Az én kis családom 16-20. rész tartalma

ˆhirdetés

Az én kis családom 16-20. rész tartalma

 

 

2019.12.02., Hétfő 16:00 - 16. rész

Fikri, akit Tülay alaposan benyugtatózott, hogy hitelesebben alakítsa a hullát, amint magához tér, máris Tufan kávézójába veszi az irányt, hogy behajtsa az egy hétig járó ingyen sört, ami a kamu anyakönyvvezetőért jár neki. Boldog, mert azt hiszi, hogy sikerült átvernie a behajtókat a színjátékkal, de amikor este holtrészegen elindul hazafelé, elkapják. Fikret elújságolja, hogy bevették a kosárcsapatba, ám ez azt jelenti, hogy új melegítőre és edzőcipőre van szüksége. Filiz a barátnője javaslatára pincérnői munkát vállal egy éjszakai klubban, hogy plusz pénzhez jusson, de nem tetszik neki, ahogy a vendégek bánnak vele.

2019.12.03., Kedd 16:00 - 17. rész

Baris elviszi piknikezni Filizt, aki nagyon élvezi, hogy néhány órán át semmi más dolga nincs, mint üldögélni és pihenni. Fikri koldulással próbálja összeszedni a pénzt, amivel tartozik, de mivel nincs sok szerencséje, magával viszi a kis Ismetet, hogy megszánják az emberek. Kiraz elszántan nyomoz a titokzatos Ayla után, és ráveszi Cemilt, hogy keresse ki neki a címét a rendőrségi adatbázisból. Tufan arról ábrándozik, hogy Tülay örökségéből arab telivéreket fog venni, de a bankban nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy várják. Rahmet ismét beül vizsgázni valaki helyett, de derült égből villámcsapásként éri a hír, hogy ellenőrzik a vizsgázók személyazonosságát.

2019.12.04., Szerda 16:00 - 18. rész

Fikri üldözői bekeményítenek, és túszul ejtik Ismetet, hogy Fikri mindenképpen összeszedje a pénzt, amivel tartozik nekik. Hikmet nem bírja tovább, szerelmes levelet ír Esrának, és becsúsztatja a nő zsebébe. A testvérek Sheymánál gyülekeznek, és együtt indulnak Ismet kiszabadítására. Baris közben a háttérben, titokban fizet Ismet fogva tartóinak, hogy visszaadják a gyereket Filiznek. Cenk trükkje nem sikerül, nem tudja sarokba szorítani Barist. Kiraz megszökik, hogy találkozzon Aylával.

2019.12.05., Csütörtök 16:00 - 19. rész

Tulay elképzelhető, hogy várandós. Fikri nem tér napirendre afelől, hogy a felesége Isztambulban van, de egyelőre nem keresi a társaságát. Kiraz rájön valamire Barissal kapcsolatban, hogy nem ez a valódi neve, és a szülei is élnek, noha a fiú azt állította, hogy meghaltak, és ezzel zsarolja is. Na nem olyan komolyan, mert Baris nem szeretné, ha felfedné a valódi kilétét Filiznek. Míg a volt társai Cenk és Ali bosszút forralnak Baris ellen, mert meggyőződésük, hogy ő adta fel őket a rendőrségen.

2019.12.06., Péntek 16:00 - 20. rész

Fikri volt neje hazatér Isztambulba. A férfinak találkoznia kellene vele, hogy aláírjanak egy kérvényt holmi szociális segélyt illetően, de Fikrinek nem fűlik hozzá a foga. Seymát meg egyenesen kiborítja ez a tény. A nő ugyanis azt remélte, hogy Fikri meg akarja kérni a kezét, amikor megtalálja a férfinál a volt felesége gyűrűjét, míg Fikri valójában el akarja adni. el is viszi az ékszeréhez, de végül meggondolja magát. És végül az exével is megbeszéli, hogy találkozzanak. Tulay és Tufan izgatottan mennek az orvoshoz, annak reményében, hogy a lány várandós.