Elif - A szeretet útján 3. évad, 104-108. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 104-108. rész tartalma

 

 

2019.10.14., Hétfő 16:00 - 3. évad, 104. rész

Zeynep meglátja, hogy Selim és Pelin együtt eszik, és azt hiszi, hogy együtt vannak. Erkut felhívja Veyselt, hogy menjen be hozzá a kórházba. Ott elmondja neki, hogy Gonca balesetét Ümit okozta, és megkéri, rabolja el Ümitet. Veysel meg is teszi, és egy elhagyatott helyen átadja Erkutnak. Erkut pénzt ad Veyselnek, és elküldi, de Veysel nem megy messzire, és kihallgatja őket. Megtudja, hogy Arzu okozta a tüzet, és ezzel Kenan és Tugce halálát is. Gyanítja, hogy Erkut keze is benne van a dologban. Ümit elmondja Erkutnak, hogy a jelentést már elküldte az Emirogluknak.

2019.10.15., Kedd 16:00 - 3. évad, 105. rész

Selim elmondja Aliyének, hogy Zeynep el akar válni. Aliye kétségbe esik, és felhívja Meleket. Elmondja neki, amit megtudott, és, hogy hívogatta Zeynepet, de ő nem veszi fel. Melek is megpróbálja felhívni Zeynepet, ám neki sem veszi fel. Zeynep maga alatt van, és ez Emrahnak is feltűnik. Beszélgetnek, és Emrah végül hazaküldi Zeynepet, hogy pihenjen. Meleknek túlóráznia kell. Veysel befizeti a tartozást a pénzből, amit Erkuttól kapott, de Muratnak nem árulja el, honnan van a pénz. Pelin is megtudja, hogy Zeynep el akar válni.

2019.10.16., Szerda 16:00 - 3. évad, 106. rész

Zeynep egyedül van otthon és szomorkodik. Leveszi a jegygyűrűjét, és az asztalon felejti. Yusuf elmondja Meleknek, hogy Hakkit verte az apja, és kificamodott a karja. Meg is fázott. Azt is elmondja, hogy Elif azért akart dolgozni nála, hogy pénzt szerezzen Hakki apjának. Melek nem érti, hogy Elif miért nem kért segítséget. Hakki a kórházban nem árulta el, hogy az apja ficamította ki a karját, mert szerinte régen nem volt ilyen az apja. Veysel, Tülay és Murat hazaérnek. Zeynep közli, hogy lefekszik. A többiek meglátják a gyűrűt az asztalon, és megijednek.

2019.10.17., Csütörtök 16:00 - 3. évad, 107. rész

Arzu egy trükkel ráveszi Goncát, hogy írjon alá egy papírt, aminek köszönhetően Arzu visszakapja apja vagyonát. Erkut ugyan sejti, mire készül a nő, de mire odaér, hogy megakadályozza már túl késő: Gonca elszegényedett. Eközben Hakkit Yusuf fogadja be, aki nagyon örül, hogy újra apa szerepet tölthet be, és Hakki is boldog, hogy biztonságban lehet, azonban a biztonság talán nem tart sokáig, mivel Kamil tudomást szerez róla, hogy hol van a fia.

2019.10.18., Péntek 16:00 - 3. évad, 108. rész

Selim Zeynephez indul a válási papírokkal, és mikor odaér azt látja, hogy a neje főnöke virágokat ad Zeynepnek, aki azonban felháborodottan visszautasítja azokat. Selim ebből rájön, hogy Zeynep tényleg nem csalta meg őt, nem volt viszonya, ezért dühödten nekiront Emrahnak, és meg is üti őt, majd bocsánatot kér Zeyneptől, azonban a lány ezt nem fogadja el, számára ennél komolyabb volt a vita kettejük között. Eközben Kamil elmegy Yusuf boltjához, és megpróbálja elrabolni Hakkit, azonban az egykori ügyvéd – Elif segítségével – meggátolja ebben.