Megvan a 2019-es Nyerő Páros

ˆhirdetés

Eldőlt, hogy melyik páros nyeri a 2019-es Nyerő Páros című műsort

 

Eldőlt, hogy melyik pár a 2019. év Nyerő Párosa. A játékban résztvevő párok szavazatai alapján Csobot Adél és Istenes Bence kettőse a győztes.

 

Péntek este kiderült, hogy melyik pár a Nyerő Páros idei évadának győztese. A játék Fináléjában Csobot Adél és Istenes Bence, valamint Fésűs Nelly és Vajtó Lajos küzdött meg a megtisztelő címért. A sztárpárshowban résztvevő kettősök szavaztak. Míg Nelly és Lajos két szavazatot kapott, addig Adélra és Bencére négy pár voksolt, így ők lettek a 2019. év Nyerő Párosa.

"Nagyon örülünk a győzelemnek és jól esett, hogy ennyien szavaztak ránk” - kezdte a győztes pár. "Ez az egész egy óriási társasjáték, mi pedig imádunk játszani. Szerettük a villa jó hangulatát és azt is, hogy közben a játékokban a párok huncut módon taktikáztak. Mindkettőnk számára az egyik legemlékezetesebb és legkomplexebb feladat az volt, amikor egy-egy pallón kellett átmennünk a mélység felett. Határozottan kikerültünk a komfortzónánkból, miközben a többi pár fejével kellett gondolkodnunk, hogy azokat a jelzőket válasszuk ki, amilyennek ők láthatnak minket” - meséli Adél.

"Én még nagyon bírtam azt is, amikor Adélt ki kellett szabadítanom a szakadék szélén egyensúlyozó autóból.” - tette hozzá Bence.

A győztes pár azt is elárulta, hogy milyen hatással volt a Nyerő Páros a kapcsolatukra.

"Bár nagyon hiányoztak a gyerekeink, jó volt kicsit újra kettesben lenni, csak egymásra figyelni. Persze az vicces, hogy ezt egy tévéműsor tette lehetővé" – mondta nevetve Adél, akire nagyon büszke a párja.

”Elképesztő az az energia és tűz, ahogy Adél teljesítette a feladatokat. Nagyon büszke vagyok rá. A Nyerő Párosban eltöltött idő alatt újra szerelmes lettem belé” - mondta Bence.