Fogd a kezem fotók a sorozatból

ˆhirdetés
Fogd a kezem 1
Fogd a kezem 2
Fogd a kezem 3
Fogd a kezem 4
Fogd a kezem 5
Fogd a kezem 6

A Duna TV-n lesz látható a Fogd a kezem című török sorozat. Képek.

 

A héten vége lesz a Sorsok útvesztője című sorozatnak és pénteken, 2019.11.29-én kezdődik egy új török sorozat Fogd a kezem címmel.

 

Az eredeti címen Elimi Birakma 2018-as gyártású történet, amiben két fiatal sorsát követhetjük a felnőtté válásuk során.

 

Azra (Alina Boz) és Cenk (Alp Navruz) története két azonos világból érkező, hasonló anyagi háttérrel rendelkező ember találkozása, akik most ismerkednek a nagybetűs élettel. Minden egy Egyesült Állomokból hazafele, vagyis Isztambulba tartó repülőn kezdődik és csomagjaik összekeveredésének köszönhetően a gép landolását követően is folytatódik. Azra egy gasztroiskola elvégzése után tér vissza szülőhazájába, hogy étteremtulajdonos édesapjának segítsen, azonban egy gázrobbanást követően váratlanul elveszti apját, akinek felhalmozott adósságai miatt az utcára kerül autista öccsével, Merttel együtt. A helyzetet tovább nehezíti, hogy Mert eltűnik. A történet másik szálán a szintén jómódú Cenk áll, aki azután tér vissza Törökországba, hogy kirúgták az egyetemről. A családi vállalkozásukat, amelynek ő a várományosa, nagymamája, Mrs. Feride vezeti, aki miután megtudja, hogy unokája nem fejezte be az egyetemet, jobbnak látja, ha a fiút végigvezeti azon a bizonyos szamárlétrán. Így kerül Cenk a konyhára, ahol útjaik Azrával ismét keresztezik egymást, hiszen Mrs. Feride a lányt szintén alkalmazza apja halála után. Cenkkel együtt indulnak Mert keresésére…

 

Országos premier

Duna TV

2019.11.29., Péntek 18:45 - 1. rész