Az én kis családom 38-42. rész tartalma

ˆhirdetés

Az én kis családom 38-42. rész tartalma

 

 

2020.01.13., Hétfő 15:55 - 38. rész

Baris elviszi Filizt a hegyekbe egy síparadicsomba, hogy legyen egy boldog emléke a lányról egész életére. Itt újra megkéri a kezét, és Filiz ezúttal igent mond. Fikri, hontalan lévén, Tufan kávézójában próbál sörhöz jutni, így tudja meg, hogy a gyerekek újra a régi házban laknak. Két férfi látogatja meg Asim boltját, és Esra és Hikmet ellenkezése ellenére kifosztják a kasszát. Tülay és Tufan egy napig vigyáznak a kicsikre, és megállapítják, hogy a gyereknevelés nagyon fárasztó dolog. Müjde álbarátnőt szerez Hikmetnek.

2020.01.14., Kedd 15:55 - 39. rész

Baris, ahogyan Cemilnek ígérte, felszívódik. Filizékhez beállít egy nő a gyermekvédelmi hivataltól azzal, hogy bejelentést kaptak: a gyerekek szülői felügyelet nélkül élnek a házban. Fikrit keresik mindenhol, hogy bizonyítsák, az apjuk velük él, de sehol sem lehet elérni. Kiderül, hogy valami véletlen folytán a tengeren hánykódik egyedül egy hajóban. Müjde leleplezi Hashimot, Sheyma pedig dühösen elkergeti a férfit. Filiz nagyon aggódik Baris miatt, mert nem találják sehol, és a telefonja is ki van kapcsolva.

2020.01.15., Szerda 15:55 - 40. rész

Filiz és Rahmet kétségbeesetten próbálja megakadályozni, hogy elvigye a kicsiket a gyermekvédelem, ezért felkutatják az apjukat, és ráveszik, hogy két napra költözzön haza. De mivel félnek, hogy a hatóságok így sem találják megfelelőnek az otthonukat, megkérik Sheymát, hogy játssza el az anyjuk szerepét. Filiz egyre jobban aggódik Baris miatt, ezért megkéri Cemilt, hogy nézzen utána a kórházakban és a rendőrőrsökön. Cemil elújságolja, hogy Baris-t a repülőtéren látták, tehát elutazott Isztambulból. Ez a hír mélységesen lesújtja Filizt, aki nem érti, hogy volt képes így becsapni őt. Eközben Baris magányosan gyászolja a szerelmét, akit kénytelen volt elhagyni.

2020.01.16., Csütörtök 15:55 - 41. rész

Fikrinek ugyan sikerül meglógnia otthonról, de hamar lefagy a képéről a vigyor, amikor rájön, hogy nem tud italt szerezni, mert Filiz mindenkit megkért a környéken, hogy ne adjon neki. Sheyma boldogan segít az Elibol gyerekeknek azzal, hogy eljátssza az anyjukat, de véletlenül elszólja magát, ráadásul Fikri is részegen állít be, így a gyermekvédelmisek elviszik a négy kiskorú gyereket. Hikmet hősiesen próbálja tartani a lelket a kicsikben, és Filizt is igyekszik megnyugtatni, hogy jól érzik magukat. Osman egyik reggel kétségbeesetten dörömböl Baris ajtaján, mert az unokája nagyon rosszul van. Baris rájön, hogy a kisfiúnak vakbélgyulladása van, és azonnal kórházba kell szállítani, amivel megmenti a gyerek életét.

2020.01.17., Péntek 15:55 - 42. rész

Filiz ügyvédhez fordul, hogy valahogy kihozza a testvéreit a gyermekotthonból, amire lenne is esély, ha hivatalosan ő volna a testvérei gyámja, csak hogy ehhez biztos családi háttérre, adott esetben férjre, de kiváltképp arra volna szükség, hogy az apja, Fikri lemondjon a felügyeleti jogáról, márpedig eszében sincs. Úgy fest tehát, hogy a kiskorúak, és Hikmet maradnak az intézetben, míg nagykorúak nem lesznek. Baris az eltűnése után megjelenik Filiznél, és ismét felajánlja a segítségét, de mert nem hajlandó a lánynak elmondani, miért hagyta faképnél, és állt odébb, Filiz nemes egyszerűséggel elzavarja. Ehelyett megkéri Cemilt, hogy vegye feleségül, mintegy elősegítve a gyermekek elhelyezését. A rendőr tudja, hogy ez a házasság látszat lenne, de belemegy, hogy segítsen a lányon és annak családján….