Remények földje 18-22. rész tartalma

ˆhirdetés

Remények földje 18-22. rész tartalma

 

2020.01.27., Hétfő 16:45 - 18. rész

Demir urat értesítik, hogy Yilmaz túlélte a balesetet és hamarosan kiengedik az isztambuli kórházból. Cukurova ura azonban nem nyugszik bele abba, hogy felesége szerelme életben van, gondoskodik arról, hogy ez ne így legyen. Gaffurnak nagy nehezen, de sikerül rávennie Saniye-t, hogy Züleyha bocsánatáért esedezzen. Gaffur kiházasítja húgát, Gültent. Hatósági visszaélések miatt az összes letartóztatott, így Yilmaz is közkegyelmet kap.

2020.01.28., Kedd 16:45 - 19. rész

Sermin pórul jár, ugyanis Demir elhatározta, hogy mostantól egy árva fillért nem ad neki. Sőt mi több, még a házát is meg kívánja venni. Yilmaz meggyilkolása nem sikerül, ezért Demir maga veszi kezébe az ügyet. Azonnal Isztambulba indul, hogy még Yilmaz szabadulása előtt odaérjen és gondoskodjon arról, hogy egy életre rács mögött maradjon.

2020.01.29., Szerda 16:45 - 20. rész

Demir sehol nem találja Yilmazt, akinek sikerült egy kocsira felkéredzkednie. Sermin és Saniye szövetkeztek Züleyha ellen: egy kígyót rejtettek el a szobájában. A nagy rémülettől Züleyha leesik a lépcsőn és elveszíti az eszméletét. Mikor magához tér, vajúdni kezd, azonban rengeteg vért veszít közben. Yilmaznak sikerül beszöknie a Yaman birtokra, azonban hamar belebotlik Demir úrba, aki kész megölni őt…

2020.01.30., Csütörtök 16:45 - 21. rész

Gülten félholtam találja Yilmazt, akit elvisz a kunyhókhoz, hogy ott segítsenek rajta. Mivel golyót kapott a hátába, orvosi segítségre szorul, ezért hívják Sabahattin urat. Demir hazugságokkal tömi tele barátja, Cengaver fejét. Gülten szembesíti Saniye-t azzal, hogy tudja, ő tette oda a kígyót Züleyha szobájába. Yilmaz cellatársa, Fekeli aga megérkezik Çukurova-ba, hogy leszámoljon régi ellenfeleivel és elvegye, ami őt illeti.

2020.01.31., Péntek 16:45 - 22. rész

Az agának feltett szándéka helyreállítani a rendet Çukurovában, és ehhez első lépésként meg akarja találni Yilmazt. Gaffur megtalálja a sárban Yilmaz és Züleyha hamis iratait, de megőrzi őket magának. Hünkar asszony Saniye-t, Gültent és Fadikot vonja felelősségre a Züleyha szobájában talált kígyóért. Demir továbbra is Yilmazt akarja megtalálni, mindegy, hogy élve vagy holtan.