Bűvölet 2. évad, 11-15. rész tartalma

ˆhirdetés

Bűvölet 2. évad, 11-15. rész tartalma

 

 

2019.11.25., Hétfő 19:00 - 2. évad, 11. rész

A kis Mattia egyre nehezebben tűri a hányattatásokat, beteg lesz. Az emberrablók Sonián keresztül felveszik a kapcsolatot Giovannával, arra számítanak, hogy a gazdag asszony bőkezűen fizet majd a kisbabáért. Miriam mindent megtesz, hogy rávegye a férjét, felejtse el a sérelmeket, és vállalja el Roberto védelmét.

2019.11.26., Kedd 19:00 - 2. évad, 12. rész

Tilly végre meglátogathatja Massimót a drogelvonó közösségben. Roberto nagy szerencséjére cáfolhatatlan bizonyíték kerül elő, ami igazolja az alibijét, helyzete azonban továbbra is nagyon nehéz. Hitelezői szorongatják, és bizonyos váltók is előkerülnek, amelyekre annak idején Barbara nevét hamisította. Barbara Soniához rohan, nem tudja, hogy Giovanna is épp oda tart Matteo ügyében. Soniában feltámad a lelkiismeret, no meg némi pénzt is remél, ezért elmondja nekik, hol rejtették el a gyereket. Beszélgetésüknek véletlenül egy fültanúja is van: az a férfi, aki megölte Luciana Gallit.

2019.11.27., Szerda 19:00 - 2. évad, 13. rész

Sonia információi későn jöttek, a kisfiúnak és a bűnözőknek nyomuk veszett. Sonia azonban csak akkor hajlandó a továbbiakban is segíteni, ha bőkezű jutalomban részesül. A gyermekrablók újra jelentkeznek, ezúttal Thomasnál. Massimo néhány órányi eltávozást kap a közösségből, és Gabriella első hívására a lányhoz rohan.

2019.11.28., Csütörtök 19:00 - 2. évad, 14. rész

Gorini ügyvéd és a teljesen felgyógyult Jean Pierre a fiú édesanyjával Franciaországba utaznak. Az ügyvéd azt reméli, sikerül végre teljes családdá válniuk. Az egyre erősebb rosszullétekkel küzdő Robertónak eszébe jut egy ház, amiről régebben Sonia beszélt neki. De mégsem értesíti a rendőrséget: maga megy oda, hogy meggyőződjön róla, valóban ott van-e a fia.

2019.11.29., Péntek 19:00 - 2. évad, 15. rész

A kis Mattia jól van, viszont Roberto súlyos agyvérzése miatt megbénult. Thomas semmiképpen sem akarja átengedni húga kisfiát az Ansaldi családnak, és ezért Barbarában is egyre inkább ellenséget lát. Az asszony őrlődik az érzések között. Úgy érzi, ezek után Robertónak joga van a fiához. Azt is nehezen viseli, hogy Giovanna ismét Németországba akar utazni. A klinikán jelentkezik egy összeégett férfi, aki egy fénykép alapján szeretné újjávarázsolni az arcát. Barbara azonban rájön, hogy a kép valaki mást ábrázol.