Bűvölet 2. évad, 31 - 3. évad, 3. rész tartalma

ˆhirdetés

Bűvölet 2. évad, 31 - 3. évad, 3. rész tartalma

 

 

2019.12.23., Hétfő 19:00 - 2. évad, 31. rész

Vera mindenért bocsánatot kér Barbarától, és felajánlja neki, hogy lemond Thomasról, de épp ezzel a gesztusával állítja nekik a legnagyobb akadályt. Barbara Párizsba utazik, hogy Paolóval beszéljen a születendő gyermekről, és ekkor végre megérti Miriam titkát. Massimo végleg gyógyultnak nyilvánítva hazatér a terápiás közösségből, a nővéréhez rohan, aki beavatja őt a család elől mindaddig titkolt betegségébe. Amikor a győzelemittas Vera Cristina Ansaldinak is beszámol a sikeréről, Roberto végzetes lépésre szánja rá magát.

2019.12.24., Kedd 19:00 - 2. évad, 32. rész

Thomas már készül az újabb, ezúttal valódi esküvőre Verával, amikor kiderül, hogy Roberto Ansaldi utolsó gesztusként egy levelet adott fel neki. Bár Vera mindent megtesz, hogy a levelet eltüntesse, Thomas végül mégis megszerzi, és megérti, milyen mesterkedések áldozata lett. Amikor Diegótól megtudja, hogy Barbara beteg, azonnal Nemibe rohan, de hiába. Barbara eltűnt.

2019.12.25., Szerda 19:00 - 3. évad, 1. rész

Barbara megüresedett helyére Diego Brazíliából szerződtet egy fiatal sebészt, Marco Oberont. A hírességnek számító orvos első munkanapján máris szembesül a váratlan áramszünet okozta problémákkal. A káosz közepette szerencsére jelen van egy állásinterjúra érkezett fiatal ápolónő, Caterina Masi, de éppen bátor fellépésével magára haragítja Oberont és felébreszti Vera féltékenységét is, így mégsem kapja meg az állást. Tilly elhatározza, hogy segít neki.

2019.12.26., Csütörtök 19:00 - 3. évad, 2. rész

Marco első komoly munkája egy kézműtét. Egy fiatal zongoristát kell hozzásegítenie, hogy újra játszani tudjon. Tilly mégis eléri, hogy felvegyék Caterinát, aki első munkanapjára érkeztében kismotorjával nekimegy Marco autójának. Verát annyira idegesíti az új ápolónő, hogy amikor a raktárból morfium tűnik el, habozás nélkül őt gyanúsítja a lopással. A Nardi család ügyvédje azt a hírt hozza, hogy Gabriellát a börtönben megromlott egészsége miatt nemsokára kiengedik.

2019.12.27., Péntek 19:00 - 3. évad, 3. rész

Az állandóan titokzatos megfigyelőkkel körülvett Marco fenyegető telefonhívást kap, és Brazíliában élő feleségével sem tud kapcsolatba lépni. Tilly fél, hogy a morfium lopás miatt Massimót is meggyanúsítják majd, de szerencsére Caterina segítségével egyetlen éjszaka alatt sikerül kideríteni az igazságot. A holtfáradt Caterina másnap elalszik, késve ér a műtéthez, és az operáció alatt is hibát vét. Gabriella a börtönkórházból átkerül a Life-ba.