Az én kis családom 1-5. rész tartalma

ˆhirdetés

Az én kis családom 1-5. rész tartalma

 

 

2019.11.11., Hétfő 16:00 - 1. rész

Filiz csak a kötelességeinek él, úgy érzi, az ő életében nincs helye szerelemnek, ám egy nap megismerkedik a jóképű Barish-sal, aki mindent megtesz, hogy elnyerje a szívét. Csak az a kérdés, hogy Barish hajlandó lesz-e kitartani mellette, és elviselni zűrzavaros, rendetlen, idegtépő családját.

2019.11.12., Kedd 16:00 - 2. rész

Mivel Baris hiába próbál randit kérni Filiztől, vesz neki egy mosógépet, és egy csokor virág kíséretében kiszállíttatja az Elibol család házához. Filiz egyből vissza akarja küldeni, de Tülay győzködi, hogy legalább próbálja ki azt a jó gépet. Miközben Rahmet matek korrepetálást tart Müjdének, megérkezik a lány apja, úgyhogy Rahmet kénytelen menekülőre fogni a dolgot. Asim, Hikmet főnöke nagyon goromba a feleségével, Esrával, úgyhogy Hikmet próbálja megvigasztalni a nőt. Fikri megkapja a rokkant nyugdíját, és egyből rohan Tufan kávézójába, hogy elköltse a pénzt .

2019.11.13., Szerda 16:00 - 3. rész

Filiz együtt vacsorázik Barissal egy drága étteremben, és a fiúnak sikerül meglepnie azzal, hogy kiderül: nem egészen olyan ember, amilyennek a lány gondolta. Amikor hazakíséri, Fikri észreveszi őket a ház előtt, és botrányt csinál. Filiz kiteszi a ház elé a mosógépet, hogy Baris el tudja vinni, mert nem képes elfogadni az ajándékot. Fikri azonnal lecsap rá, és eladja, hogy Tufan kávézójában elmulassa a pénzt. Müjde apja nem nézi jó szemmel, hogy Rahmet legyeskedik a lánya körül, Fikri pedig az éppen kéznél lévő Hikmeten veri el a port. A férfi annyira sok bánatot okoz Filiznek, hogy Baris súlyos lépésre szánja el magát.

2019.11.14., Csütörtök 16:00 - 4. rész

Baris csodálkozva látja, hogy Filiz nem örül az apja eltűnésének. A testvérek akkor kezdenek csak igazán aggódni érte, amikor kiderül, hogy még a fizetését sem vette fel. Ismetet Sheymára bízzák. Amikor a kisfiú kiszalad az utcára, az asszony komoly bajba kerül. Filiz a rendőrséghez fordul Fikri miatt. Amikor kiderül, hogy holttestet találtak egy közeli építkezésen, és a testvérek kétségbeesnek, Baris bevallja Filiznek, hogy átcsempészte Görögországba, és otthagyta útlevél nélkül. Filiz nem hagyja annyiban a dolgot; útra kelnek együtt, hogy hazahozzák Fikrit, aki mindeközben egy görög börtön vendéglátását élvezni. A lány távollétében Fikret és Kiraz borzolják a többiek idegeit.

2019.11.15., Péntek 16:00 - 5. rész

Filiz és Baris kihozza Fikrit a görögországi börtönből, aki nagyon hálás Barisnak, de csak addig, amíg meg nem tudja, hogy éppen ő vitte át a határon, és hagyta Görögországban. Filiz azt tervezi, hogy elmegy az apjával a bankba, és együtt veszik fel a nyugdíját, de Fikri meglóg előle, és Tufan kávézójába megy vigasztalódni. Ott összefut Hashimmal, aki elmeséli neki, hogy Sheyma egész nap csak főz és takarít, ami nagyon vonzónak hangzik Fikri számára. Elmegy a nőhöz, és megpróbálja magát nélkülözhetetlenné tenni, sőt még az is megígéri neki, hogy kigyógyítja az agorafóbiájából, csak hogy odaköltözhessen hozzá.