Maria 1-5. rész tartalma

ˆhirdetés

Maria 1-5. rész tartalma

 

 

2020.01.06., Hétfő 22:00 - 1. rész

Maríát, a szegény kis árvát keresztanyja neveli a nyomortelepen. A tizenöt éves lány születésnapi bálról álmodozik, és egy gazdag fiú szerelméről. Luis Fernando, a gazdag család fia szerelmi bánatában az ital rabja lesz, mert nem tudja feldolgozni magában barátnője, Brenda, hűtlenségét. María keresztanyja meghal, és Fernando de la Vega, a gazdag úriember a házába fogadja Maríát...

2020.01.07., Kedd 22:00 - 2. rész

Luis Fernando hazatérve Párizsból a házukban találja Mariát, akivel nem indul jól a kapcsolata. Don Fernando felesége, Victoria, valamint Soraya és Carlota csak "Guberálós Maria"-nak hívják a kislányt, és mindent elkövetnek, hogy elűzzék a háztól. Valadimirnak, Luis Fernando testvérének azonnal megtetszik Maria, és a védelmére kel. Calixta egy varázserejű amulettet ad Sorayának, aminek segítségével magába bolondíthatja Luis Fernandót.

2020.01.08., Szerda 22:00 - 3. rész

Carlotát bosszantja, hogy Mariával családtagként bánik a ház ura, és igyekszik megnehezíteni a lány életét. A személyzet többi tagja sajnálja a szegény árvát, és Lupe-ban igazi barátra talál. Fernando egy nyuszit vesz Mariának, hogy ne érezze egyedül magát. Luis Fernando és Maria folyton veszekszenek. Victoria feltett szándéka, hogy elűzi Mariát a házból.

2020.01.09., Csütörtök 22:00 - 4. rész

Soraya elmondja Luis Fernandónak, hogy fennáll a lehetősége annak, hogy gyereket vár tőle, de a fiú hallani sem akar semmiféle elkötelezettségről. Victoria elmegy Honorio atyához bepanaszolni Mariát. Azt állítja, hogy a férje szerelmes a lányba, így próbálja rávenni az atyát arra, hogy segítsen neki eltávolítani Mariát a házból.

2020.01.10., Péntek 22:00 - 5. rész

Luis Fernando és az apja annyira összeszólalkozik a kertben, hogy a vita már-már tettlegességig fajul. Mariát okolja mindenki a történtekért. Don Fernando látván, hogy a családja mennyire gyűlöli a szegény kis Mariát, vesz neki még néhány állatot, csakhogy bosszantsa a lány rosszakaróit. Vladimir beleszeret Mariába, de a lány csak testvéreként szereti. Minden undoksága ellenére, Luis Fernando tetszik neki.