Éjjel-nappal Budapest 1663-1667. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1663-1667. rész tartalma

 

 

2019.12.09., Hétfő 19:00 és 22:30 - 1663. rész

Miközben Dávid elhallgatja Joe előtt, hogy pénteken mi történt közte és Bori között, a lány beszámol a történtekről Rolandnak. Bori hasztalanul igyekszik visszatartani a férjét, aki meg akarja verni Dávidot. Amikor Dávid Bori szemére veti, hogy ő flörtölt vele és azért kezdett ki vele, mert a lány jelzéseket adott, Bori teljesen kiakad. Feljelenti Dávidot a rendőrségen, ugyanakkor felteszi magának a kérdést, nem tett-e olyasmit, amit Dávid félreérthetett. A fiú eközben Joe-ra zúdítja minden keservét, úgy érzi, hogy félreértik a viselkedését és igazságtalanul vádolják. Amikor úgy érzi, hogy Joe sem hiszi el az általa előadott verziót, eltaszítja magától a férfit. Joe azonban nem tudja, és nem is akarja Dávidot cserben hagyni.

Tamást rettenetesen stresszeli, hogy sikerül-e a fesztivál projektje, amit előre kell finanszírozni, ugyanakkor nem talál szponzorokat. Elsőként Valterrel egy megfelelő nevet kell találniuk a fesztivál számára, ami megindítja az érdeklődők fantáziáját. Egyelőre azonban nem igazán jut előrébb a problémák megoldásában. Flórát azonban nem avatja be a gondjaiba, eltitkolja előle az anyagi nehézségeket. Flóra mit sem sejtve elmegy Arnolddal ebédelni, és döbbenten konstatálja, hogy Tamás hitelkártyája nem működik. Aggódva rákérdez Tamásnál, hogy mi történt. Lehetséges, hogy anyagi csődbe kerültek? A férfinak azonban sikerül egy trükkel meggyőznie Flórát arról, hogy az egész csupán a bank mulasztása miatt történt.

2019.12.10., Kedd 19:00 és 22:30 - 1664. rész

Dávid Bori vádaskodása miatt még mindig sokkhatás alatt áll, de ártatlannak tartja magát. A lány viszont feljelentette szexuális zaklatás miatt. A rendőrség kihallgatja Dávidot, és a DJ Sport fitneszben is szárnyra kelnek a pletykák, amitől Dávid rádöbben, hogy erre a sztorira rámehet az élete. Pánikban elindul Borihoz, hogy megkérje, vonja vissza a feljelentést. De ő látni sem akarja Dávidot.

Elérkezett Karola nagy napja: végre bemutatják a klipjét. Nagyon izgul és örül az eseménynek: Teó mindenben támogatja. De egy áramszünet miatt veszélybe kerül a bemutató parti. Végül Karolának egy ügyes improvizációval sikerül megmentenie az estét. Tulajdonképpen boldog lehetne, ha meg tudná osztani ezt a pillanatot a barátaival.

Tamás egyre jobban stresszel, mikor a fesztivál-szervezésen felül még a mosogatógép is tönkremegy. Hogy Flóra ne tudja meg, milyen szorult helyzetben van, nem hívja ki a szerelőt, és maga lát neki a javításnak. De alaposan félresikerül a dolog, és ezért Flóra Tamás háta mögött csak beszél egy szerelővel. Vitatkozni kezdenek, mire Tamás végül bevallja, hogy anyagilag nagyon rossz a helyzete, és hogy az elmúlt hetekben is hazudott neki.

2019.12.11., Szerda 19:00 és 22:30 - 1665. rész

Ma kerülne végre sor a petesejt levételére a mesterséges megtermékenyítés keretében, ám a tegnapi vita óta nem állnak jól a dolgok Tamás és Flóra között. Tamás ki akar békülni Flórával, ám ő kissé kiábrándult és kétségei támadtak afelől, hogy jelenleg vállaljanak-e egyáltalán közös gyermeket. Tamás először kétségbeesik, ám egy szenvedélyes szerelmi vallomással sikerül mégis kibékülnie Flórával.

Bencét reggel ismét az alkotói válsága nyomasztja, amiből most Rozina próbálja kirángatni. Bence elmondja, hogy a legnagyobb nyűgje az, hogy Vanda csak piti melókat passzol le neki. Kezdi megutálni a tetoválást, és Rozina az egyetlen öröme. Ezen felbuzdulva úgy döntenek, hogy a lány odaköltözik a házba. Bence később a sarkára áll és kap egy jó melót, de minden igyekezete ellenére sem tudja hozni az elvárt szintet.

Joe kihozza Dávidot a rendőrségről és megrémül, amikor látja, milyen állapotban van. Amikor Dávid összeomlik a DJ Sport fitneszben, mert lehet, hogy tényleg félreértette Bori viselkedését, Joe nem bírja tovább magába fojtani a sajnálatot és segít Dávidnak, hogy még egyszer beszélhessen Borival. Kérjen bocsánatot és mondja el, ez egy félreértés volt. Talán Bori visszavonja a feljelentést. Bori azonban nem lágyul el, Joe-nak pedig Evelin előtt is magyarázkodnia kell.

2019.12.12., Csütörtök 19:00 és 22:30 - 1666. rész

Dávid reggel ismét ráébred arra, hogy kész rémálommá vált az élete, mióta zaklatással gyanúsítják. A DJ Sport Fitneszben alszik, és amikor elmegy az albérletbe pár holmijáért, Evelinbe botlik. Dávid teljesen kétségbeesik, amikor észreveszi, hogy Evelin már semmit nem érez iránta. Mikor aztán még a fitneszszalon vendégei is ellenségesen lépnek fel vele szemben, és erőszaktevőnek nevezik, Dávid besokall. Készít egy videofelvételt, melyben előadja saját verzióját, hogy voltaképpen ő az áldozat.

Reggel Bence nagyon rosszkedvű, mert Vanda telefonon letolta, hogy az új rajzai cseppet sem jobbak, mint a korábbiak, nem látja a fejlődést. Miközben Marci egyre hívogatja, Bence nem veszi föl a telefont, hanem egy graffitiparkban keres inspirációt, ahol azonban a graffitiző srácok ugyancsak gúnyt űznek belőle és a rajzaiból. Teó, aki jobb kedvre akarja deríteni a fiát, elviszi Bencét egy biliárdszalonba, ahol Bence kiönti a szívét Teónak. Marci időközben üzen, hogy feljön hozzájuk Budapestre, és Bencéék készülnek is a fogadására. Amikor azonban Marci nem jelentkezik, kezdenek egyre nyugtalanabbá válni. Végül a fiúk anyja, Éva telefonál, hogy Marci autóbalesetet szenvedett.

Milánnak és Bellának nagy tervei vannak mára, élményfürdőbe készülnek, de Orsi keresztülhúzza a számításukat: előbb fel kell takarítaniuk ezt a disznóólat, amit tegnap csináltak. Milán és Bella titokban mégis elindulnak a fürdőbe, de egy mogorva bohóc beül a taxiba, hogy vigyék el őt egy ékszerüzletbe. A fiataloknak nem tetszik a fura utas, ráadásul nem sokkal azután, hogy a bohóc belépett az ékszerüzletbe, hangos dörrenést hallanak bentről. Milán és Bella pánikszerűen értesítik a rendőrséget, hiszen biztosak benne, hogy egy rablás szemtanúi lettek.

2019.12.13., Péntek 19:00 és 22:30 - 1667. rész

Bori reggel ledöbben, amikor Rolanddal meglátják a videót, amit Dávid töltött fel tegnap a netre. Roland leragad annál, hogy Bori elhallgatta előle, hogy csókolóztak Dáviddal. Összevesznek. Mikor Bori később megtudja, hogy Nelli hihetőbbnek tartja Dávid verzióját, és őt ribancnak tartja, úgy érzi sarokba szorították. Elbizonytalanodva azon gondolkodik, hogy vajon nem tehet-e ő is arról, hogy Dávid olyan rámenős volt.

Lali hazatér Ciprusról és az utcán rögtön megismerkedik álmai nőjével, Noémivel, aki ráadásul még nagy rajongója is, így Lali lelkesen randevút beszél meg vele az TÉR-ben. Ám sajnos Noémi undoknak tűnő testvére, Virág is a lánnyal tart. Egy spontán mulatós fellépés után Lali már biztos benne, hogy meghódította Noémit, amikor a lány a testvére közbenjárása miatt lelép.

Orsi reggel nagyon ki van borulva Marci miatt, fájdalmát és feszültségét a lakótársain vezeti le. Ám még munka közben sem tud egy kicsit sem fellélegezni, amikor egy beteget betolnak a műtőbe. A beteg barátnője nagyon aggódik. Amikor Orsi megtudja, hogy a beteg jól van, elbeszélget a nővel és bátorítja őt. De később kiderül, hogy téves információt közölt, és hiú reményeket keltett a hozzátartozóban. A beteg elveszítette az egyik lábát. Orsi kikészül idegileg. Vera nővér megpróbálja vigasztalni őt, de miután kiderül, hogy Orsi miért volt ma szétszórt, hazaküldi a lányt.