Maria 16-20. rész tartalma

ˆhirdetés

Maria 16-20. rész tartalma

 

 

2020.01.27., Hétfő 22:05 - 16. rész

Luis Fernandónak sikerül behajtania néhány adósságot, és a kiállított csekket magával viszi a kaszinóba. Maria egész éjjel azon aggódik, hogy el ne játssza a cég pénzét. A fiú ellenáll a kísértésnek, és inkább kölcsönpénzből játszik. Soraya azt híreszteli, hogy a férje sikkasztani akar az apja cégétől, ezért ment oda dolgozni. A kaszinó tulajdonosa felkeresi Don Fernandót.

2020.01.28., Kedd 22:05 - 17. rész

A játékbarlang tulajdonosa annyira feldühítette Don Fernandót, hogy rosszul lett, és kórházba szállították. Kiderült, hogy szívrohama volt, de a kezelőorvosa szerint jó esélye van a gyógyulásra. Luis Fernando felkeresi Rosales-t, hogy felelősségre vonja. A fiú az őrszobán végzi, de hamarosan kiengedik. Soraya feltett szándéka, hogy elűzi Mariát a házból.

2020.01.29., Szerda 22:05 - 18. rész

Soraya elrejti a pénztárcáját Maria fiókjába, majd szövetkezik Carlotával, hogy a család szemében tolvajként tüntessék fel a lányt. Bár Don Fernando megtiltotta, hogy Luis Fernando a cégnél dolgozzon, Maria elintézi, hogy megbocsásson neki. Soraya azzal vádolja Mariát egy családi étkezés alkalmával, hogy a férje szeretője.

2020.01.30., Csütörtök 22:05 - 19. rész

Maria elhatározza, hogy nem utazik Rio-ba Luis Fernandóval, ezért inkább beadja a felmondását. Soraya elintézi, hogy Osvaldo a cégnél dolgozhasson, és így elcsábíthassa Mariát. Calixta mérgező füveket vásárol, hogy végleg megszabadítsa Sorayát a riválisától.

2020.01.31., Péntek 22:05 - 20. rész

A méreg, amit Calixta dadus Maria vizeskancsójába csöppentett, hatni kezd, és Maria elájul. Soraya azt híreszteli, hogy bizonyára terhes a lány, és követeli Victoriától, hogy távolítsa el a házból. Victoria rábeszéli Mariát, hogy költözzön el. Don Fernando mindenről értesül, és felelősségre vonja Sorayát, aki azzal védekezik, hogy Don Fernando maga is szerelmes Mariába.