Éjjel-nappal Budapest 1673-1674. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1673-1674. rész tartalma

 

 

2019.12.23., Hétfő 19:00 és 22:30 - 1673. rész

Bence egyre rosszabbul van, ahogy közeledik a karácsony, nem tudja feldolgozni a testvére halálát. Rozina próbálna mellette maradni, de Bence ismét elhárítja a közeledését. Bence bemegy a tetováló szalonba, hogy ott fejezze be a rajzát, amit megmutat Emilnek és Levinek is, akiknek nagyon tetszik Bence eredeti motívuma. Később egy vendég jelenik meg, akinek nagyon megtetszik Bence vázlata, és szeretné a rajzát magára tetováltatni. Így Bence lehetőséget kap egy komolyabb munkára. A lelkes Bence folytatná a vázlata kibontását, amikor megérkezik a szalonba Marci karácsonyi ajándéka, amit még korábban adott fel a bátyjának.

Joe reggel magyarázkodik a többieknek, hogy ő csak szabadságra küldte Dávidot, mivel meg akarja őt óvni a nyilvánosság haragjától. Joe reméli, hogy hamarosan a homályba fog veszni, hogy Dávid zaklatta Borit és ismét visszatérhet a DJ Sportfitneszbe. Ám később munka közben Joe számára világossá válik, hogy a DJ Sportfitneszt időközben már csak Dávid szexuális zaklatásával azonosítják. Joe fél attól, hogy a DJ Sportfitnesz csődbe fog menni, ha egyre több vendéget vesztenek. Kilátástalan helyzetében Joe a közösségi oldalon elhatárolódik Dávidtól, még ha ez össze is töri a szívét.

Reggel Szofi kiakad, mert Flóra és Tamás családalapítása kerül szóba. Aztán a fodrászatban is elromlik a hangulat, amikor Szofi beszól Flórának, aki a boldogságáról áradozik. Később Szofi elnézést akar kérni, de Flóra bántó hangnemben lerázza. Szofi ezt nem akarja annyiban hagyni, ám ekkor baleset történik: Flóra véletlenül ráejti a karácsonyfa talpat Szofi lábfejére. Szofi teljesen feldúltan azt gondolja, Flóra szándékosan ejtette a lábára a karácsonyfatalpát.

2019.12.27., Péntek 19:00 és 22:30 - 1674. rész

Bence az ünnepek alatt elő sem jött a szobájából és rajzolt. Többször találkozott Nadine-nal és eléggé szét is ütötte magát. Teljesen kimerült, és képtelen összeszedni magát. Rossz lelkiismerettel és óriási erőfeszítések árán mégis sikerül eltitkolnia állapotát Rozina és a lakótársai elől. Azt hazudja mindenkinek, hogy nincs jól, talán megbetegedett. A szalonban, Emil is észreveszi, hogy valami nincs rendben a fiúval. Bence azonban kidumálja magát, mert mindenképpen ő maga akarja elkészíteni a tetoválást.

Reggel az egyik táncos lány felfújja Dávid kocsijára, hogy Zaklató, a fiú megint elkeseredik attól, hogy teljesen szétesett az élete. Joe még egyszer beszélni próbál vele, de Dávid nem bírja tovább elviselni a fájdalmat, és azzal fenyegeti Joe-t, hogy elüti, ha az nem áll félre az útjából. Ezek után kénytelen belátni, hogy az idegei már nem bírják tovább, így kétségbeesésében felkeresi azt a terapeutát, akinél korábban járt. Azt a tanácsot kapja, hogy törődjön bele, sosem fogja megtudni, ki az igazi apja. Akkor talán kibékülhet Joe-val, aki nyilvánvalóan sokat jelent neki, különben nem váltana ki Dávidból ilyen heves érzelmi reakciót. Közben Joe is rájön, hogy el kell engednie a fiút.

Alessziának nagyon jó a kedve, mert Anasztáz este partit rendez két fiatal dizájner tiszteletére. A lány úgy dönt, hogy kapcsolatokat épít a partin, és újabb munkát szerez valahogy, hogy mihamarabb megszabadulhasson Anasztáztól. De a főnöke azt hiszi, hogy a kutyája depressziós. Ezért Anasztáz felszólítja Alessziát, hogy a lány vigye magával a kutyát az otthonába, és a parti alatt ott ápolja, mivel a partin résztvevő ismeretlen tömeg és a nagy zaj csak tovább stresszelné a kutyát.