bárban le is szólítja egy srác.

2019.11.12., Kedd 19:00 és 22:25 - 1644. rész

Joe-nak kicsúszik a lába alól a talaj, mikor kezében tartja a negatív apasági tesztet. A Gáborral folytatott beszélgetés után feltámad benne a remény, és az eredmény dacára el van szánva, hogy küzdeni fog az apa-fia kapcsolatáért Dáviddal. Mikor fájó szívvel elmondja az eredményt Dávidnak, szíven üti, hogy a fiú milyen közömbösen reagál. Megszakad a szíve, amiért a fiú ellöki magától, és azt érezteti vele, hogy ők már idegenek.

A tegnapi téves riasztás után Tamás és Flóra várakozásteljesen készen állnak, hogy megtegyék az első lépést affelé, hogy gyerekük legyen. De hamar oda a lelkesedésük, mikor a lombikbébi központban kiderül, hogy mivel Szofi és Tamás még nem váltak el a TB által támogatott lombik programra nem mehetnek, és költségtérítésesre pedig nincs pénzük. Tamás próbál minden követ megmozgatni, és próbál hitelt szerezni. Az elutasítástól csalódottan tér haza, és ott várja az újabb csapás. Flóra bevonta az apját, hogy fizesse ki a kezelések árát. Tamás ettől úgy érzi, a férfiasságában támadják.

Bori dühös, amikor egy Ligetes kemény éjszaka után másnap alig tud felkelni a fáradtságtól és a fájdalomtól. És ezt csakis az új főnöknek, Sebestyénnek köszönheti. Mikor aztán a rossz teljesítménye miatt még a DJ Sportfitneszben is megkapja a magáét, betelik a pohár. Elhatározza, hogy szembeszáll Sebestyénnel, és sztrájkra buzdítja a kollégáit. De a legtöbben félnek, hogy elveszítik az állásukat. Bori a végsőkig is elmegy, és a kollégái is csatlakoznak a sztrájkhoz.

2019.11.13., Szerda 19:00 és 22:25 - 1645. rész

Dávidnak felelősséget kell vállalnia a tettéért Joe és Zsanett előtt, mikor azok felfedezik a képet, Zsanettről, amit Dávid posztolt a múlt héten a netre. Joe és az anyja próbálnak Dávid lelkére hatni, hogy vegye le a képet az internetről, de Dávid makacs, és annyira megsérti az anyját, hogy végül kölcsönösen megtagadják egymást. Joe és Evelin eközben megbeszélik, hogy jobb belátásra kell bírniuk Dávidot, majd összetűzésbe kerülnek amiatt, hogy Evelin még mindig védi barátját.

Dzseni nagyon összezavarodott, miután Gáborral túlságosan közel kerültek egymáshoz. Igyekszik összeszedni magát, és az előtte álló vizsgára akar koncentrálni, ám egy másik tanuló miatt a prezentációja veszélybe kerül. Hála Gábor tanácsának, mégis sikerül megmentenie a prezentációt. Később Katáékkal meg akarják ünnepelni a sikeres vizsgát és alaposan felöntenek a garatra. Dzseni azonban lelép, mert Gábor után vágyakozik, és végül beállít a T.É.R.-be.

Bori aggódik, hogy Sebestyén elbocsátásával a helyzet csak még rosszabbra fordul a klubban. Bécy már majdnem felvesz egy Sebestyénnél is rosszabb menedzsert, ami a klubban dolgozók nemtetszését váltja ki. Bori a Rolanddal folytatott beszélgetése után, meggyőződve arról, hogy ideje szakmailag tovább lépnie, elhatározza, hogy megpályázza a menedzseri állást. Először nem jár sikerrel, viszont gyorsan rájön, hogy a klub egész csapatát maga mögött tudhatja, és ebből előnyt is kovácsol magának.

2019.11.14., Csütörtök 19:00 és 22:25 - 1646. rész

Dávid az éjszaka közepén feldúltan megérkezik a bárba, ahol a nemzése történt, miután hirtelen felindulásból Evelinnel együtt elutazott Ceglédre. Ám minden igyekezete hiábavalónak bizonyul, hogy bármi nyomot találjon, ami az apjára utalhat - és ez még jobban frusztrálja őt. Amikor rajtakap egy párocskát szex közben a wc-n, a jelenet fájdalmasan emlékezteti az anyja egyéjszakás kalandjára, és kiborul. Verekedésig fajul a dolog, és ennek során véletlenül Evelin is megsérül. Dávid ráébred, hogy túlságosan messzire ment. Visszamennek Budapestre, ahol a lakótársak súlyos szemrehányásokkal illetik, amiért Evelint is belekeverte az ügybe.

Dzseni nagy nyomás alatt van, mivel fogalma sincs, hogyan tudná helyrehozni a tegnapi kínos vallomását. Amikor Kata ráadásul Dzseni telefonjáról még egy szívet is küld Gábornak, Dzseni szégyenében el tudna süllyedni. Nem marad más választása, mint hogy elmenjen Gáborhoz és mindent megmagyarázzon. Amikor megérkezik a T.É.R.-be, Dzseni rögtön bocsánatot kér tőle. Megesküszik Gábornak arra, hogy semmit sem akar tőle.

Orsi kora reggel nagyon izgatott, mert ma lesz az első próbanapja az ügyvédi irodában. Bár eleinte igyekszik meggyőzni Milánt arról, hogy jogi asszisztensként igenis izgalmas munka várja, néhány munkaóra után kijózanodva kénytelen megállapítani, hogy ez valójában mennyire monoton: aktákat kell szortíroznia munkaidő végéig. Orsi kétségbeesik a gigászi feladat láttán, és kénytelen rádöbbenni, hogy egy jogi asszisztens mindennapjai tényleg majdhogynem csak annyiból állnak, hogy aktákat rendezget, paragrafusokat és precedenseket keresgél. Végül azonban felbukkan Karesz és segít neki.

2019.11.15., Péntek 19:00 és 22:25 - 1647. rész

Tamarának elege van abból, hogy nincsenek körülötte férfiak és amikor ráadásul egy cikkben a kevés szex negatív hatásairól olvas, elhatározza, hogy ismét intenzív pasivadászatra indul. Gyorsan talál is egy jelöltet egy randevú applikációval és Szofit is rá tudja beszélni arra, hogy megbeszéljen egy randevút és eljöjjön vele. Mindkét randevú szuperül alakul és Tamara gyorsan úgy dönt, hogy a pasiját felviszi Gyöngyi lakásába. Ám az előjáték közepén randipartnerének beugrik, hogy már járt itt.

A szalonban Bence a következő tetoválására készül, amikor kiderül, hogy a lány csak elkísérte a barátnőjét. Bogi ámuldozva figyeli Bence munkáját, és egyértelmű jeleket ad, hogy tetszik neki a fiú. Bence elhívja randizni, mire a lány bedobja, hogy inkább Bence menjen át hozzá vacsorázni. A randi tökéletesen alakul, rengeteget nevetnek, és végül engednek a vágyaiknak.

Milán nem bírja tovább elviselni, hogy Bella szomorúságában bezárkózik. Azt találja ki, hogy a Rúfusz miatti gyászából úgy rángatja ki, hogy Bella figyelmét ismét a zenére irányítja azzal, hogy visszaszerzi a lány dalainak jogait. Ennek érdekében megvárja Orsi főnökét és ráveszi őt arra, hogy ingyen adjon tanácsot Bellának. Ám az ügyvéd gyorsan visszarántja őket a valóságba, mivel az eljárás nagyon sokba fog kerülni. Bella mérges amiatt, hogy Milán ismét reményt keltett benne.