A Silla királyság ékköve 8-12. rész tartalma

ˆhirdetés

A Silla királyság ékköve 8-12. rész tartalma

 

 

2019.12.09., Hétfő 16:25 - 8. rész

Dzsinpjong király nagyon örül, hogy a veszélyes vidéken sikerült megtalálni Cson-mjong hercegnőt. Hálából a terület kormányzója, a Gája királyságból származó Kim Szo-hjon nagyúr és családja elkísérheti az uralkodót a fővárosba. Kim Szo-hjon fia, a jóképű Jusin a Sárkányvirág alakulat parancsnokaként hűséget esküszik a hercegnőnek. Tokmán, aki megmentette a hercegnő életét, csatlakozik a menethez.

2019.12.10., Kedd 16:25 - 9. rész

Tokmán és társai a Sárkányvirág alakulat katonái lesznek. Kim Jusin parancsnok kemény kiképzésnek veti alá az újoncokat, miközben senki sem sejti, hogy Tokmán katona valójában nem más, mint az uralkodó másik lánya. Eközben háború veszi kezdetét a szomszédos Pekcse királysággal, a harcok során pedig a Sárkányvirág alakulat is bevetésre kerül. Cson-mjong hercegnő nagyon fél, hogy a harcokban baja eshet Tokmánnak is...

2019.12.11., Szerda 16:25 - 10. rész

A szomszédos Pekcse királysággal vívott háború során a Sárkányvirág alakulat is bevetésre kerül. A ravasz és számító Misil nagyasszony és segítői azt akarják elérni, hogy a harcok során Kim Szo-hjon nagyúr serege ne térjen vissza a háborúból. Eközben a Sárkányvirág alakulat katonái is komoly csatába kerülnek. Tokmán, aki továbbra is férfi ruhában jár, egyre bátrabb és ügyesebb katona lesz.

2019.12.12., Csütörtök 16:25 - 11. rész

Cson-mjong hercegnő törekvéseit sokan nem nézik jó szemmel a palotában. Tokmán úgy érzi, kezd elege lenni bajtársa állandóan megmutatkozó gyávaságából. Álcson parancsnok félrevezető hadmozdulatra vezeti katonáit, hogy magukra irányítsák a pekcsei hadak figyelmét. Tokmánnak nem tetszenek Álcson módszerei és fel is emeli ellenük a szavát...

2019.12.13., Péntek 16:25 - 12. rész

A szomszédos Pekcse királysággal vívott háború győzelemmel végződik, az uralkodó megjutalmazza a hadvezéreket. Cson-mjong hercegnő helytállásukért jutalmul kitünteti a Sárkányvirág alakulat tagjait. A Gája királyságból származó Kim Szo-hjon úr befolyása tovább növekszik, ami nagyon nem tetszik a ravasz és féltékeny Misil nagyasszonynak. Váratlanul egy orvlövész merényletet kísérel meg Kim Szo-hjon ellen.