Új napi és heti sorozatok és showműsorok 2020-ban az RTL-en

ˆhirdetés

Új sorozatok és showműsorok érkeznek 2020-ban az RTL Klubra, jön a Bátrak földje, az Apatigris, a Mellékhatás, de lesz többek között X-Faktor is

 

Két új saját gyártású heti sorozatot, új, saját gyártású napi telenovellát és egy bűnügyi műsort jelentett be az RTL Magyarország a Big Picture konferencián. Visszatér a legnagyobb kedvenc és az RTL Klubra érkezik az utóbbi évek legvadabb énekes showműsora, A maszkos énekes is.

 

A Big Picture televíziós szakmai konferencián számos újdonságot jelentett be Kolosi Péter az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazható-helyettese az RTL Klub 2020-as terveiből. Két új saját gyártású heti sorozat, egy vadonatúj napi sorozat, egy világszerte sikeres, meghökkentően újszerű énekes showműsor hazai változata, számos hollywoodi mozisiker televíziós premierje és egy új, saját gyártású bűnügyi riportmagazin – többek között ezekkel is várja 2020-ban nézőit az RTL Klub.

 

A maszkos énekes

A televíziózás legvadabb énekes showműsora Magyarországra is megérkezett! Felismernéd a kedvenc sztárodat kizárólag a hangja alapján? Jövőre kiderül – az RTL Klubon! A maszkos énekesben 12 híresség fog versenyezni – a csavar az, hogy mindannyian tetőtől talpig jelmezben lesznek! A kilétük szigorú titokban marad a színpadon és azon kívül is, még az interjúkat is torzított hanggal adják majd. A hírességek minden héten énekelnek, hogy lenyűgözzék a zsűrit és a stúdió közönségét. Az est leggyengébben teljesítő előadója kiesik és a nézők szeme láttára fedi fel kilétét.

 

X-Faktor 2020

Az idei év legnézettebb tévés produkciója újra az X-Faktor, így nem kérdés, hogy a töretlen sikerszéria 2020-ban is folytatódik. A kiemelkedő nézettségi adatokat produkáló tehetségkutató reality immáron tizedjére szórakoztatja majd a közönséget vidám, vicces és olykor megható pillanataival.

 

Cápák között

Jövőre új évaddal tér vissza az idei a népszerű üzleti vetélkedő, a Cápák között is.

 

Bűnös lelkek

A saját gyártású fikciós sorozatok mellett a közeljövőben egy új, saját gyártású bűnügyi riportmagazinnal is bővül az RTL Klub műsorkínálata.

A Bűnös lelkek című bűnügyi riportmagazin megtörtént eseteket, hátborzongató bűnügyeket dolgoz fel. Olyanokat amelyek nem hagyják nyugodni a magyar társadalmat.

A műsorban bűnös lelkek adtak interjút, megtört családtagok, szemtanúk nyilatkoznak fájdalmukról.

A Bűnös lelkek eredeti, soha nem látott felvételekkel és rekonstruált, színészek által eljátszott jelenetek segítségével mutatja be az elmúlt évtizedek legbrutálisabb magyar bűnügyeit.

 

Bátrak földje

Napi telenovella, amely 1865-ben játszódik

Részletesebben a Bátrak földje című sorozatról

 

Apatigris

Heti sorozat, aminek Scherer Péter lesz a főszereplője, vagyis a Válótársak óriási sikere után, Scherer Péter visszatér az RTL képernyőjére.

Bővebben az Apatigris című heti sorozatról

 

Mellékhatás

Az RTL újra megpróbálja a krimis, bűnügyi sorozatokat is, ami az előzetes és a leírás alapján egyszerre dolgoz fel egy nehéz témát, miközben akciódús jeleneteket is kapunk.

Még több információ a Mellékhatás című heti sorozatról

 

Hoollywoodi filmek is érkeznek a sorozatok mellett

A saját gyártású sorozatok mellett igazi hollywoodi blockbusterek is várják a nézőket.

Az RTL Magyarország csatornáin lesz látható egyebek mellett a Fekete Párduc, a Star Wars: Az utolsó Jedik, A szépség és a Szörnyeteg, az Űrvihar, A hangya és a Darázs, valamint az Igazság Ligája is.