Maria 21-25. rész tartalma

ˆhirdetés

Maria 21-25. rész tartalma

 

 

2020.02.03., Hétfő 22:05 - 21. rész

Don Fernando felpofozza Sorayát, mire Calixta berohan egy késsel, hogy megölje. Maria elhatározza, hogy végleg felmond a cégnél. Elfogadja Vladimir udvarlását, hogy mielőbb elfelejthesse Luis Fernandót. Soraya taktikát vált, és eldönti, hogy mindenkihez nagyon kedves lesz. Maria rosszullétei egyre gyakoribbak...

2020.02.04., Kedd 22:05 - 22. rész

Mariát rettenetes fájdalmakkal kórházba szállítják. A vizsgálatok kiderítik, hogy megmérgezték. Osvaldo zsarolja Sorayát, ezért a lány rálő. Azonban Osvaldo nem hal meg, és újból zsarolni kezdi. Calixta bevallja Sorayának, hogy ő az édesanyja. A lány kétségbe esik, amiért egy szegény cseléd az édesanyja, és kidobja a házból. Soraya dulakodni kezd Osvaldo Trevinóval, és véletlenül kizuhan az emeleti lakás ablakán.

2020.02.05., Szerda 22:05 - 23. rész

Soraya meghal a kórházban. Luis Fernando feleségül veszi Mariát, és Párizsba utaznak nászútra. Vladimir bánatában elköltözik a házból. Hazatérésük után a család egy része Európába utazik, Luis Fernando Brazíliába készül. Vladimir meglátogatja Mariát. Luis Fernando kettesben találja őket, és félreérti a helyzetet.

2020.02.06., Csütörtök 22:05 - 24. rész

Luis Fernando arra gyanakszik, hogy Maria Vladimirtől vár gyereket. Levelet ír neki, melyben bejelenti, hogy el akar válni. Maria bánatában kiszökik a házból, és elájul az utcán. Kórházba szállítják, ahol egészséges kisfia születik. Miután kijön a kórházból, egy cukorkaárus hölgyre bízza a gyereket a parkban, majd megfeledkezik róla. Luis Fernando hazatér, hogy mielőbb elintézze a válást.

2020.02.07., Péntek 22:05 - 25. rész

Lupe elmondja Luis Fernandónak, hogy Maria eltűnt, miután megszülte a gyermeküket, és biztosítja, hogy Maria nem csalta meg őt Vladimirrel. Luis Fernando hisz neki. Mariának az elmegyógyintézetben végre kitisztul az elméje, és ráébred, hogy mit is tett valójában. Luis Fernando kideríti, hol van Maria, és elmegy hozzá. Lupe beajánlja keresztlányát, Penelopét bébiszitternek a baba mellé, akit egyelőre még keresnek. Penelopé szeme Lupe minden intelme ellenére megakad Luis Fernandón...