Éjjel-nappal Budapest 1658-1662. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1658-1662. rész tartalma

 

 

2019.12.02., Hétfő 19:00 és 22:30 - 1658. rész

Dzsenit teljesen összezavarja Gábor pénteki üzenete, és nagyon reméli, hogy több is rejlik még ebben a kapcsolatban. Kata ráveszi a lányt, bizonyítsa be neki, hogy a köztük lévő korkülönbségnek semmi jelentősége! Emellett még csinálnak egy dögös fotózást, és Dzseni végül magabiztosan indul a TÉR-be. Ám amikor odaér, megijed attól, hogy esetleg nevetségessé válhat, ezért habozni kezd. Gábor észreveszi a lányt, aki immár mindent megtesz azért, hogy elkerülje a vele való találkozást és inkább elmenekül.

Tamás reggel csupa stressz a fesztivál miatt, és még Flóra is nyomasztja, mert be kell menniük a klinikára. Tamás kétségbeesve próbál mindent összehozni, de lekési a találkozóját Flórával. Mikor végre készen áll a spermavételre, megint közbeszól a munka, és folyton szól a telefonja. Flóra kiakad, és otthagyja a klinikán.

Milán aggódva látja, hogy mennyire képtelen Bella elengedni Rúfuszt, és hogy nem tudja feldolgozni a halálát. Bella „felszabadítására” temetést szervez Rúfusznak. Milán nagy meglepetésére a lány erőt vesz magán, és mindenki ünnepélyesen búcsút vesz Rúfusztól. Késő este Bella beállít a kiásott urnával, és közli, hogy képtelen volt rászánni magát, hogy otthagyja. Milán megértő, igaz barát módjára viselkedik.

2019.12.03., Kedd 19:00 és 22:30 - 1659. rész

Gábor reggel elmeséli Evelinnek, hogy csókolóztak Dzsenivel, és a lány meggyőzi, hogy adjon még egy esélyt a dolognak. Gábor és Dzseni találkoznak is Ákosék albérletében, és Gábor élvezi, hogy Dzseni ennyire vonzódik hozzá. De amikor Kata szobájában kötnek ki, és Norbi váratlanul hazajön, Dzseni igyekszik elrejteni előle Gábort. Gábor rájön, hogy egy tinédzserrel készül együtt lenni, és hogy Dzseni még soha nem volt férfival. Gábor véget vet a kapcsolatuknak, mielőtt még elkezdődött volna.

Tamás nagyon stresszes: a Retró fesztivál szervezése minden energiáját leköti. Flóra viszont úgy érzi, elhanyagolja őt és a gyermekvállalással kapcsolatos terveiket. Csúnyán összevesznek és Tamás nagyon zaklatott. Kétségbeesetten Szofinak panaszolja el a problémáit, akinek sikerül felbátorítania.

Bori reggel megtudja, hogy a Ligetben leépítések várhatóak, és kétségbeesetten próbálja megakadályozni, hogy a kollégái és barátai elveszítsék az állásukat. Bécy azonban le akarja rázni magáról a felelősséget, és azt a látszatot kelti, hogy valójában Bori miatt készülnek elbocsátásokra. A munkatársak Bori ellen fordulnak és ő kiborul.

2019.12.04., Szerda 19:00 és 22:30 - 1660. rész

Dávid azt reméli, hogy ki fognak békülni Evelinnel. Ám minden reménye szertefoszlik, mikor Evelin közli a lakótársaival, hogy elköltözik. Dávid fél, hogy örökre elveszíti Evelint, és Joe tanácsára szerelmi vallomással próbálja meg eltéríteni Evelint a szándékától. Miközben Evelin azt hiszi, egy utolsó tisztázó beszélgetésre kerül sor a szakítás előtt, Dávid valóban kitesz magért. De amikor Evelin meglátja a kapcsolatukat visszaidéző hatalmas méretű fényképeket, Dávid szándéka balul sül el.

Dzseni reggel belátja, hogy nem tudja kiverni Gábort a fejéből. Bár bizonytalan, mégis hagyja, hogy Kata rábeszélje, hogy meghívja Gábort a tervezett Mikulás bulijukra. Mialatt Dzseni idegesen várja Gábor visszajelzését, Gábor úgy dönt, hogy önvédelemből inkább ignorálja az üzenetet. Mikor Dzseni megbántva rájön, hogy Gábor nem fog eljönni, az T.É.R-ben dühösen kérdőre vonja a srácot, amiért annyira sem méltatja, hogy visszaírjon neki. Gábor képtelen tovább titkolni érzéseit, és újra meghitt közelségbe kerülnek.

Karesz reggel barátilag támogatja Orsit, és elkíséri őt a kórházba. Miközben Orsi áradozik az ápolónői munkáról, Kareszben megerősödik a gondolat, hogy neki is valami kézzelfogható szakmát kell tanulnia, nem toporoghat egy helyben. Karesz elhatározásra jut, és autószerelőnek akar tanulni.

2019.12.05., Csütörtök 19:00 és 22:30 - 1661. rész

Dávid reggel azt reméli, hogy Evelin jó szándékkal fordul majd felé, ha megtudja, hogy újra megy pszichológushoz. Szeretne mindent jóvá tenni. Ám fültanúja lesz Evelin és Niki beszélgetésének: Niki szerint Evelinnek vissza kéne költöznie, ám Evelin elmondja, hogy ő képtelen tovább elviselni Dávid közelségét. Dávid megbántódik, összecsomagol, és otthagyja az albérletet.

Karola borzasztóan meg van fázva, le van gyengülve, és reggel tablettákkal tömi tele magát, hogy átvészelje a mai videoklip-forgatást. Teó azt szeretné, ha Karola kímélné magát: a lány azonban határozottan kijelenti, hogy betegsége ellenére is végigcsinálja a napot. A nap folyamán egy perc pihenőt sem engedélyez magának, a forgatás kiszívja az erejét, pedig este még egy VIP-sajtótájékoztató is vár rá. Teó akcióba lép, hogy a barátnőjét szusszanásra kényszerítse: újságírónak kiadva magát egy hotelba csalja Karolát, és a lány kezdeti ellenállása után sikerül neki egy rövid alvást szerveznie.

Milán reggel nagyon lelkes lesz, mikor észreveszi, hogy Bella újra dalszöveget írogat. Bellának ugyan esze ágában sincs a dalával bármit is kezdeni, Milán azonban titokban elhatározza, hogy zenét ír az új szöveghez. Karesz segítségét kéri, aki viszont egyértelműen nemet mond. Dühében Milán maga lát munkához, de nem sok sikerrel, mert alapot írni hozzáértés nélkül nem könnyű. Karesz végül megszánja haverját és segít neki. Az elkészült alap szuper lesz, de Bella felháborodottan elutasítja a törekvésüket.

2019.12.06., Péntek 19:00 és 22:30 - 1662. rész

Dávid hálás, hogy befogadták a Bécy házba. Reméli, hogy így még meg tudja menteni a kapcsolatát Evelinnel, és hogy ha nincsenek annyit együtt, Evelin rá fog döbbenni, hogy ők mégis összetartoznak. Amikor később Dávid elmegy az albérletbe, hogy elhozza a maradék cuccát, összefut Evelinnel és ezzel az ötletével ismét lerohanja a lányt. Evelin közli vele, hogy soha többet nem akar tőle semmit. Később a DJ Sport fitneszben Bori vigasztalja a csalódott Dávidot.

Tamara a munkahelyén örül annak, hogy együtt ebédelhet Zalánnal, míg a fiú egy egyetemen összeomlott szerver miatt lemondja a találkozót. De Tivadar és Szofi kételkednek abban, hogy Zalán az igazat mondta, mivel munkára való hivatkozással már sokadszorra mondja le Tamarát. Amikor Tamara felhívja az egyetemet, megtudja, hogy Zalán valóban hazudott, nagyon kiborul. Tivadarral együtt elmegy Zalán kedvenc kávézójába és a szemtanúja lesz annak, hogy a fiú ott egy másik lánnyal találkozik! Megdöbbenve és mélyen megbántva hagyja, hogy Szofi és Tivadar meggyőzzék őt arról, hogy nem hagyhatja, hogy Zalán csak úgy megússza a dolgot.

Dzseni egyre jobban belelovalja magát a gondolatba, hogy Gáborral addig nem fog tudni összejönni, míg szűz. Egyszerűen túlságosan tapasztalatlannak és kevésnek érzi magát. Dzseni úgy dönt, egyszer és mindenkorra megoldja a problémát és egy bárban felszed egy pasit, hogy végre megszabaduljon a zavaró szüzességétől. Sikerül is csókolózásig jutnia a pasival, de aztán képtelen folytatni, amikor ráébred, hogy már a csókot is megcsalásnak érzi.