Bűvölet 2. évad, 6-10. rész tartalma

ˆhirdetés

Bűvölet 2. évad, 6-10. rész tartalma

 

 

2019.11.18., Hétfő 19:00 - 2. évad, 6. rész

Barbara magyarázatot vár Robertótól az újabb zavaros ügyekkel kapcsolatban, a férfi azonban ismét hazugságokkal áll elő. Az asszony a barátnőjétől, Miriamtól tudja meg az igazat a férjéről és Soniáról, Thomas pedig azt is elmondja neki, hogy az apjának viszonya volt Cristinával. Gabriella újra lebukik, amikor pénzt akar szerezni, de az apja ezúttal nem hajlandó latba vetni a kapcsolatait a kiszabadítása érdekében. Giovanna ismét találkozót beszél meg Lucianával, amiről ezúttal a rendőrséget is értesíti.

2019.11.19., Kedd 19:00 - 2. évad, 7. rész

Gabriellát az édesanyja meglátogatja a börtönben. A feldúlt lány azt meséli neki, hogy az apja sok évvel azelőtt megerőszakolta őt. Amikor az apa számon kéri a szavait, Gabriella megzsarolja: csak akkor vonja vissza az állítását, ha segít neki kijutni. Tilly szeretné meglátogatni Massimót, de egyelőre nem beszélhet vele. Összebarátkozik egy sorstársával, és állást ajánl neki a klinikán. Thomas ügyvédjének a fia egy kosárlabdameccsen súlyos fejsérülést szenved, az orvosok szerint akár egész életére megbénulhat.

2019.11.20., Szerda 19:00 - 2. évad, 8. rész

Gabriella azt mondja a rendőröknek, hogy az apjával kapcsolatos vádakat az édesanyja találta ki féltékenységből. A végképp magára maradt Roberto helyzete anyagilag is tarthatatlanná válik, már csak egy nagyobb baráti kölcsönben bízhat. Giovanna és Tilly nagy fogadást rendeznek a klinika sikereinek a propagálására. Aznap éjjel Luciana Galli mégis elmegy Soniához a kisbabával együtt. A lakásban azonban mások is várnak rá.

2019.11.21., Csütörtök 19:00 - 2. évad, 9. rész

Barbara és Thomas abban a meggyőződésben, hogy a másik nem lesz ott, végül mégis összefutnak az ünnepi estélyen. Ugyanazon az éjjelen egy hajléktalan felfedezi a meggyilkolt Luciana Gallit az elhagyott autóban. A rendőrség hamar azonosítja a gyermekrablásért körözött nővel, és amikor az autóban egy R. A. monogramos ezüst cigarettatárcát is találnak, Robertóra terelődik a gyanú.

2019.11.22., Péntek 19:00 - 2. évad, 10. rész

Thomas hívására egy híres sebész érkezik, hogy megvizsgálja Jean-Pierre-t. A műtétnek azonban igen nagy a kockázata. A rendőrség egyre több terhelő adatot gyűjt be Robertóról, a legrosszabb pedig az, hogy még alibije sincs. Barbara időt kér Thomastól. Meg van győződve férje ártatlanságáról, és úgy érzi, ebben a nehéz helyzetben nem hagyhatja őt magára.