Éjjel-nappal Budapest 1694-1698. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1694-1698. rész tartalma

 

 

2020.01.27., Hétfő 21:30 - 1694. rész

Lali nagyon boldog Virággal, akivel az egész hétvégét együtt töltötte. Azonban emiatt egyre jobban félni kezd attól, hogy elveszítheti. Hirtelen kisebbrendűségi komplexusai támadnak, hogy nem tudja megvédeni, és Gáborra is féltékeny lesz, hogy túlságosan kedves a lánnyal. Lali attól tart, Virágnak más pasik jobban bejönnének, és emiatt össze is kap a lánnyal. Gábor és Niki végül alaposan beolvas neki és tisztázza vele, nem teheti tönkre a kapcsolatát Virággal azzal, hogy önmagában kételkedik.

Roland reggel akaratlanul is belekeveredik Bori és Bécy civódásába. Mivel Bori folyton ezen az egy témán rugózik, ez Roland hangulatára is kihat. Azt álmodja, hogy Bécy ott fekszik közte és Bori közt az ágyban. Ez teljesen kikészíti Rolandot. Bár Teó azt tanácsolja neki, mondja el Borinak, Roland először nem hajlandó erre, mert nem akar teljesen hülyét csinálni magából a felesége előtt. De amikor később majdnem leüti a valódi Bécyt, mivel azt hiszi, megint az álmából lépett elő, belátja, nyílt kártyákkal kell játszania.

2020.01.28., Kedd 21:30 - 1695. rész

Reggel Mátét sokkolja a hír, hogy Bécy a 80as évek fesztiváljával egyidőben konkurens bulit rendez, és az egyik fellépő sztárt már át is csábította magához. Máté sok rosszat hallott már Bécyről, de személyesen még nem találkoztak. Határozottan szembeszáll Bécyvel, aki viszont nem mutat belátást. Máté lázasan töri a fejét, mit tehetne, hogy Bécy ne legyen konkurencia.

Alessziát végre behívták egy állásinterjúra, amitől egy új kezdetet remél. Eleinte nagyon jól megy a beszélgetés a reklámügynökségnél, aztán a főnök felhívja telefonon Alesszia előző munkáltatóját, Anasztázt, hogy leigazolja Alesszia referenciáit. Anasztáz szándékosan befeketíti Alessziát az új főnök előtt, így a lány elesik az állástól. Alesszia bánatában kétségbe esik, de ekkor Evelin felbújtja őt, hogy ne hagyja magát. Alesszia nem sokkal később beállít Anasztázhoz, és közli vele, hogy ha háborút akar, akkor megkaphatja, de ő fogja kicsinálni Anasztázt.

Borit sokkolja, mikor Evelin elmondja neki, hogy Dávid lelépett. Bori nagyon csalódott, hogy Dávidot nem fogják jogi úton felelősségre vonni a tettéért. Bori felkeresi Joe-t, hogy megtudja tőle, hogy tudott elmenekülni Dávid, annak ellenére, hogy eljárás folyik ellene. Mikor Bori megtudja Joe-tól, hogy ő engedte elmenni Dávidot, dühösen szemrehányást tesz neki.

2020.01.29., Szerda 21:30 - 1696. rész

Reggel Dzseni és Norbi megbeszélik, hogy ma fekszenek le egymással. Míg Kata megpróbálja jobb belátásra bírni Dzsenit, és elmondja az aggályait, hogy a szex és az érzelmek különválasztása problémás dolog, addig Ákos azt javasolja Norbinak, hogy ha már mindenképp rászánta magát, akkor ügyeljen rá, hogy Dzseni számára valóban különleges és romantikus élmény legyen az első alkalom. Dzseni és Norbi számára az együttlét meglehetősen kínosan és ügyetlenül kezdődik.

Alesszia reggel még mindig el van szánva arra, hogy mindazt, amit Anasztázról tud, a sajtó tudomására hozza. Ám a lelkesedését szinte azonnal letörik, amikor az újságok mindarról, amit Alesszia mond, fényképes vagy videós bizonyítékot kérnek. Aztán rádöbben, hogy ha a kamera működött, amikor a kutya megsérült, így nyilván Anasztáz intim játékai is rögzültek. Egy trükk segítségével Alesszia bejut a villába, hogy megszerezze a felvételeket.

A döbbent Milán reggel azt hiszi, hogy valaki egy bombát tartalmazó csomagot tett a taxijába. Amikor kiderül, hogy téves riasztás volt, és csak egy régi óra volt a csomagban, Milán megkönnyebbül, mindamellett ki kell fizetnie a rendőrség kiszállási költségét. Milán dühösen a tettes keresésére indul, hogy kifizettesse a büntetés költségét, de nem jár sikerrel. Orsi időközben megtudja, hogy az óra nagyon sokat ér, és talál is egy vevőt rá az interneten.

2020.01.30., Csütörtök 21:30 - 1697. rész

Dzseni reggel Norbi karjaiban ébred. Boldog, hogy végre orvosolta hibáját, és már nem szűz. Kata kiprovokál egy találkozót Dzseni és Gábor között, mert látja, hogy a barátnője nem mer lépni, hiába vesztette el a szüzességért Gáborért. Dzseni eleinte tart a dologtól, de amikor Gábor tesz egy lépést felé, úgy értelmezi a gesztust – tévesen –, hogy még van esélye a férfinál. Ezért ismét beveti magát, és megnyugtatja Gábort, hogy már nem tapasztalatlan, mivel időközben elvesztette a szüzességét.

Amikor Rozina meglátja, amint Bence a WC-kagylóba hány, rémülten és csalódottan azt hiszi, hogy a fiú ismét droghoz nyúlt. Súlyos szemrehányásokkal illeti a barátját. Bence azonban kijelenti, hogy felhagyott a drogozással, és valóban csak arról van szó, hogy szörnyen pocsékul érzi magát, elkaphatott valamilyen vírust. Rozina bizalma a fiú iránt azonban megrendült.

Milán szomorú, hogy Bella nem jön haza a szülinapjára, de némiképp feldobja, hogy Karesz és Orsi felköszöntik. Karesz sajnálattal közli, hogy este iskolába kell mennie, viszont egy frenetikus születésnapot fognak egymással eltölteni. A két fiú valóban fantasztikus napot él meg, este azonban Milán ismét magára marad a hajón és szomorkodik, hogy egyedül van a szülinapja estéjén.

2020.01.31., Péntek 21:30 - 1698. rész

Gábor reggel még mindig ki van akadva Dzseni szüzesség-elvesztési akcióján, de közben lelkiismeret-furdalása is van, mert a lány csak miatta csinálta az egészet. Amiatt is hülyén érzi magát, hogy nagyon összevesztek tegnap. Elhatározza, hogy bocsánatot kér tőle. Amikor elmegy Dzsenihez, hogy bocsánatot kérjen, Norbival találkozik, aki durván elküldi, és felébreszti benne a féltékenységet, amikor azt mondja, hogy ő volt az, aki lefeküdt Dzsenivel. Gábor kénytelen beismerni magának, hogy Dzseni mégiscsak fontosabb neki, mint mondja. De Dzseni addigra már minden csatornán letiltja, és száműzi az életéből.

Bence alig akar hinni a szerencséjének, amikor reggel váratlanul felhívja Krisztián, hogy egy vendég Bence vázlatát akarja magára varratni, ezért Krisztián behívja a tetováló szalonba. Bence boldogan megy be, de csalódnia kell, mert Krisztián Karola közbenjárása miatt veszi csak vissza. Krisztián végül nem engedi, hogy a saját vázlatát a vendégre tetoválja, ráadásul meg is bántja Bencét, amikor középszerűnek nevezi a munkáit. Később Bence szemrehányást tesz Karolának, hogy a tudta nélkül intézkedett az érdekében. Karola helyre teszi a fiút, hogy örüljön annak, Karola segítségével szerezte vissza Rozinát és a munkáját is. Bence sértetten távozik a házból, és Nadinék egyik drogos buliján köt ki, ahol már az elejétől fogva nem érzi jól magát. Nadin rányomulna Bencére, drogot is kínál neki az elvonási tüneteire, de Bencének elege lesz Nadinból, és határozottan visszautasítja a drogot.

Máté reggel kicsit ideges, mert aznap lesz a mindent eldöntő találkozó a városvezetéssel, amin megkaphatják a végső áldást a fesztiválra. Ezen áll vagy bukik az egész projekt. Bár jól felkészült, egy nyomasztó szerencsesüti üzenetnek köszönhetően elfogja a babonás félelem, hogy a találkozó balul fog elsülni. Amikor már azt hiszi, hogy a tökéletes tervezés dacára elszúrta az esélyét a hivatalnokoknál, azok biztatják, hogy a rendezvény a tervek szerint megvalósulhat.