Éjjel-nappal Budapest 1699-1703. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1699-1703. rész tartalma

 

 

2020.02.03., Hétfő 21:30 - 1699. rész

Gábor reggel a T. É. R.-ben ébred fel Dzseni mellett. Amikor Roland a vártnál korábban betoppan és rajtakapja őket, Gábor zavarodottan cáfolja, hogy lenne valami köztük Dzsenivel. Dzseni - aki ezt meghallja - nagyon megbántódik. Azonban nem hozza szóba, hanem inkább a barátainak önti ki a szívét, miközben Gábor Evelinnek magyarázkodik, hogy egyszerűen nem volt kedve Roland bunkó beszólásait hallgatni. Amikor viszont Gábor a következő találkozójukon megbántja Dzsenit, veszekedésre kerül sor.

Bence azon idegeskedik, hogy egyetlen elfogadható vázlatot sem tudott összehozni a hétvégén, azonban Rozina előtt próbálja leplezni, hogy mennyire elégedetlen az életével. Szeretné, ha a lány biztos lehetne benne, hogy ő nem fog újra drogokhoz nyúlni. Bár Krisztián elfogadja, hogy nem tudott mit hozni, Bence egyre inkább elégedetlenebb magával. Amikor ezek után még Nadin is felbukkan, a fiú alig bír ellenállni.

Máté és Tekla túl vannak a beültetésen, amikor a férfi megtudja Andortól, hogy a fesztiváljuk nagyon népszerű az interneten és a jegyeladás Máté békás fotójának köszönhetően még sokkal inkább felfutóban van. Azonban a sikerük ünneplésébe beletelefonál egy hivatalnok a városházáról, hogy az állatvédők egy fokhagymavarangyot ismertek fel posztban – ez egy különösen ritka és védett fajt, amelynek az élőhelye pont a fesztivál kiválasztott területén található. Sajnálja, de ha valóban ez a helyzet, akkor nem kaphatnak engedélyt. Máté és Andor a teljes területet átfésülik, de szerencsére egyetlen varangyot sem találnak.

2020.02.04., Kedd 21:30 - 1700. rész

Joe-t sokkolja, mikor megtudja, hogy a bank perrel fenyegetőzik, ha nem fizeti vissza a pénzt, amit Dávid felvett. Joe nagyon maga alatt van, így Gábor a háta mögött felhívja Barbit, aki a nap folyamán segít neki valamennyire összekapni magát. Joe elismeri, hogy egyszerűen túl jóhiszemű, és jóindulatú volt, nem akarja hagyni, hogy a jövőben is kihasználják őt.

Bence egy újabb szétcsúszott este után, reggel döbbenten veszi észre, hogy megvagdosta magát, bedrogozott állapotban. A kezén lévő sebét megpróbálja eltitkolni az apja, és Karola előtt, hogy ne derüljön fény a drogozására. Próbálkozása nem sikerül, és Bence habár az aggódó Teó előtt még tudja tartani a meséjét, Karola előtt már nem.

Kareszre az iskolában átfogó intelligencia teszt vár, amitől retteg. Szeretne kibújni ez alól, mert már így is elege van abból, hogy az osztálytársai piszkálják, ám végül mindenki közül övé bizonyul a legsikeresebb tesztnek, amit később a hajón ünnepelnek meg. Karesz úgy érzi, hogy sikerülni fog, amit eltervezett és vissza fogja tudni szerezni Mesit, mert meglesz az érettségije.

2020.02.05., Szerda 21:30 - 1701. rész

Szofinak elege van abból, hogy a kollégái folyton rá akarják venni a randizásra. Ő nem akar ezzel foglalkozni, bár Tamara totál belezúgott egy online megismert pasiba, akivel aznap fog találkozni. Szofi, aki ki akar maradni az egész társkeresősdiből. Délután kutyasétáltatás közben megismerkedik egy klassz pasival. Egy kicsit egymásra kattannak, de Szofi elfelejti elkérni a férfi számát, és így magában már le is tesz róla. Nem sokkal később Tamara találkozik az online ismeretségével.

Bori a plafonon van, mert André – akit időközben Bécy visszavett dolgozni – fittyet hányt a figyelmeztetésére, hogy nem feküdhet le a táncosnőkkel. A táncosnők dühösek André állhatatlansága miatt, és választás elé állítják Borit: vagy kidobja Andrét, vagy ők mennek el. Bécy is nyomást gyakorol Borira, aki felmond a döbbent Andrénak. Végül Bori alkut köt a lányokkal, André maradhat, cserébe azonban egy hétig mindent meg kell tennie, amit a táncosnők kérnek.

Bella Karesszel és Milánnal szerencsét próbál Pécsen Cheggánál, és vissza akarja szerezni tőle a zenéjét. Chegga azonban nem hajlandó felnőtt módra beszélni, csak meg akarja alázni a lányt, amikor felajánlja, hogy szexért cserébe visszaadja neki a felvétele jogait. Bella elkeseredetten úgy véli, hogy végképp oda a zenéje.

2020.02.06., Csütörtök 21:30 - 1702. rész

Miközben Tamara nagyon boldog a legújabb pasifogása, Krisztián miatt, Szofi még mindig azon mérgelődik, hogy nem kérte el a helyes kutyagazdi telefonszámát, akivel előző nap összefutott. Reménykedve indul el Zorróval a kutyasétáltató felé – és a cuki kutyatulajdonos valóban felbukkan. Szofi a telefonszám birtokában boldogságtól repesve tér vissza a fodrászatba. Ezután azonban vonakodik megtenni az első lépést, nem mer randit kérni Krisztiántól. Tivadar és Tamara unszolására végül mégiscsak megbeszél egy találkozót a férfival. Amikor Krisztián később megjelenik az albiban, megdöbbentő dologra derül fény.

Amikor Bella, Karesz és Milán reggel felébrednek a taxiban, kis híján gutaütést kapnak, ugyanis eltűntek a kocsi kerekei. Egyértelmű, hogy csakis Chegga állhat a háttérben, ezért dühösen elhatározzák, hogy nemcsak Bella zenéjét, de Milán kerekeit is visszaszerzik tőle. Bella barátainak aktív támogatásával végül be is jutnak Chegga házába, és ott akcióba lépnek. Addig nem engedik ki Cheggát a szaunából, míg az le nem mond Bella zenéjének a jogairól.

Ákost frusztrálja, amikor reggel egy internetes oldalon meglátja, hogy két korábbi játékostársát felfedezték, rá pedig még mindig nem figyelt fel senki. Úgy gondolja, hogy a sérülése miatt elvesztette az esélyt, és már nemigen hiszi, hogy egy napon profi focista lehet belőle. Kata azonban ezt a hozzáállást nem hajlandó elfogadni, és Ákos háta mögött titokban összehoz egy találkozót az egyik játékos válogatóval, Tiborral. Sajnos a dolog balul sül el. Ákos borzasztó kellemetlen helyzetbe kerül, ugyanis Kata hamis információval veszi rá Tibort, hogy eljöjjön a lakásukra. Ákos olyan dühös, hogy Kata már attól fél, a fiú elhagyja.

2020.02.07., Péntek 21:30 - 1703. rész

Máté reggel nagyon boldog, mert a fesztivál szervezése jól halad és Tekla úgy érzi, hogy sikeres volt a mesterséges megtermékenyítés. Ám a fesztivál helyszínén felmerülő varangyos probléma megint utoléri őket. Kiderül, hogy a környezetvédők meggyőzik a hivatalt arról, hogy ne állítsák ki az engedélyt a fesztivál számára, mivel egy egész békapopuláció él ott a veszélyeztetett varangyfajból. Amikor Cactus is értesül erről és nyomás alá helyezi Mátét, a férfi le van törve.

Dzseni és Norbi reggel a TÉR-be tartanak, hogy Gábor hívására segítsenek pakolni, amikor Norbi egyre inkább beszólogat Dzseninek Gáborral kapcsolatban. Norbi titkon attól tart, hogy Gábor csak kihasználja a lányt. Gyanúja egyre inkább erősödik, amikor Gábor meglepi Dzsenit a bárban egy szexi ajándékkal, amit a raktárban Gábor fel is próbáltat Dzsenivel. Norbinak ez nagyon nem tetszik, ezért beárulja Gábort Evelinnél, aki nagyon kiakad azon, hogy Gábor munkaidőben Dzsenivel kavar.

Milán meg van róla győződve, hogy jó ötlet lenne előzetesen nyilvánosságra hozni egy dalt, így aztán ráveszi Kareszt, hogy kezdjenek piackutatásba. Karesz kissé vonakodik, de aztán hajlik is a dologra, de indulás előtt váratlanul betoppan hozzájuk Mesi. Karesz nagyon boldog lesz, amikor Mesitől ki tud csikarni egy valamikori randit. Kissé lelkifurdalása van, hogy tanulás helyett megint Milánnal lóg, de az aluljáróban lejátszva Bella dalát, rájönnek, hogy óriási a siker.