Az én kis családom 48-52. rész tartalma

ˆhirdetés

Az én kis családom 48-52. rész tartalma

 

 

2020.01.27., Hétfő 16:00 - 48. rész

Baris nem ér oda időben Filiz és Cemil esküvőjére, és bár Kiraz és Fikret minden lehetséges időhúzó trükköt bevet, a hivatalos szertartás lezajlik, a házasság megköttetik. Baris így nem menyasszonyt, hanem feleséget szöktet. Cemil anyja a sokktól kórházba kerül, Cemil pedig bőszen keresi az emberrablót. Aylához is elmegy, aki nem akar hinni a fülének. Tülay, Rahmet és Hikmet hitetlenkedve konstatálja, hogy a szöktetésben Tufan, Kiraz és Fikret is benne volt. Filiz a szép tengerparti házban tér magához Barissal. Dühös a fiúra, amiért bezárva tartja. Fatma nem akarja elfogadni, hogy Cemil ennyire vak, és arra kéri, hogy érvenyteleníttesse a házasságát.

2020.01.28., Kedd 16:00 - 49. rész

Shükran hazajön, és döbbenten tapasztalja a változásokat. Elhatározza, hogy kihozza a gyerekeket az intézetből. Fikrit hazaparancsolja Sheymától, Fatmát pedig kiosztja. Fatma mindenáron rá akarja venni Cemilt, hogy érvényteleníttesse a házasságot, de ő hallani sem akar erről. Filiz nem akar Baris-sal maradni; bár beismeri, hogy szereti, úgy érzi, bízni mégsem tudna benne. Egy óvatlan pillanatban megszökik a házból. Baris hamar észreveszi, és utána ered. Tülay örökbe fogadáson gondolkodik. Ayla annyira aggódik a fiáért, hogy felhívja Cemilt.

2020.01.29., Szerda 16:00 - 50. rész

Esma elmegy az intézetbe meglátogatni Hikmetet. Asim megtalálja nála a fiú szerelmes levelét, és rettenetesen dühös lesz. Sheyma elszökik otthonról, Müjde és Rahmet találják meg és viszik haza. Barist és Filizt Osman a saját házába viszi, hogy ellássák Baris sebesülését. Sükran eltökéli, hogy ráveszi a bíróságot, engedjék vele haza a gyerekeit. Minden követ megmozgat, hogy újra összehozza a családot. Cemil mindeközben Ayla információja alapján próbálja megtalálni Barist a parti házban.

2020.01.30., Csütörtök 16:00 - 51. rész

Az Elibol családban nagy a boldogság, hogy végre hazakerültek a gyerekek, de mindenki aggódik, hogy mi lehet Filizzel, mert még mindig nem tudnak róla semmit. Filiz, habár nagyon boldog, hogy együtt lehet Baris-sal, minél előbb haza akar menni, mert aggódik a kicsik miatt. Cemil rájuk talál Osman házában, és meggyőzi Filizt, hogy menjen haza vele a testvérei érdekében. Le akarja tartóztatni Barist emberrablás vádjával...

2020.01.31., Péntek 16:00 - 52. rész

Baris tökéletesíti a háza berendezését, mert arra készül, hogy ott fog élni Filizzel és a lány testvéreivel együtt. Tülaynak az az érzése, hogy akárhányszor megpróbál beszélni Tufannal Ceylanról, a férfi sosem ér rá. Pedig csak arról van szó, hogy Tufant teljesen leköti, hogy egy uzsorás banda olyan tartozás megfizetését követeli tőle, amivel a régi felesége tartozik nekik. Cemil megkéri Filizt, hogy menjen el hozzájuk, és kérjen bocsánatot az anyjától.