Fogd a kezem 40-44. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 40-44. rész tartalma

 

 

2020.02.03., Hétfő 18:45 - 40. rész

Cenk és Azra nagyon összevesznek, a fiú pedig kis híján szerelmet vall. Arda - anélkül, hogy tudná ki ő - megismerkedik Merttel, a két fiú között pedig rögtön kialakul az együttműködés. Cetin olyat mond Hulyanak, ami a nőt teljesen kiborítja. tarik rájön, hogy Nazim meglopja, ráadásul úgy érzi, hogy mindenki csak kihasználja. Sumru a Celen villába megy, ahol meggyőzi Serapot arról, hogy Cenk és Azra között több van futó ismeretségnél.

2020.02.04., Kedd 18:45 - 41. rész

Serap addig faggatja Cenket, míg a fiú bevallja, hogy szerelmes Azrába. A vallomást a lány is hallja, nem is tudja mire vélni. Cenk úgy dönt, hogy ezek után őszintén elmondja az érzéseit Azrának. Azmi úr szeretné megtalálni Mertet, ehhez pedig Sumru segítségét kéri. Hulya rájön Mesut hazugságaira, ráadásul attól tart, hogy a férje felelős Kemal haláláért. Mesut megfenyegeti Sumrut, hogy mindent elmond a nő múltjáról a Celeneknek. Sumru közben retteg, mivel úgy tűnik, valaki követi őt. A nő attól tart, hogy az első férje az, akit sok évvel ezelőtt börtönbe küldtek. Arda megismerkedik és összebarátkozik az árvaházban egy kisfiúval, akit Mertnek hívnak és gyönyörűen zongorázik.

2020.02.05., Szerda 18:45 - 42. rész

Cenk és Arda nem szeretnék, ha mások is megsejtenék, hogy mi van köztük. Melis turkálni kezd Azra cuccai között, amikor rájön, hogy az általa olyannyira utált lánynak is van szíve. Feride asszony úgy dönt, nem tűri tovább, hogy Azmi úr kihasználja a betegségét, ezért minden céges adatot ellenőriztet. Tarik elfogadja az apja ajánlatát, hogy dolgozzanak együtt. Hulya szeretné, ha Serap is rájönne, hogy Sumru nem az, akinek mondja magát. Mesut szeretne kibékülni a feleségével, de Hulyat ez hidegen hagyja. A Celen villánál feltűnik egy titokzatos lány, aki Cenket keresi.

2020.02.06., Csütörtök 18:45 - 43. rész

Sumrunak váratlan vendége akad, a börtönből frissen szabadult volt férj. Burhan szeretné, ha a nő elmondaná Cansunak az igazságot róla, hiszen a lány úgy tudja, hogy az apja halott. Tarik rájön Azra és Cenk kapcsolatára. A család beleegyezik, hogy Efkan a villába jöjjön bemutatni a családját, ám Cenk nyomoztat a fiú után. Gönül úgy dönt, hogy visszaköltözik a falujába, mivel nem bírja Nazimot elviselni. Ece újra felkeresi Cenket, ezúttal az étteremben, ám helyette Azrával ismerkedik meg.

2020.02.07., Péntek 18:45 - 44. rész

Arda és Mert együtt készülnek a koncertre, a fiú pedig közös fotót küld a bátyjának. Cenk azonnal szól Azrának, és elindulnak az árvaházba. Sumru és Azmi úr is odasietnek. Azrát hatalmas csalódásként éri, hogy az öccse elutasítja őt, helyette pedig Sumrut választja. Ece öngyilkossága után, bátyja Kadír Cenket hibáztatja, és megfogadja, hogy megbosszulja a húga halálát. Ehhez be kell épülnie a Celen családba.