Bűvölet 2. évad, 21-25. rész tartalma

ˆhirdetés

Bűvölet 2. évad, 21-25. rész tartalma

 

 

2019.12.09., Hétfő 19:00 - 2. évad, 21. rész

Vera és Giovanna találkozása látszólag rendben zajlik. Sőt a lány még Barbarát is felkeresi a kórházban. Renzi doktor elkeseredésében megpróbálja lebuktatni a rendőrökkel a lányát, de kudarcot vall. Gabriella lassanként az ujja köré csavarja Manuelt, és sikerül óvatlanul bejutnia a Life kórtermeibe. A végsőkig agyongyötört Barbarának lehetősége nyílik, hogy pár napra elhagyja az anyósa házát és visszaköltözzön Tillyhez.

2019.12.10., Kedd 19:00 - 2. évad, 22. rész

Paolo bizonyítani akar Miriam előtt, ezért elvállal egy sok pénzzel kecsegtető megbízást, amelynek során piszkos pénzeket kellene tisztára mosni. Az utolsó percben mégis meggondolja magát, csakhogy már késő. Diego és Giovanna esküvői fogadásán Vera kikényszerít egy csókot Thomastól. Az esetnek Barbara is tanúja lesz, s ez cseppet sem segít amúgy is rossz közérzetén. Gabriella Manuel lakásán dugja el a lopott holmit. Nem tudja, hogy Massimo néhány hétre hazajött, és hogy hasznosan töltse az időt, ő is a Life-ban kezd dolgozni.

2019.12.11., Szerda 19:00 - 2. évad, 23. rész

Roberto már egészen jól mozog, de Cristina ráveszi, hogy ezt továbbra is tartsák titokban Barbara előtt. Barbara az édesanyja esküvői fogadásán elájul. Ezért eleinte nem is tud róla, hogy a kórházban felfedezték a lopásokat, és Tilly nyÍltan megvádolja Massimót. Masimo rájön, hogy csak Gabriella lehet a lopások mögött, és azonnal Manuelhez rohan.

2019.12.12., Csütörtök 19:00 - 2. évad, 24. rész

Gabriella és a díler alaposan ráijesztenek Manuelre. Búcsúzóul pedig egy töltött revolvert hagynak az asztalon. Barbara és Thomas együtt rohannak Massimo után, nehogy valami őrültséget csináljon, így az Ansaldi család hiába várja haza Barbarát. Cristina végül felhívja a villát, de már csak Verával tud beszélni.

2019.12.13., Péntek 19:00 - 2. évad, 25. rész

A közös aggodalomban töltött éjszaka után Thomas megérti, hogy Barbarát csak a szánalom és a lelkiismeret-furdalás tartja Roberto mellett. Elhatározza, hogy meglátogatja a börtönben Soniát, és megpróbálja elkapni azokat, akik kicsalták a férfi vagyonát. Barbara úgy véli, megtalálta rosszulléteinek okát: egy kis csomót fedez fel a nyakán.