Kórházi történetek 41-50. rész tartalma

ˆhirdetés

Kórházi történetek 41-50. rész tartalma

 

 

2019.12.09., Hétfő 17:55 - 41. rész

Guillermo a 20 éves fiatal golftehetség a reggeli edzés közben rosszul lett, légzési problémák és láz jelentkezett nála. Nagybátyja szeretné, ha mihamarabb meggyógyítanák, ugyanis fontos meccsre készülnek. Carlos azért jött a kórházba, mert van egy seb az egyik lábán, ami nem akar teljesen begyógyulni.

42. rész

Rey doktornőt egy fiatal barátnője keresi fel, Miriam fizikoterapeuta és élsportolókkal foglalkozik, az egyik páciensének problémái vannak. Pedro Bauzá közgazdász, elvágta a kezét, ezért keresi fel a kórházat, Clara látja el a sérülést és közben kiderül hogy a férfinek dühkezelési problémái vannak.

2019.12.10., Kedd 17:55 - 43. rész

Luciano a kórház villanyszerelője gyanússá válik Dacaret-nek, amikor észreveszi hogy a férfi nagyon sápadt és kiütéseket is talál rajta. Herranz doktor betege Claudia, akit elsodort egy autóbusz miközben kerékpárjával haladt az úton. A nyakát fájlalja, de külső sérülés nem látszik rajta.

44. rész

Beatriz Ruiz-nak leállt a légzése miközben órát tartott, a mentőben újra kellett éleszteni, helyzetét súlyosbítja, hogy várandós. Férje azonnal a kórházba rohan amint megtudja, hogy mi történt. Egy kisfiú rosszul lesz egy iskolai előadás közben és mivel olyan jól kijön a gyerekekkel Dacaret vizsgálja meg

2019.12.11., Szerda 17:55 - 45. rész

Egy nő elvesztette az eszméletét egy múzeumban és részleges arcideg bénulás van, Dacaret-nek azonnal cselekednie kell, ha meg akarja menteni a betege életét. Natalia betege vizelési panaszokkal érkezik a kórházba, Silvia Marco a kórház új rezidense is részt vesz a rendelésen.

46. rész

Rosa testvérével érkezik a kórházba, Laura csendben tanult a szobában, amikor a nővére beszaladt, és alig tudott beszélni, valami megakadt a torkán, ami miatt levegőt sem kap rendesen. Dacaret kezeli a beteget. Herranz betegének, Jesúsnak kificamodott a válla és csak operációval hozható helyre a sérülés.

2019.12.12., Csütörtök 17:55 - 47. rész

Enrique Nevado és Valeria Viguri ikreiket várják, ám a nő elesik a munkahelyén, ezért aggódnak a babák egészsége miatt. Marga, Clara barátnője azért jött Blanco doktor rendelőjébe, mert néhány napja szövődmény lépett fel az influenzának hitt betegségénél.

48. rész

Egy pap, José Antonio, keresi fel a kórházat, a plébánosnak napok óta nagyon rossz a közérzete. Marinát egy régi ismerőse látogatja meg, a lányát hozta be a kórházba aki pár napja rosszul érzi magát. Marina szerint a vizsgák miatti stressz okozza.

2019.12.13., Péntek 17:55 - 49. rész

Pepa unokahúga érkezik meg egy vizsgálatra, emésztési problémái vannak és rosszul érzi magát. Pepa Herranzhoz fordul segítségért. Eközben Bardají doktor a kórház elismert szív- és érsebésze a műtőbe készül, hogy elvégezzen egy a koszorúér-szűkületet helyreállító beavatkozást, ismertebb nevén bypass műtétet.

50. rész

Isaac-ot egy súlyos sérüléssel hoznak be a kórházba, átszúrta egy vasdarab. Marina azonnal elkezdi a vizsgálatot, hogy a belső szervek nem sérültek-e. Marian Lópeznek fájdalmai vannak a jobb vállában, Herranz vizsgálja a beteget és leukémiára gyanakszik.