Elif - A szeretet útján 3. évad, 109-112. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 109-112. rész tartalma

 

 

2019.10.21., Hétfő 16:00 - 3. évad, 109. rész

Asuman titokban behozza Goncát a házba, és elrejti a szobájában. Veysel hazamegy, és Tülay kérdezősködni kezd arról, hogy miért van vér a pulcsiján. Veysel felkapja a vizet, és elrohan otthonról. Később a tartozása miatt két férfi megveri, és három napot adnak neki, hogy fizessen. Selim elmondja Meleknek, hogy szeretne kibékülni Zeyneppel, de nem hiszi, hogy lehetséges. Yusuf sakkozni tanítja Hakkit. Másnap felhívják a banktól Selimet, és elmondják neki, hogy hamarosan lejár a negyedik részlet határideje is. Ha nem fizet, a bank lefoglalja a házat.

2019.10.22., Kedd 16:00 - 3. évad, 110. rész

Hakki koldul, és az apja örül, hogy végre pénzt keres. Veysel azt hazudja Tülaynak, hogy ivott és elájult, de amikor Tülay nem hallja, Muratnak elmondja az igazságot. Később elindulnak dolgozni, de Veysel úgy dönt, hogy ő inkább megkeresi Ümitet. Erkut is Ümitet keresi, és Veysel előtt akarja megtalálni, ezért felfogad két embert. Gonca éppen elmenne a házból, amikor megérkezik egy férfi, és a kerítésről akar beszélni vele. Arzu beküldi Goncát a házba, és rájön, hogy ott kell tartania őt, mielőtt valaki emlékeztetné a múltjára. Később Gonca megkérdőjelezi, hogy ő tényleg házvezető-e.

2019.10.23., Szerda

2019.10.24., Csütörtök 16:00 - 3. évad, 111. rész

Elif átrohan a varrodába, hogy segítséget kérjen az anyjától. A varrónők átmennek Yusufhoz, és meglátják, hogy a földön fekszik. Mindenki visszamegy, csak Melek marad ápolni Yusufot, amit később Bahriye szóvá tesz. Melek kifakad, mert elege van Bahriye célozgatásaiból. Selim telefonon a jelzálogról beszél, ám ezt Pelin is hallja. Elif nagyon aggódik Yusufért. Selim elmegy Zeynephez, hogy megint bocsánatot kérjen tőle, de Zeynep nem tud megbocsátani.

2019.10.25., Péntek 16:00 - 3. évad, 112. rész

Selim felhívja a céget, amelyik tartozik neki pénzzel, és megkéri őket, hogy még aznap, a bankok zárása előtt fizessenek. Ígéretet kap, hogy így lesz. Pelin pénzt ajánl fel Selimnek, de ő nem fogadja el. Aliye elmegy Zeynephez, és megpróbálja meggyőzni, hogy menjen haza vele. Zeynep elmondja Aliyének, hogy többé már nem működik a házasságuk. Aliye erre rosszul lesz, Zeynep és Tülay beviszik a kórházba. Selim a bankban várja, hogy fizessenek. Végül felhívja megint a céget, és megtudja, hogy majd a jövő héten fizetnek neki. Onur elmondja, hogy ezzel elvesztették a házat.