Kiderült, kik kerülnek az X-Faktor 2019-es élő showjába

ˆhirdetés

Szombaton és vasárnap láthattuk, hogyan küzdenek a Mentorházban az énekesek és csapatok, kiderült, kiket visznek magukkal a mentorok az élő show-ba

 

Így állt össze Gáspár Laci csapata az élő show-ra!

 

Anti bácsi, Bujtor Barbara, Burai Renátó, Herbert Shaw, Maria Mamah és Zdroba Patrik mindent megtettek azért, hogy őket vigye mentoruk az élő showba. Lacinál Renátó és Patrik lett a két biztos döntőbe jutott a 25 éven felüliek csapatába, két versenyzője Herbert és Barbara számára véget ért a verseny, a másik két versenyző Anti bácsi és Maria sorsáról pedig a mentorok döntöttek, akik végül Anti bácsit választották.

Gáspár Laci csapata: Burai Renátó, Zdroba Patrik, Anti bácsi

 

Így állt össze Dallos Bogi csapata az élő show-ra!

Antal Zita Melánia, Ács Cintia, Bagdi Enikő, Bojás Eszter Anna, Dárdai Blanka és Huszár Aletta mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak. Bogi először csak Enikőt és Blankát vitte magával, két versenyzője Eszter és Melánia számára véget ért a verseny, Aletta és Cintia sorsáról pedig a mentorok döntöttek, akik végül Alettát választották.

Dallos Bogi csapata: Bagdi Enikő, Dárdai Blanka, Huszár Aletta

 

Így állt össze Puskás Peti csapata az élő show-ra!

A zenekarok: Take 3, C.O.O.L., Speranta, Plan B, Kalandor zenekar és az Inverz Duo mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak saját mentoruknak. Peti először csak a Take 3-t és C.O.O.L.-t vitte magával, két versenyzője az Inverz Duo és a Kalandor számára véget ért a verseny, a másik két zenekar a Plan B és a Speranta sorsáról pedig a mentorok döntöttek, ők pedig a Sperantát választották.

Puskás Peti csapata: Take 3, C.O.O.L., Speranta

 

Így állt össze ByeAlex csapata az élő show-ra!

ByeAlex úgy gondolja idén a fiú nagyon erősek, így nem várt rá könnyű döntés. Bottka Ferenc Dominik, Gödöllei Emánuel, Hadas Alfréd, Markovics Kristóf, Ruszó Tibi és Vanek Andor mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak saját mentoruknak. Alex először csak Emánuelt és Andort vitte magával, két versenyzője Dominik és Alfréd számára véget ért a verseny, a másik két fiú Kristóf és Tibi sorsáról pedig a mentorok döntöttek, ők pedig Ruszó Tibit választották.

ByeAlex csapata: Gödöllei Emánuel, Vanek Andor, Ruszó Tibi