Éjjel-nappal Budapest 1648-1652. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1648-1652. rész tartalma

 

 

2019.11.18., Hétfő 19:00 és 22:25 - 1648. rész

Miközben Dávid a DJ Sport Fitneszben beleveti magát a munkába, hogy megpróbálja elterelni a gondolatait arról a fájdalmas tényről, hogy sohasem fogja megtalálni az apját, Evelin lázasan keresi a módját, hogyan tudna a fiún segíteni. Ennek során felhasználja a hétvégén megvásárolt pszichológia könyvekből szerzett tudását, és megpróbálja óvatosan rábeszélni Dávidot, hogy nyisson az emberek felé. Dávid belátja, hogy Evelinnek igaza van, és elnézést kér Joe-tól az előző hetekben tanúsított viselkedéséért. Hazatérte után megtalálja Evelin pszichológiakönyveit. Dühödten támad a lányra, és azzal vádolja, hogy bolondnak tartja. Evelin megpróbálja elmagyarázni neki, hogy csak segíteni akar neki, de a fiú meg sem hallgatja.

Tamara borzasztóan szégyelli magát, hogy tegnap majdnem lefeküdt az anyja egyik netes partnerével. Ugyanakkor semmire sem vágyik jobban, mint egy kis kalandra, amikor összefut a már feledésbe merült egykori randi partnerével, Zalánnal. Mindketten egymás karjába vetik magukat. A szenvedélyes szex után Tamara azonban gyorsan kijózanodik, ugyanis Zalán gyorsan lelép.

Orsi összeveszik Bellával, mert az megsérti őt. Elkeseredésében azt mondja a lánynak, hogy Bella csak megtűrt személy a hajón, és ha rajta múlna, már rég nem is lakna velük. Orsi ezek után majdnem kiborítja Rúfusz hamvait, ami miatt lelkiismeret-furdalása támad. Próbálja elmagyarázni a helyzetet Bellának, de az meg sem hallgatja, ismét sértegetni kezdi Orsit. Ezt már Orsi sem hagyja, és ő is csúnyán kiosztja Bellát. Karesz azonban ráébreszti Orsit, hogy jócskán túlzásokba esett.

2019.11.19., Kedd 19:00 és 22:25 - 1649. rész

Reggel Dávid bűnbánóan bocsánatot kér Evelintől az előző napi agresszív kirohanásáért. Evelin nem tesz neki szemrehányást, de szerinte pszichológushoz kéne mennie. Dávid először elzárkózik, és csak Rolandnak sikerül rábeszélnie, hogy adjon egy esélyt a dolognak. Dávid nagyon rosszul érzi magát a terápián. Ahogy a terapeuta kérdései egyre kellemetlenebbé válnak, és a fájdalma mélyére hatolnak - átverve érzi magát az élettől -, Dávid dühösen elmenekül.

Dzseni reggel nem tudja leplezni Kata előtt, hogy képtelen kiverni a fejéből Gábort, de nem akarja beismerni, hogy vonzódik hozzá. De aztán az T. É. R. előtt belefut Gáborba, aki spontán meghívja egy kávéra. Dzseni gyomrában rögtön repkednek a pillangók, és be kell vallania magának, hogy még mindig hat rá a fiú. Mikor Gábor másnapra találkozót beszél meg vele, minden a feje tetejére áll.

Orsi egyre jobban szenved a munkájától az ügyvédi irodában. Mikor az ebédszünetben véletlenül látja, hogy egy hajléktalan összeesik, a segítségére siet, pedig fontos megbeszélése lenne. Orsi bátran elsősegélyben részesíti az embert, amíg megérkezik a mentőautó. Orsi úgy érzi, hogy helyesen döntött. Mikor visszamegy dolgozni, a kollégái viszont nem értik meg, és a főnöke még figyelmeztetésben is részesíti. Orsi magával hadakozik: lehet, hogy rossz állást választott.

2019.11.20., Szerda 19:00 és 22:25 - 1650. rész

Evelin még mindig a tegnapi durva veszekedés hatása alatt van. Megnyílik Nikinek, és bevallja a lánynak, hogy fél Dávidtól. Niki vigasztalja Evelint, továbbá beszélni akar Joe-val. Joe szerint a lányok túlgondolják ezt az egészet, Evelinben viszont valami eltört Dáviddal kapcsolatban. Miután eltöltenek egy kis időt külön, Evelin bebeszéli magának, hogy valószínűleg mindketten hibásak voltak abban, hogy ennyire elfajult a veszekedés, és kibékülnek.

Dzseni lázas izgalommal várja a randit Gáborral és bevallja Katának, hogy totál beleesett a férfiba. A találkozót azonban halasztani kell, mert Gábornak kiment a fejéből az esti rendezvény a T.É.R.-ben. Dzseni besegít neki és a nap során egyre jobban bebeszéli magának, hogy ő is bejön Gábornak. Ám amikor a bulin megpróbálja megcsókolni Gábort, a férfi próbálja kíméletesen Dzseni tudomására hozni, hogy ő inkább a kishúgát látja benne.

Bence nem hisz a szemének, amikor azt hiszi, egy erotikus oldalon Borit látta egy szexvideóban. Megkérdezi André véleményét is, hogy biztos legyen benne, mert a női szereplő nem ismerhető fel egyértelműen. Ám André számára teljesen világos, hogy a nő Bori. Roland észreveszi, hogy a két srác titokban a feleségét figyeli és kérdőre vonja őket. Amikor megnézi az erotikus videót, ő maga is azt hiszi, Borit látja, és sokkot kap. Bori kétértelmű választ ad, élvezi, hogy húzhatja Rolandot.

2019.11.21., Csütörtök 19:00 és 22:25 - 1651. rész

Karola kiborul, amikor reggel a kiválasztott helyszín lemondja az esti fellépését. A menedzsment belenyugodna, hogy nem lesz koncert, de Karola nem. Bedobja magát és mindent megtesz, hogy új helyszínt találjon, mert nagyon fontos számára, hogy ne okozzon csalódást a rajongóinak. A helyszín megtalálása viszont nehezebb, mint gondolta. Végül Andrének támad a mentő ötlete, miszerint tartsák meg a koncertet a Bécy házban. Karolának a menedzsmenttel is sikerül elfogadtatnia az ötletet, és beleveti magát a szervezésbe.

Alesszia gondolatai reggel a nagy party körül forognak, amit Stefi rendez este, és ahová Alessziát is meghívták. Izgalmában nem figyel oda a munkájára a DJ Sport Fitneszben, és ezzel veszélybe sodor egy vendéget. A mérges Joe durván leteremti ezért, majd egy vita alakul ki, aminek a végén Alesszia hirtelen felindulásból felmond. Miközben Alesszia Stefi mellett a buliban úgy érzi, hogy végre a helyére került és kiáll a döntése mellett. Joe dühös és csalódott Alesszia felmondása miatt.

Tegnap óta Dzseni esze folyton azon a kínos csókon jár. Kata, azt tanácsolja neki, hogy egyszer és mindenkorra felejtse el Gábort, hiszen Gábor is megmondta, hogy úgy tekint Dzsenire, mint a kishúgára. Dzseni fájó szívvel belátja, hogy nincs más választása, mint hogy valaki más segítségével terelje el a gondolatait. Végül felszedi Kevint, hogy a segítségével elfeledkezhessen végre Gáborról..

2019.11.22., Péntek 19:00 és 22:25 - 1652. rész

Flóra ismét szembesíti Tamást azzal, hogy mennyire szenved a reménytelennek tűnő gyerek utáni vágya miatt. Tamás ezért együttérzőn megígéri Flórának, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy összeszedje a pénzt a hormonkezelésre. Tamás azonban nem lát más lehetőséget erre, mint hogy pénzt kérjen Joe-tól, akkor is, ha ez nehezére esik. Joe valóban ad is pénzt Tamásnak, és megígéri neki, hogy ez köztük marad. Tamás szégyenkezik kicsit a kölcsön miatt, de mikor látja, hogy Flóra milyen boldog, gyorsan elfeledkezik a bűntudatáról.

Dzseni reggel kellemetlen, csúfolódó üzeneteket kap egy csoportban, amibe Kevin vette fel. A Gábor miatt egyébként is padlón lévő Dzseninek ez hiányzik a legkevésbé. Norbi fel akarja vidítani a lányt, mert azt hiszi, hogy Kevin miatt van ennyire maga alatt. Együtt töltik a napot, és sikerül feloldani Dzsenit, egészen addig, míg bele nem botlanak Gáborba, ami újra felkavarja a lányt. Dzseni Katának vall az érzéseiről, de Norbit meghagyja abban a hitében, hogy Kevin miatt érzi magát rosszul.

Teó reggel meglepi Karolát a lány közösségi oldalának borítótervével, amit Bencével rajzoltatott meg. Karola teljesen odáig van a borítótervért, és mindenképpen meg akarja azt mutatni Maximnak. Ám Karolának először erre nem lesz lehetősége, mivel Maxim egy fotózást szervezett neki, melyen fotókat készítenek az autogram kártyákhoz, és a social media felületekhez. A fotózás során Karola számára egyértelművé válik, hogy Bence borítóterve nem fog passzolni a fotókhoz.