X-Faktor: A harmadik élő showban ketten búcsúztak

ˆhirdetés

Újabb két versenyző búcsúzott az X-Faktortól, drámából megint nem volt hiány

 

 

Az X-Faktor 2019-es évadának harmadik élő showjában, a versenyzőknek már két produkcióval kellett bizonyítaniuk. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Bagdi Enikő és Burai Renátó számára véget ért az X-Faktor.

 

Az X-Faktor kilencedik évadának versenyzői, a harmadik élő showban már két produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé. A produkciók közben a nézők az RTL 24 applikációján és sms-en szavazhattak arról, kiket szeretnének látni a második fordulóban. A harmadik adás első szakaszában 516,237 érvényes szavazat érkezett a nézőktől, ami 37,3%-kal több mint egy évvel ezelőtt. Az első fordulóban a legkevesebb szavazatot Bagdi Enikő kapta, így ő búcsúzott az X-Faktortól.

A verseny azon szakaszához érkezett, amikor a versenyzők egyre idegesebbé váltak, vagy talán fáradtabbá, így bele-belecsúszott néhány hamis hang is...

 

Ezeket a dalokat adták elő:

Manuel: Kicsi lány (Saját dal)

Bagdi Enikő: Egyszer (Rúzsa Magdolna)

Burai Renátó: I was here (Beyoncé)

Ruszó Tibi: Despacito (Luis Fonsi)

Vanek Andor: idontwannabeyouanymore (Billie Eilish)

Zdroba Patrik: Eye Of The Tiger (Survivor)

 

A második körben viszont már székes feladat jött, ott így már csak öten küzdöttek a továbbjutásért.

A mentorok és a nézők szavazatai alapján a továbbjutást jelentő székeken Ruszó Tibi és Zdroba Patrik foglaltak helyet. A másik 3 döntős sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 2 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal.

A második fordulóban a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Vanek Andor és Manuel. A legkevesebb szavazatot Burai Renátó kapta így számára is véget ért az X-Fakor.

 

Ezeket a dalokat adták elő

Manuel: Emotions (Iann Dior)

Zdroba Patrik: What do you mean (Justin Bieber)

Ruszó Tibi: Szabadíts fel (Mester Tamás)

Vanek Andor: Európa (Varga Miklós)

Burai Renátó: Bolond vagyok, mert téged szeretlek (Gáspár Laci)

 

Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2019 negyedik élő showjával, ahol újabb izgalmak várnak a versenyzőkre. Ismét két dallal készülnek majd az énekesek. Egyik produkciójukban egy sztárvendéggel duetteznek, majd egy egyéni produkcióval is bizonyíthatják, hogy helyük van a végső döntőben.