Kórházi történetek 51-60. rész tartalma

ˆhirdetés

Kórházi történetek 51-60. rész tartalma

 

 

2019.12.16., Hétfő 17:35 - 51. rész

Natalia egy régi ismerőse Daniel, meglátogatja őt a kórházban. A férfi napok óta rosszul érzi magát, szédül és hányingere van. Natalia vertigo szédülésre gyanakszik. Blancohoz is ismerős érkezik, megfázással, ám a doktor szerint más áll a háttérben.

52. rész

Linda mellimplantátumot szeretne csináltatni, ám az előzetes vizsgálatok rendellenességet mutatnak a nő vérképén. Amancio egy idős férfi, aki zavarodottan járja a kórház folyosóit, nem tudja megmondani, hogy hol lakik és azt sem, hogy ki ő, Diego siet a férfi segítségére.

2019.12.17., Kedd 17:35 - 53. rész

Javier Blanco doktor egy betegéhez látog akinek vastagbélrákja van, a páciensnél jelen van egy nevetésterapeuta is, aki segít elviselni a betegeknek a fájdalmaikat. María elhozta a 16 éves fiát, Germánt rendelőbe, mert a fiú lázas és hasi fájdalmai vannak. Dacaret közeli viszonyba kerül a fiúval és az édesanyjával is.

54. rész

Marina betege, Lidia azért jött a sürgősségi osztályra, mert körülbelül egy éve rendkívül fáradtnak érzi magát, az utóbbi hónapban pedig többször el is ájult. Romero doktornő betege fáradtságra panaszkodik, a vizsgálat reggelén pedig hányingerrel és alhasi fájdalmakkal ébredt.

2019.12.18., Szerda 17:35 - 55. rész

Roberto feleségével, Luciával jött be a kórházba, hányingerre és izomfájdalomra panaszkodik. Natalia influenzára gyanakszik. Herranz betege, Vega azért jött el az orvoshoz, mert néhány hete fáj a válla és gyógytornával sem múlt el. Orvosa kiütéseket fedez fel a betegen, melyeket a herpeszvírus okoz.

56. rész

Cuca fáradékonysággal és fejfájással érkezik a kórházba, Marina doktornő vizsgálja. A kezdeti ijedség ellenére nincs nagy baj, azonban a nőnek tisztáznia kell egy fontos magánéleti kérdést. Egy 18 éves lányt eszméletlen állapotban hozzák be a kórházba, akit az édesapja kísért be. Ám a férfi nagyon furcsán viselkedik, feltehetően titkol valamit lány állapotáról.

2019.12.19., Csütörtök 17:35 - 57. rész

Pablo a fiatal diák, súlyos kiütésekkel keresi fel Rey doktornőt. A sebek a férfi mellkasán csúnyák és gennyesek, Pablot azonban sokkal inkább érdeklik a külsőségek, mint a betegség valódi oka. Blanco doktorhoz egy régi ismerőse érkezik, Marta aki azért jött el a kórházba, mert mostanában fáradtabb, mint általában és nem kap levegőt sportolás közben.

58. rész

Rosa Herranz doktorhoz érkezett, kiütéssel és két égető folttal a combján, a nő éppen örökbe szeretne fogadni egy gyermeket, ezért mihamarabbi gyógyulásra számít. Dacaret egy szerelmi háromszögben találja magát amikor megjelenik Vicente, a testvére Carlos és menyasszonya Sabina. A fiúnak pánikrohama van, majd napokkal később összeverve érkezik meg a kórházba.

2019.12.20., Péntek 17:35 - 59. rész

Mili igazán felnőttes lány, az édesanyját, Bertát kíséri el a kórházba. A nő, napok óta rosszul érzi magát, de eddig nem volt hajlandó bejönni a kórházba. Pablo, aki Natalia betege kínos helyzetbe került az iskolában amikor súlyos hasmenése volt, a betegsége diagnosztizálása után a doktornő megismerteti egy lánnyal, aki hasonló gondokkal küzd.

60. rész

Iñaki édesapja kórházba került a kemoterápiáját követően. A két férfi kapcsolata soha nem volt felhőtlen, azonban most szükségük van egymásra. Carmelo Arias a híres televíziósztár gyomorfájdalommal érkezik a kórházba, Pepa azonnal felismeri és mindent megtesz a beteg érdekében.