Éjjel-nappal Budapest 1679-1683. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1679-1683. rész tartalma

 

 

2020.01.06., Hétfő 21:30 - 1679. rész

Milánon reggel hatalmas a nyomás, amikor megtudja, hogy Bella már a jegyvásárlás előtt áll, ugyanis elszánta magát arra, hogy elutazzon, ahol eladja a veséjét, mert Bella kiszedte Kareszből, hogy mekkora áldozatot hozott érte Milán. Nem akarja, hogy ezt tegye érte, legfőbb érve, hogy ő semmit sem érez Milán iránt.

Dávid nagy nehezen rászánta magát, hogy elfogadja Joe ajánlatát, miszerint pénzért cserében megpróbál máshol új életet kezdeni. Bár semmi kedve sincs ehhez, egyszerűen nem lát más megoldást. Már kezd beletörődni a helyzetbe, amikor véletlenül fültanúja lesz annak, mennyire megkönnyebbülten beszél Joe arról, hogy ő kiszáll az üzletből. Bár Joe semmi rosszat nem akart ezzel a megjegyzéssel, Dávid teljesen félreérti a helyzetet. Csalódottságában közönyösen hagyja, hogy Joe csúnyán megsérüljön az egyik elromlott gépnél, amit aztán rögtön meg is bán.

Tamara reggel véletlenül összefut az exével, Előddel, aki időközben már családot alapított. A nő teljesen összezavarodik, amikor előjönnek a régi emlékei, és kénytelen szembenézni azzal, hogy mi lett volna, ha Előd mellett marad. Boldog család, férj és gyerek – ezek közül most egyikkel sem rendelkezik. Majd elsüllyed szégyenében, amikor beszámol arról, hogy ő jelenleg szingli. Később kétségbeesetten kiönti a szívét Tivadarnak, és meg van róla győződve, hogy élete végéig magányos vénlány marad. Beletörődve helyzetébe úgy dönt, végérvényesen leszámol a férfiakkal, míg nem találkozik valakivel, aki felnyitja a szemét.

2020.01.07., Kedd 21:30 - 1680. rész

Ákos még mindig szenved a lábsérülése miatti fájdalomtól, de ezt elbagatellizálja Kata előtt. Ám amikor Kata kiposztol egy fotót Ákosról, amin épp a lábát hűti, az felkelti az edzője figyelmét. A dühös Ákos Katát hibáztatja, hogy az edzője arra kötelezte, hogy elmenjen egy kontroll vizsgálatra. Kata elkíséri Ákost az orvoshoz, Ákos végül megosztja Katával a legnagyobb félelmét. Mi lesz, ha megint kiújult a régi sérülése, és hónapokig nem tud majd edzeni? Az orvos ugyan meg tudja nyugtatni Ákost, hogy csak egy zúzódása van, ám ennek ellenére is egy hét pihenést javasol.

Dávid megkapja Joe ügyvédjétől a Sport fitnesszel kapcsolatos szerződést, és ráébred, hogy Joe nem hagyott neki választást. Vagy elfogadja Joe ajánlatát, vagy semmit nem kap. Dávid úgy érzi, hogy ezzel a húzással Joe csúnyán elárulta őt. Dávid elhatározza, hogy nem hagyja, hogy Joe azok után, hogy mennyi energiát fektetett a közös üzletbe, ennyivel kiszúrja a szemét, ezért kieszel egy aljas tervet. Felajánlja Joe-nak a segítségét, aki egyedül nem tudja vinni a boltot, amíg a lumbágója miatt kényszerpihenőn van.

Bencét reggel Karola rajtakapja, amint bevesz valamit, azt hiszi, hogy ki tudta magyarázni a dolgot, de Karola már biztos benne, hogy baj van. Karola beszámol Teónak a helyzetről, aki megmossa Bence fejét, de ez eredménytelen. Ezután Karola ül le Bencével beszélni, finoman próbálja Bencét afelé terelni, hogy a gyászát a művészetben élje ki. Bence keresi a barátai társaságát, de végül megint csak Nadinnál köt ki.

2020.01.08., Szerda 21:30 - 1681. rész

Lali már reggel nagy lázban van, mert találkozni fog Virággal. A fiú semmit sem akar elrontani, és semmi esetre sem akarja lejáratni magát Virág előtt. Gábor segít kiválasztani Lalinak az inget, és miután elereszt egy tréfás-ártatlan megjegyzést Lali randevújával kapcsolatban, Lali megbántva közli, hogy neki Virággal komolyak a szándékai. Azonban Lali randija nem áll jó csillagzat alatt, egyik szerencsétlenséget követi a másik, és végül már attól tart, hogy Virág leírja őt.

Ákos reggel ledöbben, amikor két képregényhősnek öltöztetett próbababába botlik a lakásban. Kérdőre vonja Norbit, aki beismeri, hogy a tegnapi éjjel ellopta a figurákat. Ákos ragaszkodik hozzá, hogy Norbi vigye vissza az ellopott tárgyakat, és végül ő is segít neki. Ám a bocsánatkérés a könyvesbolt dühös tulajdonosánál nem úgy megy, ahogy tervezték, mivel a férfi jóvátételt követel: a fiúknak magukra kell ölteniük a ruhákat, hogy így reklámozzák a boltot. Ákos először még dühös amiatt, hogy Norbi hibáját neki kell helyrehoznia, ám végül hagyja, hogy a dolog magával ragadja, mivel gyerekkoruk óta mindkét fiú odavan azért a képregényhősért, akinek beöltöztek.

Flórát porig sújtja, amikor kiderül számára, hogy a mesterséges megtermékenyítés nem sikerült, nem terhes. Tamás most már nem tudja tovább halogatni a dolgot, és elmondja Flórának, hogy költözni fognak. A bejelentés hallatán Flóra nagyon kiakad, hogy Tamás a megkérdezése nélkül hozott ilyen kaliberű döntést. Később, miután beszélt az apjával, kezdi belátni, hogy talán tényleg jó ötlet, ha külföldön próbálnak szerencsét. Amikor Tamás és Flóra ismét találkoznak, mindketten attól tartanak, hogy elveszíthetik egymást.

2020.01.09., Csütörtök 21:30 - 1682. rész

Karesz reggel lázas izgalommal várja az első tanítási napot az esti iskolában, és büszke magára, hogy elkezdi kézbe venni az életét. Csupán a diszlexiával párosuló diszgráfiája aggasztja, amit annyira szégyell, hogy még azt sem akarja, hogy Orsi és Bella tudomást szerezzenek róla. Milánnak azzal magyarázza ezt, hogy nem akarja, hogy hülyének nézzék, ezért céltudatosan előre felkészül az első tanítási óra anyagából. Este az élénk órai részvételének köszönhetően valóban elnyeri a tanárnő dicséretét.

Miután Tamásék elutaztak, Tekla és Máté örülnek a lakásnak, és buzgón tervezgetik az új életüket. Máté társat akar hozni a vállalkozásba, régi ismerősét, Andort, aki azonban kissé bizonytalan és kockázatosnak ítéli a fesztiválszervezési terveket. Tekla eközben inkognitóban ellátogat a fodrászatba, ahol Tamara és Tivadar először csak egy undok vendéget látnak benne. Mialatt Andor beadja a derekát, és betársul Máté mellé a vállalkozásba, Tekla diadalmasan közli Tivadarékkel, hogy ő az új tulajdonostárs a fodrászatban.

Alesszia nem ment Anasztázhoz, mióta akaratlanul is szemtanúja lett Anasztáz furcsa szexuális játékának, és azt tervezi, hogy mára beteget jelent. Mikor hirtelen megjelenik az ajtóban Anasztáz, és kiderül, hogy Alesszia nem beteg, a lány nem meri elmondani a főnökének távolmaradásának valódi okát. Alessziát így megint munkára fogják, és amikor ismét kénytelen végighallgatni Anasztáz és barátnője együttlétének a hangjait, később mégis keresi az alkalmat a beszélgetésre Anasztázzal, hogy elmondja neki, milyen kellemetlenül érzi magát. Alesszia úgy érzi, hogy Anasztáz megértette őt.

2020.01.10., Péntek 21:30 - 1683. rész

Alesszia biztos benne, hogy nem akar részt venni Anasztáz játszadozásában és közli vele, hogy kiszáll. Anasztáz ugyan nem reagál megértően, de csalódottan annyiban hagyja. Amikor azonban Anasztáz barátnője rosszkedvű lesz Alesszia elutasítása miatt, akkor Anasztáz bűntudatot kelt a lányban. Alesszia erre kikényszerít magából egy kompromisszumos megoldást Anasztázzal. Pincérkedni fog este Anasztáznak és a barátnőjének, de Alesszia kiköti, hogy semmilyen szexuális vonatkozású dologba nem száll be. Miközben Alesszia haragszik saját magára, hogy miért ment bele ebbe a kompromisszumba, addig a vacsorán Szabina és Anasztáz képtelenek türtőztetni magukat és el kezdik játszani a furcsa játékukat. De végül a hangulat odalesz, amikor Alessziának az egyezségükkel ellentétben mégis részt kellene vennie.

Karesz teljesen kiakad, amikor rájön, hogy Orsi tud a diszlexiájáról. Dühös Milánra, amiért a srác elmondta Orsinak és nem érdeklik a magyarázatok, mert szégyelli magát Orsi előtt. Ezután még az esti suliban is beég, amitől aztán pláne egy utolsó csődtömegnek érzi magát. A tanárnője előtt nem ismeri be, hogy egyszerre diszlexiás és diszgráfiás.

Ákos mérges, amikor az edzője orvosi igazolást akar látni, mielőtt a pályára küldi. Az orvosnál még inkább elromlik a kedve, mert az orvos közli, hogy Ákos az egészségével játszik, ha focizik ezzel a lábbal. Ezért Ákos Kata szeme láttára ellopja az igazolást, bemutatja az edzőjének és újra játszhat. Két játékosválogató fel is figyel rá, de a meccs közben visszatérnek Ákos fájdalmai és összeesik.