2020-ban is lesz Házasodna a gazda

ˆhirdetés

2020-ban is Házasodna a gazda

 

Jövőre ismét elindítja sikeres társkereső műsorát az RTL Klub. Így újra itt a lehetőség, hogy az egyedülálló gazdák országos társkereső hirdetést adjanak fel.

 

A Házasodna a gazda című dokureality-ben gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló nők és férfiak kereshetik a szerelmet 2020-ban.

Az RTL Klub keresi azokat a gazdasszonyokat és gazdákat, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak.

A jelentkezésre buzdító felhívás december 7-től látható majd a képernyőn. A műsor - ahogy az előző két évadban megszokhatták a nézők - jövőre sem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van a középpontban. Ennek köszönhetően a Házasodna a gazda nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt is bemutatja, hogy milyen különleges miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ennek pedig fontos része az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A műsor második évadában, 2019-ben, egy hölgy és 4 férfi kereste a társát. A nézők amellett, hogy bepillantást nyerhettek a vidéki élet szépségeibe és nehézségeibe, nyomon követhették a gazdák társkeresését. A műsor végén pedig volt olyan gazda, aki úgy döntött kamerán kívül is megpróbálja a kapcsolatot választottjával. Most pedig itt az alkalom, hogy az egyedülálló gazdák a sok munka mellett a magánéletükre is koncentráljanak, és ahogy Misi gazda fogalmazott: „Érdemes országos hirdetést feladni, hátha így összejön!”

 

A műsorba december 7-étől várják a gazdák jelentkezését, a www.rtl.hu/gazda oldalon.