Rózsák harca 1-5. rész tartalma

ˆhirdetés

Rózsák harca 1-5. rész tartalma

 

 

2020.01.27., Hétfő 21:00 - 1. rész

Aurora Tavianit, akit Luca Monforte meggyilkolásával vádoltak, nyolc év után kiengedik a börtönből. Alessandro Monforte, Luca Monforte fia, és Aurora egykori szerelme nem hisz a lány ártatlanságában. Hazatérve Primalucéba Aurora rájön, hogy a Monforte család tönkretette a családját, ennek ellenére eltökéli, hogy újra felvirágoztatja a szőlőültetvényüket. Alessandro úgy dönt, hogy elüldözi a Taviani családot, hogy bosszút álljon az apja haláláért.

2020.01.28., Kedd 21:00 - 2. rész

A Taviani családnak fél millió euróra van szüksége, hogy Primalucéban maradhasson. Riccardo, a legidősebb Monforte fivér, úgy dönt, hogy segít Auroráéknak, és ezzel kivívja a testvérei ellenszenvét. Megkéri Cesare Sommarivát, hogy adjon nekik kölcsön, és a férfi beleegyezik. Luca Monforte halálát, amely összekapcsolódik egy titkos társaság létezésével is, továbbra is titok övezi, de Angela Corti, aki sok év után elszökik a pszichiátriai klinikáról, fényt deríthet a titokra.

2020.01.29., Szerda 21:00 - 3. rész

Alessandro továbbra is Aurórát hibáztatja, és meg van róla győződve, hogy ő ölte meg az apját. Szeretné, ha elmenne a faluból, de Auróra maradni akar. Alessandro megkéri Viola kezét. Aurora megtalál egy eldugott levelet az anyja szobájában, amit Luca írt neki arról, hogy szereti, és el akarja vinni egy csodálatos helyre, ahol majd együtt élhetnek félelem és titkok nélkül. Krauss fél tőle, hogy Corti felesége, Angela elárulja titkukat. Alessandro és Edoardo zsarolással ráveszi Cesarét, hogy ne hitelezzen Auroráéknak. Eladják neki az egyik értékes szőlőültetvényt. Tessa haza költözik Aurorához. A házukat Edoardo már a magáénak érzi, földmérőket hozat, hogy mindent lebontasson, de Aurora elzavarja.

2020.01.30., Csütörtök 21:00 - 4. rész

Viola elmondja Aurorának, hogy Alessandro megkérte a kezét. Tessa Ruggero Cameranához fordul segítségért, hogy megmentse Primalucét, Ruggero nem örül, hogy Alessandro elveszi Violát, mert fél, hogy fény derül a társaság titkaira, ezért segít Aurorának, hogy Primalucéban maradhasson. Alessandro dühös Riccardóra, amiért segít a Taviani családnak. Primalucéban tűz üt ki.

2020.01.31., Péntek 21:00 - 5. rész

Angela bevall Riccardónak mindent, és a vallomásából kiderül, hogy Aurora nem lehet bűnös. Riccardo Krauss-nak is beszél a kétségeiről, de nem sikerül meggyőznie. Camerana felfogadja Brunót, hogy segítsen a Taviani családnak rendbe hozni az ültetvényt a tűz után. Riccardo elolvassa Luca Monforte levelét, de még aznap este gyilkosság áldozata lesz. A temetésre megérkezik Livia, az édesanyjuk, és a legfiatalabb testvér, Matteo.