Bűvölet 2. évad, 26-30. rész tartalma

ˆhirdetés

Bűvölet 2. évad, 26-30. rész tartalma

 

 

2019.12.16., Hétfő 19:00 - 2. évad, 26. rész

Thomasnak sikerül tőrbecsalnia Aldo Benvenutit, aki közreműködött Roberto pénzének eltüntetésében. Barbara rossz hírt kap az onkológustól. De az mégis jó hír, hogy Thomas egy kiváló idegspecialistát is megnyert Roberto kezelésére. A hírt Vera viszi el Ansaldiékhoz, ahol akaratlanul is rájön az igazságra. A kilnika egyik orvosának, Grassi doktornak a lányát a parkban megtámadja, és megerőszakolja egy fiatal férfi.

2019.12.17., Kedd 19:00 - 2. évad, 27. rész

A sokkos állapotba került kislány mégis sok mindent megjegyzett a támadójáról, a rendőrség máris köröztet egy fantomképet. Vera sikeresen szítja fel Thomas féltékenységét, és amikor sikerül olyan látszatot teremteni, ami Barbara ellen szól, lecsap a férfire. Tilly ráveszi az elkeseredett Giuseppét, hogy kezdjen új életet.

2019.12.18., Szerda 19:00 - 2. évad, 28. rész

A lelki egyensúlyát vesztett Thomas egy hirtelen ötletből bejelenti, hogy elbocsátja a Life-ból Barbarát, és feleségül veszi Verát. A lelki csüggedtség tovább rontja Barbara meggyengült egészségét. Csak Diego tudja, hogy az asszony régi iskolatársa, az onkológus Michele rosszindulatú daganatra gyanakszik, és ezért sürgős biopsziát kell elvégezni. A kórházban apróbb munkákat végző idős asszony a televízió adásában bemutatott fantomképben felismeri a saját fiát.

2019.12.19., Csütörtök 19:00 - 2. évad, 29. rész

A vizsgálatok igazolják Barbara aggodalmát: hosszú és nehéz kezelés vár rá, de van remény a gyógyulásra. Onkológus barátján kívül csak Diego tud a betegségéről. Thomas Berger segítségével Roberto Ansaldi visszakapja a pénzét. De Robertót ez már nem boldogítja. Thomas és Vera összeveszik Giovannával, mert az asszony nem akarja odavenni a lányt a klinikára. Thomast feldúlja a hír, hogy Barbarának máris van valakije.

2019.12.20., Péntek 19:00 - 2. évad, 30. rész

Nemiben a klinikán Barbara újra találkozik Miriammal. Most tudja meg, hogy barátnője súlyos rákbeteg, de nem hajlandó kezeltetni magát, mert gyermeket vár, Thomas egyre jobban kínlódik. Végső megoldásként örökre el akar menni Rómából, és ezért felkínálja Diegónak a részvényeit a Life-ban. Az újra vagyonossá lett Roberto eleinte arra gondol, ha ő veszi meg Thomas részét, talán vissza tudja hozni Barbarát. Giovanna és Diego úgy határoznak, Giuseppe Andsaldira bízzák a Life igazgatói posztját.