Az én kis családom 6-10. rész tartalma

ˆhirdetés

Az én kis családom 6-10. rész tartalma

 

 

2019.11.18., Hétfő 16:00 - 6. rész

Cemil majdnem elkapja Barist, de az utolsó pillanatban megérkezik a cinkostársa, és kimenti a férfit egy másik kocsival. Baris nem adja fel, tovább udvarol Filiznek. A lány küzd ellene, ezért igent mond Cemil meghívásának a rendőrbálra, de nem igazán élvezi az estét. Cemil majdnem szerelmet vall Filiznek, de amint elkezdi, a lány tekintetét látva meg is bánja. Fikri boldogan eszi Sheyma ingyen lakomáit, ami Müdjének egyre kevésbé tetszik. A férfi nem tudja felvenni a nagynénje pénzét, mert lejárt a bankkártyája. Sheyma elszántan felkészül egy piaci vásárlásra, de csődöt mond, így Fikri kapva kap az alkalmon, és felmarkolja a bevásárlásra szánt pénzt.

2019.11.19., Kedd 16:00 - 7. rész

Filiznek egy órára magára kell hagynia a kicsiket, de beállít Baris, és meghívja őket ebédelni. Ez kiborítja Filizt, és Kirazt hibáztatja. Hikmet és Arzu csellel összehozott randevúja rosszul sül el, és a lány nagyon megharagszik. Hikmet kérdőre vonja Rahmetet, hogy miért avatkozik a dolgába. Arzu bátyja bosszút forral a húga megrontója ellen. Cemil barátkozni próbál Barissal, és a Filizhez fűződő kapcsolatáról faggatja, Filizt pedig megkéri, hogy találkozzon az édesanyjával. Fikri mindenképpen szeretné továbbra is megkapni halott nagynénikéje, Zeliha nyugdíját, ezért semmilyen ördögi tervtől nem riad vissza.

2019.11.20., Szerda 16:00 - 8. rész

Baris megtudja, hogy Arzu bátyja meg akarja verni Hikmetet, ezért odamegy, és megvédi a fiút. Cemil nagyon boldog, hogy Filiz elfogadta a meghívását, és náluk fog vacsorázni, de a lány inkább Barissal találkozik a tengerparton, és végre beadja neki a derekát. Fikri boldogan várja a banki tisztviselő érkezését, és közben próbálja kitanítani „Zeliha nénit”, de persze nem úgy sül el a dolog, ahogy tervezi. Kiraz nagyon élvezi Zeliha néni társaságát, és összetörik a szíve, amikor végül vissza kell vinniük a nyugdíjas otthonba. Az Elibol házban kisebbfajta válságot okoz, hogy tönkremegy a fürdőszobai bojler.

2019.11.21., Csütörtök 16:00 - 9. rész

Kiraz elrabol egy hároméves kislányt a saját születésnapi zsúrjáról, amivel óriási kalamajkát okoz mindenkinek. Baris segítségével és egy ravasz és pontos haditervvel szerencsére sikerül mindent elsimítani. Tülayt meglátogatja az anyukája, és kijelenti, hogy addig haza nem megy, amíg a fiatalok össze nem házasodnak. Hashim megtudja, hogy Fikri Sheymához költözött. Azonnal odarohan gyilkos dühében, de a rendőrség közbelép. Fikri ördögi tervet eszel ki a leszerelésére, és sikeresen végre is hajtja, ami azonban a nyerészkedést illeti, ez alkalommal elpártol tőle a szerencse.

2019.11.22., Péntek 16:00 - 10. rész

Fikri nem bírja megemészteni, hogy pénz nélkül zárult a napja. Sheyma nagyon boldog, hogy élve tért vissza hozzá; már a siratására készült. Kiraz ügyesen vallomást tesz a rendőrségen, és kedves meglepetést eszel ki hősi jutalma elköltésére. Tufan az általuk szervezett eljegyzési partin kutyaszorítóba kerül, és kénytelen megkérni Tülay kezét. Kiraz születésnapjára virrad, és Baris szeretné méltó módon megünnepelni. Nagy örömöt szerez ezzel az egész családnak. Filiz egyre szerelmesebb, de nem kerülheti el a csalódás. Mindeközben Tufan, szorult helyzetében, csak Filizre meri rábízni a titkát. Hikmet nem bírja tovább türtőztetni magát, és megpróbálja megbüntetni Asimot a bűneiért.