Éjjel-nappal Budapest 1653-1657. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1653-1657. rész tartalma

 

 

2019.11.25., Hétfő 19:00 és 22:25 - 1653. rész

Evelin reggel elhiteti magával, hogy Dáviddal ismét helyreállt a kapcsolatuk, és a fiú ismét magára talált. Amikor azonban röviddel ezek után a DJ Sportfitneszben ismét veszekedésre kerül sor, és a fiú dühösen kiosztja a barátnőjét, Evelin kénytelen belátni, hogy Dávid nem változott, továbbra is dühbe gurítja a legkisebb apróság is. Az aggódó Alesszia később figyelmezteti, hogy a szerelem vakká teheti az embert, Evelin talán ezért nem képes látni, hogy Dávid megváltozott. Evelin először ezt a feltételezést határozottan elutasítja. Röviddel ezután azonban már nem titkolhatja el önmaga előtt az igazságot.

Orsi annyira utálja a munkáját az ügyvédi irodában, hogy reggel alig akar kikászálódni az ágyból. Miután mégis összeszedi magát és elindul dolgozni, az iroda előtt összefut a hajléktalan Jani egyik haverjával, akitől megtudja, hogy Jani megint összeesett, és lehet, hogy ezt már nem is élte túl. Orsi elmegy a kórházba, hogy kiderítse, mi a helyzet. Nagy megkönnyebbülésére Jani még él. Mivel a látogatás miatt megfeledkezik a munkájáról, hamarosan be is nyújtják neki ezért a számlát, ugyanis az ügyvédi iroda főnöke telefonon keresztül kirúgja.

Reggel Bence megszállottan dolgozik Karola közösségi oldalának borítótervén, mert azt reméli, hogy ha módosít rajta, akkor Maxim el fogja fogadni. Nem sokkal később ledöbben, amikor megtudja a PR-os Zsuzsannától, hogy Maxim egyáltalán nem is látta a munkáját, és Karola hazudott neki.

2019.11.26., Kedd 19:00 és 22:25 - 1654. rész

Evelin egész éjjel le sem hunyta a szemét. Nem tud dönteni, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson. Egyrészt szereti Dávidot, másrészt viszont úgy érzi, hogy már nem szerelemmel. A fiú érzi ezt és esküdözik, hogy bármit megtesz, ha Evelin vele marad. Kétségbeesve kapaszkodnak egymásba és a szerelmükbe. De a nap során Evelin előtt egyre világosabb, hogy Dávid megjátssza magát, hogy görcsösen bebizonyítsa neki, hogy mindent jól csinál.

Amikor Orsi beadja a jelentkezési papírjait Verának, az felvilágosítja, hogy még egy biológiai/orvosi tudás-felmérőt tesztet is meg kell csinálnia, ami aznap este lesz. Orsit nyomasztja a szoros határidő, de nagy lelkesedéssel hozzálát a tanuláshoz. De a vizsgája eredménye sajnos csak épphogy megfelelő. A főorvossal folytatott személyes beszélgetésnél a lány őszintén bevallja, hogy korábban még nem gondolt erre a munkára, de úgy érzi, hogy tökéletesen alkalmas lenne rá.

André napja nem is kezdődhetne jobban. A Ligetben megismerkedik egy csinos nővel, aki ráadásul egy Los Angelesben él, és ott tehetségkutató. André már szinte Hollywoodban képzeli magát, és annál jobban meglepődik, mikor a szex után nem találja Biankát az ágyában, viszont egy üzenet várja, és a selyemfiú gázsija.

2019.11.27., Szerda 19:00 és 22:25 - 1655. rész

Dávid reggel szenved a szakítás miatt érzett szerelmi bánattól, a barátai viszont bátorítják, hogy küzdjön Evelinért. Amikor Dávid nem sokkal ezután beállít az albérletbe, hogy visszahódítsa Evelint, a lány visszautasítja. Dávid azonban képtelen ezt elfogadni és ismét kiborul, ami megerősíti Evelint abban, helyes volt a sráccal szakítani. Dávid dühös, és végül az alkoholba menekül.

Tamás úszik az adósságban, és nagyon reméli, hogy megnyerhet maguknak egy fontos ügyfelet. Ám Flóra a hormoninjekciók mellékhatásai miatt ma otthon marad, és Tamás üzleti megbeszélése közben annyira működésbe lépnek a hormonjai, hogy akkora jelenetet rendez, hogy Tamás ügyfele menekülőre fogja a dolgot. Tamás frusztráltan és kimerülve elmenekül Flóra idegrohama elől, és egy retro kocsmában köt ki, amit korábbról már jól ismert, mert sokat járt ide, ám megtudja, hogy a város egyik legendás, kultikus kocsmáját bezárják.

Bár reggel Andrénak sikerült tisztáznia Biankával azt a félreértést, hogy ő nem egy selyemfiú, hamarosan újra döntéshelyzetbe kerül. Bianka ugyanis lehetőséget ajánl neki arra, hogy elrepüljön vele Los Angelesbe és ott töltsenek némi időt egymás társaságában. A jegyek már ki vannak fizetve, és mivel Biankának van ott laskása, vendégül is látná a srácot. André habozik, mert habár az utazás vonzó, és Bianka sem teljesen közömbös, megalázónak érezné, ha fizetnének neki a szexért. André vonakodik elfogadni az ajánlatot, de mikor Karola a szemére veti, hogyha elfogadja az ajánlatot, akkor tényleg egy selyemfiú lesz.

2019.11.28., Csütörtök 19:00 és 22:25 - 1656. rész

Dzseni korán reggel összefut Norbival, mindketten buliból jöttek, és együtt bemennek Gáborhoz a T.É.R.- be, bulizni akarnak, Dzseni pedig egy kicsit provokálni. Gábor megtagadja tőlük a kiszolgálást, mire Norbi titokban elhoz a bárból egy üveg piát. Később, mikor Dzseni és Norbi hazamennek, Gábor vádlón várja őket az ajtóban: elmondja, hogy mennyire csalódott Dzseniben, és fejmosásban részesíti a lányt. Dzseni megbántódik. Mikor Norbi vigasztalni próbálja őt, olyan közel kerülnek egymáshoz, hogy az ágyban kötnek ki. Norbi rájön, hogy Dzseni még szűz, ami vitához vezet.

Tamás reggel döbbenten szerez tudomást arról, hogy a retro kocsma hivatalosan már nem is Cactusé. Végül mégis elvállalja a buli szervezését, mivel ettől nem csak komoly bevételt, hanem ismertséget is remél a start-up vállalkozásuk számára. A buli hatalmas sikert arat – még Bécy is megjelenik, nem sejtve, hogy Tamás a rendezvény szervezője. Mikor Tamás Bécy orra alá dörgöli a sikerét, Bécy keresztül akarja húzni Tamás számításait.

Tamara reggel tönkreteszi az albérlet laptopját, és attól fél, hogy egy új laptop vétele nagyon sokba fog neki kerülni. Aztán nagy meglepetésére megjelenik a fodrászatban Zalán, akit az interneten ismert meg, és aki számítógép-specialista. A srác spontán felajánlja Tamarának a segítségét. Amikor az albérletben találkoznak a többiekkel, Tamara nagyon zavarba jön, mert attól tart, hogy a lakótársai furcsállni fogják, hogy a netes randi partnerétől kér szívességet.

2019.11.29., Péntek 19:00 és 22:25 - 1657. rész

Tamás reggel nagyon lelkes, amikor Cactus felajánlja neki, hogy szervezzen meg egy fesztivált. Ám lelkesedése rögtön lelohad, amikor Cactus világossá teszi a számára, hogy nem fognak előleget kapni. Tamás nyel egy nagyot, nem akar még több tartozást felhalmozni. Nem sokkal később Tamás beszél Joe-val a szorult helyzetéről, aki közli vele, hogy az embernek vállalkozóként rizikót kell vállalnia, és Joe szerint Tamás a tapasztalatával simán össze fogja tudni hozni a dolgot.

Gábornak lelkiismeret furdalása támad, amikor Kata közli vele, hogy Dzseni érez iránta valamit. Gábor őrlődik, hogy elmenjen-e még egyszer Dzsenihez, hogy tisztázza, hogy soha nem játszott vele. Végül ráveszi magát és szembenéz Dzsenivel. Elmondja a lánynak, hogy Dzseni csak belelovalta magát valamibe. Ám amikor Dzseni tiltakozik és egyértelművé teszi, hogy mit talál annyira csodálatosnak benne, Gábor akaratlanul is meghatódik. Gábor bűntudattól vezérelve megpróbálja helyreigazítani ezt a pozitív képet és közben bepillantást enged a belső világába, ami sokkal komorabb, mint ahogy azt Dzseni elképzelte. Mindenekelőtt azt hangsúlyozza ki, mennyire képtelen kapcsolatban élni.

Alesszia visszazuhan a földre, amikor Joe szigorúan közli vele, hogy még át kell utalnia a havi bérleti díjat. Alesszia azzal mentegetőzik, hogy már szinte teljesen le van égve. Frusztráltan ismeri fel, hogy a Stefinél nem keres eleget ahhoz, hogy meg tudjon élni. Amikor Alesszia fizetésemelést kér Stefitől, Stefi egy kicsivel többet ad neki, ám minden további emelést azzal visszautasít, ez egy kemény szakma, végig kell járni a ranglétrát. Amikor Alesszia este korgó gyomorral kiszolgálja magát a büfépultból, egy vendég rajtakapja őt. A vendég felajánlja Alessziának, hogy jelentkezzen nála, ha egy jól fizető állásra van szüksége.