Az én kis családom 53-57. rész tartalma

ˆhirdetés

Az én kis családom 53-57. rész tartalma

 

 

2020.02.03., Hétfő 16:00 - 53. rész

Baris figyelmezteti Filizt, hogy minél hamarabb váljon el Cemiltől, mert nem önzetlenül vette feleségül, és veszélyt jelenthet rá nézve, Filiz viszont úgy gondolja, hogy Baris csak azért akarja mocskolni előtte Cemilt, hogy visszamenjen hozzá. Sükran úgy érzi, hogy a családja egyáltalán nem értékeli az erőfeszítéseit, ezért abbahagyja a gyógyszerszedést, és ismét kezd elhatalmasodni rajta a depresszió. Reyhan felhívja Filizt, és bizalmasan megsúgja neki, hogy mikor mennek ellenőrizni őket, így előre fel tudnak készülni a gyermekvédelmisek látogatására.

2020.02.04., Kedd 16:00 - 54. rész

Filizéknél együtt a család, várják a szociális gondozók látogatását. Shükran azonban éppen mélyponton van, ezért bezárkózik a fürdőszobába, és felvágja az ereit. Tufant ezzel egyidőben a gyomrán éri egy lövés, miközben Barissal igyekeznek leszerelni a pénzbehajtókat. Sükrant és Tufant egyszerre műtik, nagy az ijedtség, de mindkettőjük életét megmentik. Cemil ígéretet tesz Filiznek, hogy nem nehezíti meg a válást. Filiz az anyját operáló orvostól megtudja, hogy Sükran bipoláris zavarban szenved, ami gyógyítható.

2020.02.05., Szerda 16:00 - 55. rész

Sheyma meglátogatja Sükrant a kórházban, ahol nem elég, hogy rettegés fogja el a fertőzésektől, Sükrantól azt kell hallania, hogy Fikri csak kihasználta őt. Fikri nagyon aggódik Sükran miatt, és arról beszél a gyerekeinek, hogy mennyire szereti őt. Baris elhatározza, hogy (mindkét nő ellenkezését legyőzve) összehozza az anyját és Filizt, mert nagyon szeretné elvenni a lányt. Cemil elmondja neki, hogy átkérette magát egy másik városba. A kórházban megjelenik Ferda, Tufan felesége, és kellemetlen perceket szerez Tülaynak.

2020.02.06., Csütörtök 16:00 - 56. rész

Fikri nem nyugszik bele, hogy a neje kórházban van. Úgy véli, nem törődnek vele kellően, ezért kitalálja, hogy megszökteti az intézményből. A nem éppen gondosan megtervezett mentőakciót bűntársaival igyekszik véghez vinni. A küldetés azonban kudarccal végződik, mert a mentés során Fikret rosszul lesz, így ő maga is a kórház intenzív osztályára kerül. Filiz vacsorára hivatalos Barissal a férfi anyjához. Az asszony meglepetésükre volt férjét, Baris apját is elhívja, mellyel nem arat osztatlan sikert. A fiú és az apa ugyanis csúnyán összeszólalkoznak, és a vacsora botrányba fullad.

2020.02.07., Péntek 16:00 - 57. rész

Fikrinek előrehaladott cirrózisa, azaz májzsugora van, ami gyógyszerrel már nem kezelhető, ezért májátültetésre van szüksége. Sem Rahmet, sem Filiz mája nem megfelelő, így más donor után kell nézni. Fikri elárulja, hogy van még egy lánya, Yeliz, aki Filiznél is idősebb. Ferda beköltözik Tufanékhoz, és azt mondja nekik, hogy csak akkor válik, ha Tufan ráíratja a házát – máskülönben rájuk küldi a hatóságokat, mert nem törvényes házasságban élnek. Filiz Cemil segítségét kéri Yeliz felkutatásához. Fatmának azt pletykálják, hogy Filiz az utcán csókolózott Barisssal.